Astral Seyahat

Astral Seyahat Sırasında Başkası Bize Dokunabilir mi?

Astral Seyahat Sırasında Bir Başkası Bize Dokunabilir mi?

Astral seyahat sırasında bir başkası bize dokunabilir mi? Astral seyahat ya da benzeri bir teknik ile birinin ne düşündüğünü ya da ne hayal ettiğini fiziksel olarak hissetme ihtimalimiz var mı? Uyku ile uyanıklık arasında bir başkasının dokunduğunu hissedebilir miyiz?

Astral seyahatin ileri evrelerinde bir başkasının yanına gidilebilir ve o insana orada olduğunuz hissettirilebilir. Bu telepatik ve ruhsal etkilerle mümkündür. Yanımızda birinin olduğunu hissetme, birinin bize dokunduğunu hissetme, birinin bizi gözetlediğini hissetme gibi durumlar buna örnek olarak gösterilebilir.

Ancak bu yaşananların tamamı bir başkasının astral seyahat sırasında yaptıkları ile ilgili olmayabilir. Vesvese ve telepatik etkilerle diğer varlıklarda bu durumun yaşanmasına neden olabilmektedir. Ruhsal hassasiyetiniz yüksekse diğer varlıkları hissedebilirsiniz veya astral seyahat sırasında bir başkasının yanınızda olduğunu hissedebilirsiniz.

Astral Seyahat Sırasında Fiziki Temas Mümkün Olabilir mi?

Astral seyahat sırasında fiziki bir temas normal şartlarda mümkün değildir. Ancak “gerçeklik algısı” nda yapılan oynamalarla “his seviyesinde” fiziki bir temas algısına neden olunabilir. Bu mekanizma daha çok hipnoz altında yapılan çalışmalarda karşımıza çıkmaktadır. Hipnoz altındaki birine kibrit çöpü ile dokunarak “eline iğne batırdım” derseniz hipnoz altında bu durum gerçekten iğne batırılmış olarak algılanır ve tüm metabolizme gerçekten eline iğne batırıldığında ne olacaksa ona göre harekete geçirilir. Kibrit çöpü ile dokunulan yer kızarır hatta kanayabilir. Bu bize göre bir yanılsamadır ancak hipnoz altındaki insan için gerçeğin ta kendisidir.

Astral seyahat sırasında da bu ve benzeri mekanizmalar bir başkası tarafından veya diğer varlıklar tarafından kullanılmaktadır. Özellikle

  • Ruhsal hassasiyeti yüksek olan insanlar,
  • Kontrolsüz meditasyon yapanlar,
  • Belli bir amaca yönelik olmayan ruhsal çalışmalar

sırasında bu gibi durumlar sıklıkla gözlenebilmektedir.

Astral Seyahat Sırasında Bir Başkası Etkilenebilir mi?

Çok nadir de olsa doğuştan astral seyahate yatkın ve insan üzerindeki bazı mekanizmaları harekete geçirebilme yeteneğine sahip insanlar tarafından bir üst başlıkta anlattıklarımda dahil müdahaleleler mümkündür. Astral Seyahat Çeşitleri ve Gerçek Astral Evresi linkinde bahsettiğim astral seyahatin son evresine ulaşabilenler bunu yapabilirler.

  • Düşünceler etkilenebilir
  • Düşünceler okunabilir
  • Farklı hisler transfer edilebilir

Bir anda hiçbir sebep yokken çok mutlu olmak, bir anda karamsar bir ruh haline bürünmek, karmaşık bir ruh haline sahip olmak ve yıllardır hatırlamadığımız olayları, isimleri hatırlamak gibi. Bunlar bir anda olur ama o an bu ruh hallerinin ortaya çıkması için bir sebep yoktur. (Örnek mekanizma içindir tüm bu değişimlerin nedeni dış müdahaleler değildir)

Bunun dışında bu ve benzeri etkileri gerçek hayatta yapamayanlar en azından telepatik ve hipnotik etkileri olmayan insanlar bu mekanizmaları nasıl harekere geçirebileceklerini bilmedikleri için astral seyahat sırasında da bu etkileri ortaya çıkaramazlar.

Astral Seyahatte Telepatik Etki Mümkün mü?

Telepatik Mesajların Güçlendirilmesi ve İleri Seviye Teknikler linkinde anlattığım gibi telepatinin en etkili olduğu evre alfa, teta ve sonrası dalga boylarıdır. Uyku ile uyanıklık arası evreler hem alıcı hem de vericiler için en elverişli evreleri oluşturur. Çünkü arada ruhsal iletişimi kısıtlayacak maddesel bağlar en düşük seviyede bulunmaktadır.

Vesvese dediğimiz etkiler de dahil olmak üzere bir başkasının yapacağı telepatik etkiler Telepatide Fısıltı Derinliği ve Telepatik Fısıltılar ve Telepatik Gelişim linklerinde anlatıldığı gibi fısıltı frekansında aktarılır ki insan iradesinin bunu algılaması ve direnç göstermesi çok zordur. Ancak daha önce benzer çalışmalarda bulunanlar veya bu gibi saldırılara aşina olanlar algılayıp bu etkileri devre dışı bırakabilirler.

Astral Seyahat Sırasında Telepatik Etki İle Aşık Etme

Telepatik etkilerle Astral seyahatte aşık etmek mümkün olabilir mi? Astral seyahat yapan taraf yoğun bir telepatik etkiye sahip ise karşı tarafın zaaflarından yararlanabilmek için bazı mekanizmaları harekete geçirebilir. Astral seviyede hisler, duyusal algılara göre daha etkin bir şekilde kullanılabildiği için “sevgi ihtiyacı” hisseden bir insanın bu zaafından yararlanarak pasif taraf etkilenebilir.

Bu durum tabiki ahlaki yönden doğru değildir. İnsanların zaaflarının kullanılması, iradeleri dışında etkilenmeleri doğru değildir. Gelen bir soru nedeniyle neler yapılabileceğini belirtmek ve yaşadıklarının ne anlama geldiğini anlamayan, neden daha önce yaşamadığı karmaşık duygular içerisine girdiğini anlamaya çalışanlar için özellikle belirtmek istedim.

Bu Gibi Durumlarda Ne Yapabiliriz?

Hiçbir şey.. Dikkate almayın sadece ne olduğunu anlamaya çalışın ve panik yapmayın. Korku ve panik sizi kuşatan ne kadar savunma sistemi varsa tümünü altüst edecektir. Korku insanı zayıf düşürmek için kullanılabilecek en tehlikeli mekanizmadır. Eğer siz o girdaba bir kez kapılırsanız oradan çıkmanız çok zor olacaktır.

Bu konuyla ilgili Karabasan Nedir? Nasıl Oluşur? linkinde korku mekanizmasının nasıl çalıştırıldığı ve bu durumda neler yapılması gerektiği anlatılmaktadır. Madde seviyesinde ruhsal güçleri açık olmayanlar için yapılabilecek en büyük direniş pasif direniştir. Sadece mekanizmaların işleyişini kavrayın ve neler olduğunu anlamaya çalışın.

Bu konuyla ilgili ayrıntılar için aşağıdaki linklerde bulunan konulara bakabilirsiniz.

Öncelikle doğum haritanızı çıkararak ruhsal hassasiyetinizi ve ruhsal kabiliyetlerinizi öğrenmeye çalışın bunun için Doğum Haritasında Ruhsal Yetenek Konumları linkindeki konuyu dikkatli bir şekilde inceleyin.

Astral seyahat sırasındaki riskler ve önlemleri ile ilgili bilgilere ve o katlardan gelebilecek riskler hakkında bilgi için Astral Seyahat Sonrası Riskler ve Önlemleri

https://www.parapsikoloji.net/category/psisik/ Linki altındaki konuları dikkatli bir şekilde inceleyiniz. Psişik saldırılar, korunma yolları ve psişik saldırılara karşı yapılması gerekenler anlatılmaktadır.

Ve son olarak ruhsal gelişim için neler yapılması gerektiğini https://www.parapsikoloji.net/category/ruhsal-gelisim/ linki altındaki konulardan inceleyebilirsiniz.

 

Astral Seyahat Sırasında Bir Başkası Bize Dokunabilir mi?

24 Eylül 2018 www.parapsikoloji.net

Bu yayın en son güncelleştirildi 20 Ekim 2020 13:25

E. Emre Sönmez

“İnsan ruhunu yitirmediği sürece yapamayacağı şeyler sınırlıdır AMA sınıra ulaşmak için vazgeçmesi gerekenleri terkedemeyecek kadar da bencil, tembel ve egoisttir”

Yorumları Göster

  • Astral seyehat yapan biri gelip bedenine dokundum çok yumuşak bir tenin var dedi astral seyahatte tecavüz vs mümkün mü dokunabilirler mi

    • Bunu rüyada elimizi bıçak kestiğinde acı hissetmemiz, bıçağın tenimizi kestiğini hissettiğimiz algıya benzetebiliriz. Algılarız, acıyı hissederiz ama gerçekte bıçak kesiyor mu?
      Astral seyahat ile bir başkasının madde tesir edebilmesi dönen vantilatörün her bir kanadının dönüşünü görebilmek gibidir. İmkansız değil ancak o aşamaya gelen insanların bu tarz şeyler yapabileceklerini sanmıyorum. Sadece diğer varlıklarla irtibatlı olanlar böyle bir şey yapabilir ancak bu durumda da sizin auranız veya manevi kalkanlarınızın ne kadar güçlü olduğu devreye girer.

      Cinler insanları Nasıl Etkiler? Psikolojik ve Fiziksel Etkileri konusundaki gibi

  • Bu sayfayi yaklasik 8 yil once buldum bir cok cakra acma meditasyon astreal seyehat lucid ruya deneyimim oldu. O zamanlar duvarda isiklar gormeye basladim hala daha goruyorum 8 yili gecti artik bu isiklarin ne oldugunu anlamak istiyorum sadece gece goruyorum, isiklar benim uyudugum eve geliyor baska bir ulkeye tasindim hala daha goruyorum. Isikalri evdeki ablam kardesim de gordu sizce bu nedir ne yapmaliyim

    • Sadece duvarda mı görüyorsunuz? Havada hareket ediyorlar mı?

      Bunun çok farklı sebepleri olabilir. İnsan madde duvarını aşarak çakralarını açtığında (hangi yöntemle olursa olsun) dışa yansıyan enerjileri görebilir. Ancak sizin dışınızda başkaları da görüyorsa ya sizin enerji alanınıza dahil oldukları için görürler veya farklı bir şey vardır.

      Eğer bir zarar görmüyorsanız herhangi bir müdahalede bulunmayın. Üzerine gidilen herşey güçlenir. Yaptığınız çalışmaları yapanlarda bu tür olaylar sıklıkla görülür. Ortaya çıkan sonuçlar kişinin doğum haritasından aldıkları etkilerle ilgili olarak değişebilir.

  • merhaba bu konu benim için çok önemli yıllardır bilinçsizce lucid rüya görürüm bi kaç kez astral seyahatin başlangıç aşamasını da yaşadım bilinçsiz olarak rüyamda son zamanlarda bilincim açıkken yatagımda yatarken bir sarılma hissediyorum korkuyla karısık ben de dokunuyorum hep koluna ve resmen insan koluna dokunuyorum korksam da bu bi huzur veriyor asla dönüp bakamıyorum ve daha ileri gitmiyor ama bu beni mutlu ediyor bu ne olabilir lütfen cevaplayın

    • Merhaba. Biz madde boyutunda yaşıyoruz. Siz madde boyutu ötesine yakın bir ruh haline sahipseniz bazı temasları kolay hissediyor olabilirsiniz. Farklı boyutlarda farklı varlıklar bulunuyor. Bir madde ötesine uzanmaya başladığımızda hangi varlıklarla temas etmeye başladığımızı tam olarak bilemeyiz. Size huzur veriyor ve korkmuyorsanız sorun yok.

      Güvenli Telepati ve Koruma Kalkanı Oluşturma konusunda bazı önlemler anlatılıyor onları uygulayabilirsiniz.

  • Merhaba. 12. sınıftan mezun olmuştum. O yılın yaz gecesinde ansızın birisinin arkamdan sarıldığını hissettim. Belimi iki koluyla sardığını hissettim. Çenesini boynuma koyduğunu ve kokumu içine çektiğini hissettim. Fakat nedense hiç korkmadım. Uyanmak istemedim hiç kendimi güvende hissettim. Daha sonra tam net hatırlamıyorum ama bir yada 2 sene sonra yine böyle bir şey oldu. bu sefer sarılmadı ama yine kokumu içine çektiğini hissettim ve sakal gibi bir şey battı boynuma. Acaba birisi yanıma astral seyahat yaparak mı geldi ? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

    • Merhaba. Bunu anlamak zor. Bilinçaltınızın oyunu değilse daha çok cinlerle ilgili olur bu tür olaylar.

  • Merhabalar sizi ve yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum bu durumu araştırmaya gördüğüm rüyalardan sonra başladım yıllardır farklı şekillerde rüyalar görüyorum bunu bilinçli olarak yapayım diye uğraşarak yapmıyorum. Doğum haritasına bakarak kendimizde olan özellikleri öğrenebileceğimiz yazınızı okudum ve kendimce analiz ederek bişeyler buldum. Öğrenmeyi seviyorum ve merakım var araştırıyorum. 5.6 aydır falan ara vermiştim düşünmüyordum hiç ama dün görmüş olduğum bir rüyadan sonra tekrar kendimi burada buldum. Anlam veremiyorum neler olduğuna. Rüyamda farklı bir boyutta evrendeydim olan olayları 3.göz olarak görüyordum 5 arkadaş grubu bir konu için haberleşip birbirlerine yakın sayılacak şekilde konumlanıp aynı anda transa geçip başka bir boyuta geçtiler orada farklı olaylar oldu ben görüyordum hepsini daha sonra adamın birisi bunu farkedip transa geçen çocuklardan birisini öldürmeye kalktı o esnada diğerleri uyandı çocuğu uyandırmaya çalıştılar diğer adam arabayla üstlerine geliyordu arkamda kocaman ağaç vardı döndüm ağacı arabanın üzerine ittirdim araba durdu yatan çocuğu uyandırdık bana teşekkür etti koşarak uzaklaşıyorduk aniden uyandım. Buna benzer çok rüya görüyorum. Bazı konularda yeteneğim olduğunu biliyorum ama neyin ne olduğunu bilmiyorum ve kendimi nasıl geliştirebilirim nasıl adım atmalıyım yardım edermisiniz..? Bu rüyalar kafamı çok kurcalıyor.

    • Merhaba. Ruhsal Güçleri Geliştirme Yöntem ve Teknikleri konusuna daha önce bakmamışsanız önce oradan başlayın. Konuyu okuduktan sonra zihninizde neler yapabileceğinize veya ne yapmak istediğinize dair bir fikir oluşacaktır.

      Takıldığınız bir konu olursa konu altlarına yazın yardımcı olmaya çalışırız. Yaşadıklarınızı sizi anlamayacak insanlara anlatmayın. Rüyalarınızı mümkün olduğunca tarih bilgisi düşerek not almaya çalışın.

      Bazı insanların farklı boyutlara geçebilme özellikleri vardır. Bu olaylar belli astrolojik zamanlarda daha sık yaşanır. Eğer biliyorsanız korunma duaları okuyabilir veya aura güçlendirme teknikleri uygulayabilirsiniz. Bilmiyorsanız yapmanız gerekenleri mail adresinize gönderebiliriz.

  • hocam merhabalar. benim internetten konuştuğum kişi var ve bu kişi okültizmle de baya ilgili. astral seyahat yaptığını da söylüyor. bir gün bana bazı varlıklardan bahsederken ben de korkudan baya titremeye başladım ama bunu ona söylemedim. daha sonra bana "titremene gerek yok." dedi ve garip bir şekilde -nasıl bilmiyorum- beni rahatlattığını söyledi. kendi hayal gücünde bunu yaptığını söyledi. ben de bu tarz şeylere pek inanmam ama o an baya korktum. ona mümkün olmadığını söylediğimde de önemli olan aramızda bağ olması ve konuşuyor olmamız dedi. bu kişi beni görmedi, başka ülkelerde yaşıyoruz. böyle bir şey yapabilmesi mümkün mü? ve şimdi ben bu kişinin astral seyehat ile yanıma gelmesinden korkuyorum ve iyice paranoyak oldum. cevaplarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum. teşekkürler.

    • Merhaba. Evet mümkün ancak bunda endişelenecek veya korkulacak bir durum yok.
      Eğer bir başkasının sizinle irtibat kurmasını istemiyorsanız resim, ses veya sizinle bağlantılı hiçbir şeyin bir başkası tarafından görülmemesi gerekir. Sosyal medyada resim yayınlamayın veya bir başkası ile sesli iletişim kurmayın. Size ait herşey bir başkası için size ulaşım aracıdır.

      Erişimi engellemek için auranızı güçlendirerek bir kalkan oluşturmanız gerekir. Aura Nedir? Nasıl Güçlendirilir? Güçlendirme Tekniği konusunda yer alan çalışmayı yapabilirsiniz.

      İçinizden ve bilinçli olarak "Bir başkasının bana erişmesine izin vermiyorum, bana ulaşabilecekleri tüm yolları kapatıyorum" tarzı cümleler kurun. Bu cümleleri kendinize göre uyarlayın. Kelimelerin ve cümlelerin nasıl olduğunun bir önemi yok. Önemli olan sizde bir karşılığı olmasıdır.

      Doğum Haritasında Ruhsal Yetenek Konumları konusunu inceleyin. Ruhsal yönden hassasiyetiniz yüksekse iletişim kurduğunuz insanlara dikkat edin. Oluşturacağınız enerji alanınız ve enerjinizin başkalarının etkileri ile değil kendi bilincinizle şekillenmesi önemlidir.

      • merhaba bunu yapan kişi nasıl yapabilir uzaktan titreşim yollayailir bu konuya açıklık getirebilirmisiniz bbizde bu ve bunun gibi şeyleri nasıl yapabiliriz özellikle o uzaktan titeşim gönderme olayını

        • Merhaba. Bir kaç cümle ile anlatılacak bir konu değil ne yazık ki. Öncelikle enerjiyi hissetmeniz, odaklamanız ve iletmeniz gerekir. Doğuştan bu konuda bir yeteneğiniz yoksa uzun süre çalışanız gerekebilir. Çok farklı yöntemleri var, farkında olarak veya olmayacak farklı varlıkların etkisi altında olanlar da var.

          Şu konular size ilk adımları gösterecektir

          - İmajinasyon
          - Telepati

    • Merhaba. Duyudışı algıları açık olmayanlar göremez, hissedemez, algılayamaz.

  • merhabalar uzun zamandır cevabını aradıgım bir soru sormak istiyorum. bir arkadaşım astral ıcın denemeler yapardı uzun zamandır. bir gün ben kendi evimdeyken birden evin içinde bir enerji hissetm okadar yogudukı anlam vermedım basta sonrasında enerjının bana doğru yaklastıgını hıssettim o an gözümü kapadım acmamla beraber gözlerimi yuzume dogru sanıyeler ıcınde o enerji hali görünür oldu ve yüzünü gördüm. benim merak ettiğim astral yapan birini gittiği yerde bir baskası gorebılırmı? bu arada ben astral denemelerı yapmıyorum ama diger psişik seyler mevcut birde o olay oldugu gün meditasyonumu yenı bitirmiştim .tesekkurler

  • Merhaba astral seyahat yapmayı az önce denedim korktum ve size yazma ihtiyacı duydum. Gözlerimin çok hızlı hareket ettiğini hissettim deli gibi sağa sola oynamaya başladılar sonrasında tüm vücudum dönüyor gibi oldu ilk denemem olduğu için biraz korkup gözlerimi açtım 2 dk sonra tekrar denedim bu sefer çok bir şey olmadı yalnızca biraz baş ağrısı vardı fakat sonra sol orta parmağımın ucuna iğne batmış gibi bi acı hissettim ve uyandım. Bilgi verir misiniz lütfen

    • Merhaba. Yaşadıklarınız ve yaşayacaklarınızın büyük bölümü astral çıkış öncesi zihnen, ruhen ve bedenen "sizin" entegrasyon sürecine girmenizle ilgilidir. Bu yaşınıza kadar toprak üzerinde yaşıyorsunuz, bir anda suda yaşamaya karar verdiğinizde neler yaşardınız? Şu ana kadar öğrendiğiniz herşeyin tersine bir deneyim yaşamaya çalışıyorsunuz. Doğal olarak tüm katlarınızda buna karşı refleksler oluşacaktır.

      Yaptığınız çalışmalar sonrası bedeninizde enerji dalgalanmaları olacaktır. Uyuşmalar, karıncalanmalar, titreşimler, baş ağrıları, denge kaybı, rüyalarda değişme çoğu zaman görünür. Ancak her ihtimale karşı ısrarla devam eden ağrı ve acılar olursa sağlık durumunuzla ilgili olabilir, doktor kontrolünde yarar vardır.

  • Abi astral seyahat çalışmayı düşünüyorum. Doğuştan cinleri algılama gibi bir durumum var.(Sis duman içinde yüzler şeklinde.) Çalışmadan önce Bilinçaltında his algısını, çıkışta dokunmalarının mümkün olmadığı şekilde kurarsam görüntü dışında bir sıkıntı olmaz değil mi?

Son Konular

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek?

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek? Psişik saldırıya uğramak ne demek? Belirtileri nelerdir? Nasıl korunabilirsiniz? Hayatımızda…

1 Kasım 2023

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler Morfik rezonans teorisi, İngiliz biyolog Rupert Sheldrake tarafından geliştirilen…

13 Eylül 2023

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji Telekinezi ve Psikokinetik Bilimin de sınırları vardır ve hayat, kalp çakrasına…

12 Eylül 2023

Spiritüel Nedir?

Spiritüel Nedir? Spiritüel nedir ne anlama gelir? "Spiritüel" kelimesi, ruhsal veya manevi olanla ilgili bir…

28 Temmuz 2023

Astral Seyahat Denemesi – Yarı Uyku Durumundan Transa Geçme

Astral Seyahat Denemesi - Yarı Uyku Durumunda Transa Geçme Merhaba. Yasadığım duruma tam olarak uyan…

17 Ocak 2023

Telepati ile Bir Başkası Etkilenebilir mi?

Telepati ile Bir Başkası Etkilenebilir mi? Telepati ile bir başkası etkilenebilir mi? Telepati, diğer insanları…

24 Eylül 2021

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku