Genel

Cinler Uykuda İnsanın İçerisine Girebilir mi?

Cinler Uykuda İnsanın İçerisine Girebilir mi?

Cinler uykuda insanın içerisine girebilir mi? Cinler uykuda insanı kontrol edebilir mi? Fiziki etkileri olabilir mi?

Cinler, korku ve gerilim filmlerinin vazgeçilmez konuları arasına girdi. Cinlerle ilgili yapılan filmlerin büyük bölümünün konularını, gerçek yaşanmış hikayelerden alması beynimizdeki gerçeklik duygusuna vurgu yapmak için kullanılmaktadır. Hikayelerin “yaşanmış olaylardan alıntı” şeklinde sunulması ise filmlerin etkisini daha da artırmakta, İzlemek için gidenlerin zihninde oluşan “gerçekten yaşanmış” ibaresi izlenen her sahnenin bilinçaltımızda özel bir yer edinmesine sebep olmaktadır.

İnsan ruhsal özelliklerini kullanabildiği ve bu yönde ilerlediği sürece hem madde hemde ruh boyutuyla cinlerden daha üstündür. Ancak enerjisi düştüğünde, kendisini kontrol edemediğinde, travmalar yaşadığında, uzun süre kontrolsüz bir yalnızlıkla başbaşa kaldığında, içinden çıkamadığı yoğunlukta duygusal çalkantılar yaşadığında ve depresyonda iken bilinçaltına yerleşmiş tüm sahneler ortaya çıkarak yıkıcı etkilere maruz kalınmasına ortam hazırlanabilmektedir. Bu durumda aslında üstünlük diye bahsedilen özelliklerimiz tam tersine bizi ruhsal bir çöküntüye sürükleyebilmektedir.

Cinlerin Etkileri Gerçek mi?

Bu konuyu bilimsel olarak ele almamız mümkün değil ne yazık ki. Ama Kur’anda Cin Suresinde cinlerin de müslümanlarının ve müslüman olmayanlarının olduğu, müslüman olmayanların insanları kandırdığı ve yoldan çıkmalarına sebep olduğu, gelecekten haber almak için çaba sarfettikleri ancak bunda başarılı olamadıklarından bahsedilmektedir. Ayrıntılar için linki tıklayıp diyanet mealinden cin suresini okuyabilirsiniz. (Ayrıca Hicr 15, Rahman 55, Enam 6)

Konu Hristiyanların ve Musevilerin kutsal kitaplarında da farklı tanımlamalarla yer alır. Hristiyanlıkta Cinler insanlara zarar veren varlıklar (Matta 9, Markos 7, Vahiy 9-16); Tevrat ve Zebur’da ise yoldan çıkan insanların kendilerine tapınmak (İncil’de de bu bu durumdan bahsedilir) için insanların kendilerine kurban edildiği varlıklar olarak anlatılır. (Yasa 32, Mezmur 106)

Peki gerçekten Cinler uykuda insanın içerisine girebilir mi? Bu konuya Kur’anda yer verilmemiş ancak İncil’de (Matta 9, Markos 7) Hz. İsa’nın bir kızın içine giren cini çıkarması anlatılır. Genel olarak kutsal kitaplarda bazı cinlerin insanları kötü yönde etkilediklerine değinilmektedir. Cinlerin insanları nasıl etkilediğini cinler insanları nasıl etkiler konusunda ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Uykuda iken insanın içine cin girebilir mi?

Cinlerin, Ruhsal ve bedensel dengesi bozulmamış insanların içine girmesi veya onlara zarar vermesi mümkün değildir. Çünkü insanı madde boyutu dışından gelebilecek saldırılara karşı koruyan ve tüm bedenini çepeçevre saran aura adı verilen bir enerji kalkanı bulunmaktadır. Bu kalkan sağlıklı çalıştığı sürece dıştan insana etki etmeleri kolay değildir.

Cinleri yaşadığımız boyuta nüfuz etmeye çalışan enerjisel varlıklar olarak kabul edecek olursak enerji yoğunluğu daha yüksek olacak aurayı aşamayacaklardır. Bu durumda etkileri sadece uzaktan fısıltı ile yani telepatik etki ile sınırlı kalacaktır. Her yönden sağlıklı bir insanın içine gece uyurken veya başka bir zaman cinlerin girmesi mümkün değildir. Yaşam boyutları farklıdır. Ancak insan bilerek veya bilmeyerek bu boyutların kapılarını aralarsa etkilere maruz kalabilir.

Kaynağı ve sebebi ne olursa olsun insanı dıştan gelecek saldırılara karşı koruyan enerji kalkanı zayıflarsa etkileri sadece telepatik etki ile sınırlı kalmayacaktır. Bu konuda çok sayıda örnek verilebilir. Cinler, büyü, fal bakma ve baktırma, negatif enerji yüklenmesi, cin çağırma veya cinlere bilmeden verilen zararlar sonrası insanları bedensel olarak ta etki altına almaya başlayabilirler.

Cinlerden Korunmak İçin

Cinlerden gelebilecek etkilere maruz kalmamak için psikolojik, ruhsal ve bedensel sağlığımıza dikkat etmemiz; doğru beslenmemiz, sıkılacak kadar boşta kalmamamız, her sonucun sebebini olağanüstü kaynaklara bağlamamamız gerekir.

Beslenmenize dikkat edin çünkü insan ne yerse yedikleri ile birlikte etkilere açık veya kapalı hale gelir.

Psikolojinizi bozacak ortamlara girmeyin, sizi olumsuz etkileyen insanlarla birlikte olmayın, her sorunu haddinden fazla büyütmeyin. Çünkü psikolojik bozukluklar insanı dıştan gelebilecek etkilere açık hale getirecektir. Kendinizi yanında iken iyi hissettiğiniz insanlarla birlikte olun. Bu tür tanıdıklarınız yoksa çıkış biraz dolaşın.

Boşta kalan insan ne yapacağını bilemez ve kendisi ile normalden daha fazla ilgilenmeye, kendisinde kusurlar bulup bunları büyütmeye meyilli hale gelir. Bu durumda kurtulamayacağınız, üzerine düştükçe büyüyecek vesveselerle boğuşmak zorunda kalabilirsiniz. Ne şekilde olursa olsun sizin için yarar getirecek uğraşlar edinin ve kendinizi meşgul edin.

Enerjinizi artırmak için çalışmalar yapın. Fiziksel aktiviteler edinin. Her duyduğunuza inanmak yerine öncelikle neler yapmanız gerektiğini öğrenin Psişik Saldırılardan Korunma Yolları

Dini inancınız varsa bu saydıklarımıza ek olarak dininizin gereklerini tam olarak yerine getirmeye çalışın. Bu sizi manevi olarak ta güçlendirecektir.

Cinlerden Korunmak İçin Dualar

Cinlerin ektilerinden korunmak için yatmadan önce 7 Ayetel Kürsi, 7 Nas ve 7 Felak sureleri okuyarak hem üzerinize hem de yattığınız yere üfleyerek daire içerisine alabilirsiniz. Bir başka uygulamada ise “korunma duası” olarak ta adlandırılan yöntem de Ayetel kürsi ile yapılır.

Ayetel kürsiyi,

  1. okuyuşta sağınıza
  2. okuyuşta solunuza
  3. okuyuşta arkanıza
  4. okuyuşta önünüze
  5. okuyuşta yukarıya
  6. okuyuşta aşağıya
  7. okuyuşta içimize çekeriz

Bu uygulama da akşam yatmadan önce ve sabah kaltığımızda yapılabilir. Bireysel olarak oluşturulacak bir koruyucu enerji için uzun süre çalışmak gerekir ancak bu dualarla oluşturulacak koruyucu enerji alanları en kolay oluşturulabilecek enerji alanlarıdır.

Ancak bu uygulamalar bir cinin kontrolü ele almasından önce yapılmalıdır. Aksi taktirde bu daireden çıkamayacağı için daha çok sıkıntı verebilir.

Ayrıca evde Bakara suresinin okunması veya dinlenmesi rahatsızlık veren Cinlerin uzak tutulması açısından etkilidir.

 

Cinler uykuda insanın içerisine girebilir mi?

www.parapsikoloji.net

 

Hristiyanlık ve Musevilikte Cinler konulu notlar kurandasevgi.gen.tr sitesinden derlenmiştir.

Bu yayın en son güncelleştirildi 20 Ekim 2020 14:43

Turhan Doğan

Madde ötesi

Son Konular

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar Kuantum fiziği ve parapsikoloji arasındaki bağlantılar oldukça ilginç ve…

22 Mart 2024

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Kuantum parapsikoloji konusunda şu anda geçerli olan akademik…

21 Mart 2024

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek?

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek? Psişik saldırıya uğramak ne demek? Belirtileri nelerdir? Nasıl korunabilirsiniz? Hayatımızda…

1 Kasım 2023

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler Morfik rezonans teorisi, İngiliz biyolog Rupert Sheldrake tarafından geliştirilen…

13 Eylül 2023

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji Telekinezi ve Psikokinetik Bilimin de sınırları vardır ve hayat, kalp çakrasına…

12 Eylül 2023

Spiritüel Nedir?

Spiritüel Nedir? Spiritüel nedir ne anlama gelir? "Spiritüel" kelimesi, ruhsal veya manevi olanla ilgili bir…

28 Temmuz 2023

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku