Astral Seyahat

Astral Seyahate Çıkışta Uykuya Dalış Anı

Astral Seyahate Çıkışta Uykuya Dalış Anı

Astral seyahate çıkışta uykuya dalış anı nasıl değerlendirilebilir, astral çıkışlar için uykuya dalış anı neden önemlidir?

Astral seyahat yani beden dışı seyahate çıkabilmek için çok sayıda teknik vardır ancak bunlar içerisinde bir tanesi var ki eğer o noktayı yakalayabilirseniz çıkış çok daha kolay olacaktır. Astral Seyahate çıkışta uykuya dalış anı, madde alemle madde ötesi alem arasındaki geçiş anı gibidir. O anı değerlendirebilirseniz çok kolay bir şekilde geçiş sağlayabilirsiniz.

Yalnız hemen belirtelim bu çıkış anı çıkışa hazırlık dönemi geçirmeden, kendinizi zihnen hazırlamadan yapıldığında daha sarsıcı olabilir. Çıkışın nasıl olacağı sizin ne kadar hazır olduğunuzla ilgilidir. Uyku ile uyanıklık arası yaşanan o anı hatırlıyor musunuz?

Astral Seyahatte Uykuya Geçiş Anı

Eğer uykuya daldığınız anı hatırladığınız zamanlar varsa (dalış evresi), bir film izlerken uykuya yenik düşmemek için mücadele verdiğiniz anlar gibi, neler olduğunu çok iyi bilirsiniz. Melatonin salgılanmaya, vücut ısınmaya başlar. Kaslar gevşer ve başımızdan aşağıya doğru insanı rahatlatan bir sızlama iner. Aynı durum transa geçtiğinizde veya nefes egzersizleri yaptığınızda da yaşanır. Bu anı yaşamayı seviyor ve üzerinde durmuşsanız geçiş anını yakalamaya çalıştığınızda olanları bilirsiniz.

Çoğu zaman derin bir uyku ile sonuçlanır ve bilinç yok olur. Ruh serbesttir ama bilinç kapalı olduğu için neler olup bittiğini bilemezsiniz. Eğer bir süredir astral seyahat çalışmaları yapıyorsanız, kendinizi rüyanın ortasında bulabilirsiniz ama genellikle bilinciniz yerine geldiğinde hem bedenen hem de ruhen uyanmış olursunuz. Bazı durumlarda ise geçiş anı herhangi bir sebepten dolayı (rahatsızlık, kapı çalınması, telefon sesi) bölünürse her yanımızı saran karıncalanmalar ve titreşimlerle kendinize gelmeye çalışırsınız.

Peki uykuya daldığınızda neden bilinç kapanır?

İnsanın yaşamını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmesi için uyku sırasında dış dünya ile bağlantısının kesilmesi ve bilinçaltının gün içerisinde olanları değerlendirip yeniden programlanması gerekir. Eğer siz bu süreci bilinçli bir şekilde programlamazsanız herşey otomatik olarak sürdürülür ve aslında olması gereken de budur. Ancak amacınız normal yaşam formunun dışına çıkıp farklı boyutlara çıkmak isterseniz uykuya dalış anını bilinçli bir şekilde yürütmeniz gerekir.

Astral Seyahate çıkışta uykuya dalış anını yakalamak için neler yapılabilir?

Astral Seyahate çıkışta uykuya dalış anını yakalayabilmek için kendinize hazırlayacağınız telkinleri kullanabilirsiniz. “Uykuya dalış anını bilinçli bir şekilde yaşıyorum, uykuya daldığım anda bilincim kapanmıyor, bedenim uyuyor ama bilincim açık kalıyor” gibi. Aynı şekilde uykuya dalmadan önce yapacağınız nefes egzersizleri ile bu süreci kendiniz de yönetebilirsiniz.

Meditasyon yapmak, oto hipnoz çalışmaları yapmak, telkinlerle uykuya dalmak, bir hipnoterapistten hipnoz altında oto hipnoz anahtarı almak, bunların tümü sizin uykuya dalış anınızı bilinçli bir şekilde yaşamanızı ve beden dışı seyahate kolay bir şekilde çıkmanızı sağlar. Bunun için hazır Sun’i frekanslar olsa da doğal süreç daha iyidir.

Bu anı yakalamak için, her yattığınızda o anı bilinçli olarak gözlemlemeye çalışın. Uzun bir süre kendinizi sabah uyanmış olarak bulabilirsiniz ama vereceğiniz telkinlerle an ve an o anı yaşamaya başlayacaksınız. Bedeniniz uyuduğu halde bilinciniz yerinde olacak. Rüyada mı yoksa gerçek yaşamda mı olduğunuzu bilemeyeceksiniz ancak zamanla geçişler daha netleşecek ve bilinçli rüyalar artarak gerçek çıkışları yaşamaya başlayacaksınız.

Daha fazla bilgi için Forum Sayfamız ‘a Astral Seyahat ile ilgili diğer makalelere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri

Astral Seyahat Yapmak için Kolay ve Etkili Teknik

 

Astral Seyahate çıkışta uykuya dalış anı

www.parapsikoloji.net
20 Mart 2017

Bu yayın en son güncelleştirildi 20 Ekim 2020 17:29

Emr

“İnsan ruhunu yitirmediği sürece yapamayacağı şeyler sınırlıdır AMA sınıra ulaşmak için vazgeçmesi gerekenleri terkedemeyecek kadar da bencil, tembel ve egoisttir”

Yorumları Göster

  • Teknikleri denedim sonrada bayılma anında yaşanan göz kararması gibi bi his geldi ve aniden kalktım bayılıyomuş gibi hissettim ve korkarak kalktım

    • Hipnoz sırasında istenilen evrede "şunu yaptığında" veya "şunları yaptığında bu evreye gireceksin" tarzı verilen telkinlerdir. Oto hipnoz yapmak isteyenler kendilerine verilen telkini yaptıklarında hipnoz sırasında o evreye tekrar girerler ancak kontrol başkalarında değil kendilerinde olur. Amaç ne ise hipnotizör telkinlerini ona göre verecektir.

Son Konular

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar Kuantum fiziği ve parapsikoloji arasındaki bağlantılar oldukça ilginç ve…

22 Mart 2024

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Kuantum parapsikoloji konusunda şu anda geçerli olan akademik…

21 Mart 2024

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek?

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek? Psişik saldırıya uğramak ne demek? Belirtileri nelerdir? Nasıl korunabilirsiniz? Hayatımızda…

1 Kasım 2023

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler Morfik rezonans teorisi, İngiliz biyolog Rupert Sheldrake tarafından geliştirilen…

13 Eylül 2023

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji Telekinezi ve Psikokinetik Bilimin de sınırları vardır ve hayat, kalp çakrasına…

12 Eylül 2023

Spiritüel Nedir?

Spiritüel Nedir? Spiritüel nedir ne anlama gelir? "Spiritüel" kelimesi, ruhsal veya manevi olanla ilgili bir…

28 Temmuz 2023

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku