Astral Seyahat

Astral Seyahat ve Yapay Beyin Dalgalarının Kullanımı

Astral Seyahat ve Yapay Beyin Dalgalarının Kullanımı

Astral seyahat ve yapay beyin dalgalarının kullanımı. Yapay beyin dalgaları kullanılarak astral seyahate çıkılabilir mi?

Bedenimizde meydana gelen her faaliyetle birlikte beynimizde buna paralel olarak belirli frekanslarda tıpkı radyo dalgaları gibi dalgalar yaymaktadır. Temel olarak ele alınan 4 ana beyin dalgası bulunmaktadır. Alfa dalgaları, Teta dalgaları, Beta dalgaları ve Delta dalgaları. Bu dalgalara Gama dalgaları da eklenmiştir. Bu dalgalar, içinde bulunduğumuz ruhsal duruma göre değişiklik göstermektedir.

Üzüntü halinde yayılan dalgalarla mutluluk halinde yayılan dalgalar; bilincimiz açıkken yayılan dalgalarla trans halinde iken yayılan dalgalar farklıdır. Bizi ilgilendiren kısmı ise; “Bir ruhsal durum meydana geldiğinde ortaya çıkan beyin dalgalarını nötr durumda iken yapay olarak üretirsek ne olur?”

Yapay Beyin Dalgalarının Kullanımı

Ruhsal ve psikolojik durumun değiştirilmesine yönelik kullanılan telkin mp3’lerini sanırım duymuşsunuzdur. Bu telkin parçalarında kullanılan yapay beyin dalgalarının amacı beyni trans halinde iken yayılan dalgalarla telkin almaya müsait hale getirmektir. Tıpkı bu parçalarda olduğu gibi paranormal çalışmalar sırasında ortaya çıkan beyin dalgaları taklit edilerek her bir paranormal durum için yapay beyin dalgaları üretilmiştir. Özetleyecek olursak bir kişinin Astral Seyahat yapabilmesi için gerekli Alfa dalga boylarını üretebilmesi ve bu dalga boyları ile beden dışı faaliyetleri gerçekleştirebilmesi için belki yıllarca çalışması gerekebilir.

Teorik olarak yapay beyin dalgaları ile bu süreç hızlandırılmaya çalışılıyor. Pratikte ise sonuç herkeste aynı olmasa da farklılıklar ortaya çıkabiliyor. Sonucun herkeste aynı olmamasının nedeni ise dalga boylarının kişiye has olması özellikleri ve belirli bir süre gereksinimi.

Bu sürecin tamamlanması içinse kişiden kişiye farklılık gösterir 14 gün – 21 gün veya 29 gün sonunda genel yapay dalgaları kişiselleşmekte ve etkisini göstermeye başlamaktadır. Kısa vadede ise herkeste etkisi gösterebilen trans haline geçiş etkileri gözlenmektedir. Hem kısa vadede hem de uzun vadede etkilerin nasıl ortaya çıkacağı kişinin zihinsel yapısına göre farklılıklar göstermektedir.

Yapay Beyin Dalgaları ve Frekans Aralıkları

Her frekans aralığı belirli isimlerle anılmıştır.

Delta   (0-4 Hz)
Teta     (4-8 Hz)
Alfa     (8-12 Hz)
Beta    (13-30 Hz) ve
Gama  (30 ve üzeri Hz)

Astral Seyahat çalışmalarında kullanılan Alfa ve alt dalga boylarıdır ki Hz değerleri azaldıkça transta derinlik artmaktadır. 8-12 Hz aralığı orta dalga boylarıdır yani “yarı uyku yarı uyanıklık” evresi diyebileceğimiz hem açık bilinç hem de kapalı bilincin geçiş kapısıdır. Bu özelliğinden dolayı Astral Seyahate çıkışta kullanılabilecek en ideal aralıklardır.

8-10 Hz aralığı: İç farkındalık, zihin-beden etkileşimi, denge
10-12 Hz aralığı: Merkezleme, iyileşme, zihin-beden bağlantısını, temsil etmektedir.

Yapay Beyin Dalgaları İle Astral Seyahate Çıkılabilir mi?

Teorik olarak bu mümkün. Üst Hz’lerden başlayan bir yapay beyin dalgası Alfa dalgasının altına inmeye başladığında eğer kişi buna uygun bir ortam ve pozisyonda ise dalgalar etkisini göstermeye başlar ve astral çalışmaları, teknikleri bilen birisi astral çıkışını hızlandırabilir. Ancak Makalenin başında da belirttiğim gibi bu tamamiyle kişinin ne kadar hazır oluşu ile ilgilidir. Saatte 300 km hızla giden bir arabaya binen kim olursa olsun gaza sonuna kadar bastığında o hıza ulaşabilir ancak sonuç herkeste aynı olmayacaktır. Her bakımdan çıkışa hazır olan birisi için süreci hızlandırmakta kullanılabilir.

Farklı siteler için hazırlamış olduğum telkin mp3’leri yayınlamadan önce bizzat kendim denedim ve hem trans derinliğinde hem de bilinçli rüyalarda (Lucid rüya) artış olduğunu gözlemledim. Buna ek olarak denediğim farklı Hz aralıkları ile uykunun nerede ise hiçbir sesi duyamayacak kadar derinleştiğini gördüm. (Adaptasyon sürecinde normal sürede uyanamadım çalar saat, telefon ve kapı zilini duymadım) Ancak sonuç herkeste aynı sürelerde aynı oranda olmadı.

Astral Seyahatte Yapay Beyin Dalgalar mı Doğal Beyin Dalgaları mı?

Elbetteki cevabı biliyorsunuz, doğal beyin dalgaları doğal bir sürecin sonucudur ve bu süreç öğrenmeyi, tecrübeyi, birikimi esas alır. Ruhsal anlamda daha sağlıklıdır ve sonuç kaçınılmazdır. Yapay beyin dalgaları dış müdahale ile gerçekleşir ve beklenen sonuçlar dışında ortaya çıkabilecekleri kimse kestiremez.

Yapay Beyin Dalgaları Güvenilir mi?

Bu konuyu iki açıdan ele alalım.

1- Eğer telkin içerikli ise içeriğinde size neler fısıldandığını asla bilemeyebilirsiniz.

2- Epilepsi gibi rahatsızlıklarda uygun olmayan bir Hz aralığı nöbet tetiklemesine neden olabilir veya gizli bir rahatsızlığı ortaya çıkarabilir.

Doğal olmayan, bedenimizin ve ruhumuzun bir parçası olmayan hiçbir şeyin %100 yararlı olması mümkün değildir. Beynimiz tarafından üretilmeyen bir yapay dalganın olumlu sonuç verecek olsa da uzun vadede ne gibi sonuçlar doğuracağını bilemeyiz. Yapacağımız tüm çalışmaların belirli bir uyum süreci sonunda neticelenmesi daha güvenli ve yararlı olacaktır.

Tüm bunlara rağmen yeterli vakti olmayanlar, uygun ortam bulamayanlar ve bu konuda geliştirme çalışmalarında bulunmak isteyenler kendileri için güvenli olduğuna inandıklarında deneyebilirler. Gelişim ve değişim bazen sonuçlarını düşünmemeyi gerekli kılıyor.

Sonuç olarak Tesla’nın dediği gibi “Evren kocaman bir titreşimdi ve hepimiz bu titreşimin küçük birer yansımasıydık

Astral seyahatla ilgili diğer makalelere Teknikler ve Uygulamalar linkinden ulaşabilirsiniz.

Teta Dalgası 4 Hz

Delta Dalgası 4 – 1 Hz

 

İlgili Konular

Beyin Dalgaları; Gama, Beta, Alfa, Teta, Delta işlev ve Kullanımları

 

Astral Seyahat ve Yapay Beyin Dalgalarının Kullanımı

www.parapsikoloji.net
9 Nisan 2017

Bu yayın en son güncelleştirildi 20 Ekim 2020 17:22

E. Emre Sönmez

“İnsan ruhunu yitirmediği sürece yapamayacağı şeyler sınırlıdır AMA sınıra ulaşmak için vazgeçmesi gerekenleri terkedemeyecek kadar da bencil, tembel ve egoisttir”

Son Konular

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek?

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek? Psişik saldırıya uğramak ne demek? Belirtileri nelerdir? Nasıl korunabilirsiniz? Hayatımızda…

1 Kasım 2023

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler Morfik rezonans teorisi, İngiliz biyolog Rupert Sheldrake tarafından geliştirilen…

13 Eylül 2023

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji Telekinezi ve Psikokinetik Bilimin de sınırları vardır ve hayat, kalp çakrasına…

12 Eylül 2023

Spiritüel Nedir?

Spiritüel Nedir? Spiritüel nedir ne anlama gelir? "Spiritüel" kelimesi, ruhsal veya manevi olanla ilgili bir…

28 Temmuz 2023

Astral Seyahat Denemesi – Yarı Uyku Durumundan Transa Geçme

Astral Seyahat Denemesi - Yarı Uyku Durumunda Transa Geçme Merhaba. Yasadığım duruma tam olarak uyan…

17 Ocak 2023

Telepati ile Bir Başkası Etkilenebilir mi?

Telepati ile Bir Başkası Etkilenebilir mi? Telepati ile bir başkası etkilenebilir mi? Telepati, diğer insanları…

24 Eylül 2021

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku