Genel

Ölülerle İletişim Kurmak Mümkün mü? İletişim İçin Neler Yapılabilir?

Ölülerle İletişim Kurmak Mümkün mü?

Ölülerle iletişim kurmak mümkün mü? Ruhlarla iletişim kurulabilir mi? Ölülerle iletişime nasıl geçilir? Ölülerle nasıl konuşulur? Ölen yakınlarımızla iletişim kurabilir miyiz? Ölmüş biriyle iletişime geçmek konuşmak mümkün mü? Ölmüş bir insan bizi telefonla arayabilir mi? Ölülerle iletişim kurulabilir mi?

Bir çoğunuzun aklına eminim “ruh çağırma seansları” gelmiştir. Tabi ki bir çoğumuzun bildiği fincan ve harflerden oluşan seanslarla irtibat kurmak mümkün değil.

Bir insan öldüğünde yani madde bedeni ile ayrıldığında siz ömür boyu yaşayacağınız evde kalırsınız o ise evin dışında. Aradaki duvarlar ve engeller nedeni ile maddeyi aşıp görmemiz mümkün değildir. Bunun nedeni tek taraflı değildir. Birinci boyutunda görmek isteyen, diğer boyutunda ise görülmek istenen kişinin durumu önemlidir. Ancak imkansız da değildir. Konuyu farklı yönleri ile ele alalım.

Ölenlerle Neden İletişim Kuramıyoruz?

Normal yaşam formunda olması gereken budur. Yaşamın daha katlanılabilir ve sürdürülebilir olması için bu gereklidir. Bir an için her yerde dolaşan ölüler olduğunu düşünün. Veya herkesin evinde geçmişten günümüze kadar ne kadar ölen insan varsa hepsi ile irtibatta olduğumuzu bir düşünün. Sevdiklerinden ayrı kalanlar için çekici bir düşünce gibi gelebilir ancak emin olun dünya yaşanmaz bir yer haline gelirdi. Normal yaşam standartlarının devam edebilmesi için iki boyutun birbirinden ayı olması gerekir.

Madde boyutunda yaşayanlar maddesel bedenleri ile sadece madde formunu görebilecek bir organizmaya sahiptir (Az sayıdaki paranormal yetenek sahipleri ve kendilerini geliştirenler istisnadır) Bu organizma ile sadece madde boyutunu algılayabilecek duyu organlarına sahiptir. Ölenler ise madde bedenini terk etmiş ve ruhsal boyutta yani asıl geldikleri kaynakta yaşamlarını devam ettirmektedirler. Arada madde duvarını aşmış olsanız dahi ruhların bulunduğu boyuta geçmek 3 boyutlu yaşam sınırlarında herkesin yaşayabileceği bir deneyim değildir. Konunun dinsel boyutuna girmeden geçiyorum.

Ölülerle İletişim Kurmak Neden Mümkündür?

Hem ölenler hem de hayatı devam edenler aynı kaynaktan gelen ruha sahiptirler. Geçici olan bedendir, ruh ise herhangi bir kısıtlamaya maruz değildir. Ruhlar birbirleri ile irtibat kurdukları insanlarda telepatik bir iz bırakırlar (Özellikle ailevi ve sevgi bağları). Bu iz alıcı verici konumunun devam ettirilebilmesini sağlar. Bunu dünyanın herhangi bir yerine yerleştirilmiş radyo vericisi gibi düşünün. Yayılan dalgalar asla yok olmaz ve tüm evrene yayılır. Tıpkı düşüncelerimiz gibi. Ve ruhsal katta kurulan bağ o kadar güçlüdür ki madde boyutunu terk ettiklerinde dahi iletişim mümkün olur.

Maddesel düzeyden bakıldığında imkansız görülebilir ancak söz konusu olan ruh olduğunda sınırlar ortadan kalkmaktadır. Ancak bu bağ zamanla azalır ve dünyada kalanlar dünyaya ruhsal boyutta kalanlarda kendi boyutlarına bağlanırlar. Çok nadirde olsa bağın devam ettiği durumlar vardır özellikle eşlerini ve çocuklarını kaybedenler bu bağı koparamazlar ve yaşamları boyu bağı devam ettirirler. Ancak genelde hayatın normal seyrinin devamı için olması gereken çoğu zaman olur ve bağ kopar.

Ölenler Neden Rüyada veya Yarı Uyanıkken Görülür?

Ölülerle irtibat kurmak, daha çok madde boyutundan sıyrılıp ruhsal düzeye geçtiğimiz uyku ve yarı uyanık halde (Yakaza denilen hal) yani bir nevi trans halinde iken mümkün olur ve gerçekleşir. Bu rüyaların gerçekliğini görenler çok iyi ayırt edebilirler. Uyku sırasında ruh serbest kaldığı için bu evrede ruhsal irtibat daha kolay olur. Hayatta olan kişi madde yaşam formunda göremediğini madde duvarını aşarak  ruhsal yolla görmüş olur.

Bu seviyede kişi bedeni ile değil ruhu ile algılar ve deneyimler. Yani iki kişi ruhsal boyutta karşılaşırlar. Ancak bu noktada bazı istisnai durumlar vardır çok daha farklı bir boyutta bulunan ve bizim “Şehit” diye tabir ettiğimiz kişilerin ruhları her iki boyuta da nüfuz edebilmektedir. Bu konunun Kur’an-ı Kerimde ele alındığını ve “Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Hayır, onlar diridirler. Ancak siz bunu bilemezsiniz.¹” ayeti ile açıkça belirtildiğini biliyoruz.

Ölülerle Ruhsal İletişim Her Zaman Mümkün müdür?

Ölmüş biriyle iletişime geçmek her zaman mümkün müdür?

Ruhsal katların açıldığı veya daha kolay iletişim kurulduğu belli günler ve zamanlar vardır. Bu konuyu bilimsel olarak ele almak veya deney, gözlem yapmak mümkün olmadığı için ancak teoriler üretebiliyoruz. Büyük ihtimalle ruhsal boyutlar arasındaki geçişler belli zaman aralıklarında mümkün olabiliyordur veya hayatta olanlar için belli zaman dilimleri irtibat için daha uygundur.

Bu tip irtibatlar genelde sabaha yakın zamanlarda gerçekleşir. O zaman diliminde madde boyutunda yaşayanlar için, içinde bulundukları ruhsal durumlar daha elverişli olabilir. Çünkü uyanmak üzere yani yarı uyanık duruma geçmektedirler. İki boyut arası geçiş evresidir.

Ölülerle İletişim Kurmak için Ne Yapılabilir?

İki boyut arası geçiş zamanları. Uyku uyanıklık evreleri ve sabah uyanmadan önceki saatler.

Ölülerle iletişim kurmak için neden bu evreler? Çünkü ağır uyku evresinde görülenlerin hatırlanması zordur hatırlanan rüyalar daha çok uyanmak üzere olduğumuz sabaha yakın zamanlardır ki bu evrelerde bilinç yavaş yavaş açılır. Aynı anda hem ruhsal katlarla hem de dünya ile aynı anda irtibat mümkün hale gelir. Ruhsal katlardan alınanların madde düzeyine aktarılabilmesi için uygun bir zaman dilimidir. Eğer ölen kişinin ruhu için herhangi bir engel yok ise uyku ile uyanıklık arasında bulunduğumuz her an ölen kişi ile irtibata uygun bir ortam oluşturur.

Gündüz uyku halinde iken irtibat yaşanan çok sayıda örnek olay vardır. Bu durum bilinçli olarak oluşturulup irtibat denenebilir ancak irtibatın sıhhati tartışabilir çünkü cinlerle de bu noktada irtibata geçilmiş olunabilir. Manevi bir kalkan oluşturarak (Abdest alıp ve dualar okunarak. Veya aura güçlendirilerek) denemek mümkün olabilir. Bu denemede “Telepati Nasıl Yapılır?” makalemizde anlatılan telepatik iletişim yöntemleri denenebilir. Bu konuda özel olarak birine gitmenize gerek yok, eğer ruhsal bağınız kuvvetli ise zaten görürsünüz.

Belli bir trans haline erişildiğinde, rüyada bilincimiz açıldığında yani bilinçli rüya evresinde, irtibat kurmak isteyeceğiniz kişiyi hatırlamanız, onu zihninizde canlandırmanız, adını zihnen anmanız aranızdaki telepatik ve ruhsal bağı aktif hale getirecektir. Bu bağ sayesinde eğer bir engel yok ise ruhsal temas sağlanabilir. Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi ruhsal hassasiyetin arttığı anlarda diğer varlıkların da teması söz konusu olabileceği için emin olmak güç olacaktır. Bir noktaya kadar ruhsal hissediş mümkün olsa da irtibatın gerçekliğinden emin olmak zordur. Transa nasıl geçileceği konusunda Nasıl Transa Geçilir? Makalesini inceleyebilirsiniz.

Ölülerle iletişim kurmak ve iletişim yolları

Ruh Çağırma Seansı ile Ölülerle iletişim Kurulabilir mi?

Ölülerle irtibat kurmak ruh çağırma seansları ile mümkün müdür? Bu konuyu ciddi olarak araştıranlar bu seansların yapılmaması gerektiğini ve aslında bu seanslara gelenlerin cinler olduğunu da sanırım biliyorlardır. Bu tür seanslarla ölülerle irtibat kurmak, ölüyle konuşmak mümkün değildir. Madde boyutuna geçen cinler bu aşamada büyük sıkıntılar yaşatabilirler.

Ölmüş Birisi İle Telefonda Konuşmak Mümkün mü?

Ölmüş biri bizi telefonla arayabilir mi? Ölen bir yakınımız telefonla bize ulaşabilir mi? Rüya da ölen birisi ile telefonla konuşmak!

Ölülerle rüyada iletişim rolleri

Gündelik yaşamımızda bizzat yaşamadığımız sıradışı olaylara inanmamız ne bilimsel olarak ne aklen ne de mantıken mümkün değildir. Bunun herhangi bir bilimsel açıklaması yapılamaz çünkü olay olduğu anda mevcut bilimsel imkanlarla veri analizinin yapılması, aynı olayı birden fazla insanın benzer şekilde yaşaması gerekir.

Konuyla ilgili sık sık mail ile sorular geldiği için benzer durumları yaşayanlara mümkün olduğunca konuyu açıklamaya çalışayım.

Ölen insanlar madde boyutundan farklı bir boyuta taşınırlar ancak her iki boyut arasındaki ruhsal iletişim tümüyle yok olmaz. Madde boyutunu terk etmiş dünyadaki adı ile “ölenölmüş” insanların madde boyutunda yaşayan bizlerle irtibatları farklı şekillerde gerçekleşir. Büyük kısmı “yakaza” adı verilen uyku ile uyanıklık evresinde gerçekleşirken, rüyalar aracılığı ile de iletişim kurulabilmektedir.

Bu olayların doğrulukları tartışılabilir ancak bazı olaylar var ki yaşanılanları ölen insanla sizden başkasının bilmesi mümkün değildir. Bu tür iletişimlerde yapılan uyarıların gerçekleşmesi de olayların inandırıcılığını artırmakta. Ancak bu tür iletişimlerde farklı varlıkların da ortak olma ihtimali göz önünde bulundurularak her zaman kesin gözüyle bakmamakta yarar var.

Ölmüş Bir İnsan Telefonla Arayabilir mi?

Bu tür olaylarda kullanılan iletişim yöntemleri imajinasyon ve telepati ile yapılan iletişimde kullanılan tekniklerle büyük benzerlik göstermektedir. Gerçekleşen diyaloglarda konuşmalar, film sahnelerinde geçen; zor şartlar altında kurulan iletişimlerde olduğu gibi mekanik, parazitli ve çoğu zaman anlaşılması güç konuşmalardır. Ancak ruhsal olarak kiminle konuştuğunuzu ve neler söylemek istediğini hissedebilirsiniz. Gündelik yaşamda gerçekleşen iletişimlerde ise çalan telefon seslerini sadece iletişim halinde olan insanlar duymaktadır.

Psikolojik olarak yaklaşıldığında bu durum, ölmüş yakınına duyulan özlemin giderilmesi için gerçekleşen bir savunma mekanizması gibi görünür. İletişim kurmuşsunuzdur ve rahatlarsınız. Bilinçaltında gerçekleşen olaylar bilinç üstüne net olarak yansımadığı için “gerçeklik duygusu” daha net bir şekilde ortaya çıkar.

Ruhsal İletişim ve Kulak Çınlaması

Telepatik (ruhsal iletişim) iletişimlerde de sadece iletişim halinde olunan insan bu olayın farkındadır ve diğerleri olan bitenin farkında olmazlar. Sadece siz görürsünüz ve siz duyarsınız. Telepatik iletişimlerde “kulak çınlaması” bir nevi ruhsal olarak “sizi merak eden, sizden bahseden biri var” şeklinde bir uyaran gibidir (tüm kulak çınlamaları değil Telepati Nasıl Yapılır konusunda bahsedilmişti). Madde boyutunda bir insanla iletişim kurmak için O’nun bir şekilde uyarılması, dikkatinin çekilmesi ve farklı bir boyuta sokulması gerekir. Şaşkınlık, korku hissi, ani irkilmeler bir anda insanı farklı bir ruhsal boyuta sokar.

Telepati ile bir başkasında imajinatif yöntemlerle farklı sesler ve görüntüler tetiklenebilir. Duyulan telefon seslerini de bu şekilde yorumlayabiliriz. Beynimizde kayıtlı olan, bilinen, öğrenilen tüm sesler ve görüntüler bunu bilenler tarafından kullanılabilir. Hipnoz altındaki bir insana “telefonun çalıyor” dediğinizde, O insan gerçekten o sesi duyar ve elinde varolduğuna inandığı telefonu alarak gene varolduğuna inandığı bir görüşme yapabilir. Telefon sesini siz duyabilir misiniz? Veya aradaki ikili görüşmeyi? Gerçeklik O insanla sizin aranızda çok farklı bir boyutta devam etmektedir.

Ölmüş bir insanla yapılan telefon görüşmelerinde de bu mekanizmaların kullanılabileceğini söyleyebiliriz. Kanıtlamak ve bilimsel olarak doğrulamak mümkün müdür? Yaşamadığınız sürece asla mümkün değil. Tüm ruhsal gerçeklikler sadece size ait gerçekliklerdir.

Ölen Yakınımızı Görmek için Tekâsür Suresi ve Bir Uygulama

Eski din alimlerinden nakledilen bir uygulama var dileyenler uygulayabilirler. (Kaynak: Mekasidu’t-Talibiyn 228)

Yatsı namazından sonra 4 rekat namaz kılınır. Her rekatında Fatiha’dan sonra Tekâsür suresi okunur. Yattığınızda görmek istediğiniz yakınınızı düşünün, onu görmek için Allah’a dua edin ve onu görmeye niyet edin. Uyuyuncaya kadar Peygamber Efendimize (s.a.v.) Selat-ü selam okuyun.

Bismillahirrahmânirrahîm
1- Elhakümüt tekasür
2- Hatta zürtümülmegabir
3- Kella sevfe tağlemun
4- Sümme kella sevfe tağlemun
5- Kella lev tağlemune ilmel yagin
6- Le teravünnelcehim
7- Sümme leteravünneha aynelyagin
8- Sümme le tüs’elünne yevmeizin anin naim

Rahmân ve Rahîm olan Allah´ın adıyla

Çoklukla övünmek sizi, kabirlere varıncaya (ölünceye) kadar oyaladı. ﴾1-2﴿ Hayır; ileride bileceksiniz! ﴾3﴿ Hayır, Hayır! İleride bileceksiniz! ﴾4﴿ Hayır, kesin olarak bir bilseniz… ﴾5﴿ Andolsun, o cehennemi muhakkak göreceksiniz. ﴾6﴿ Yine andolsun, onu gözünüzle kesin olarak göreceksiniz ﴾7﴿ Sonra o gün, nimetlerden mutlaka hesaba çekileceksiniz? ﴾8﴿²

 


¹ Bakara Suresi 154. Ayet. Diyanet işleri meali. Meal ve Tefsiri

² Tekâsür Suresi Meali – Tekâsür Suresi Tefsiri

Ölülerle İletişim Kurmak Mümkün mü?

www.parapsikoloji.net

7 Şubat 2017

Bu yayın en son güncelleştirildi 15 Eylül 2021 22:00

Emr

“İnsan ruhunu yitirmediği sürece yapamayacağı şeyler sınırlıdır AMA sınıra ulaşmak için vazgeçmesi gerekenleri terkedemeyecek kadar da bencil, tembel ve egoisttir”

Yorumları Göster

  • Merhaba 14 Ağustos ta yeğenimi, ilk göz ağrımı kaybettik. 31 yaşında hayatı gezmeyi insanları tüm canlıları seven bir melekti. İçim alev alev yanıyor, rüyama gelmesini ölümüne sebep olan olayın ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Bana yardım edin lütfen

    • Başınız sağolsun Yasemin hanım. Lütfen yazıda bahsettiğim uygulamaları deneyin ve fazla ısrarcı olmayın. Zamanının gelmesini bekleyin.

  • Merhaba Emre hocam, 1982-1983 Lise yıllarından çok beğendiğim, yalnız onun haberi bile yok onu beğendiğimi , ta ki bundan 19 ay önce onunla karşılaşana kadar ...bu arada evlenip avrupa ya gidiyor, daha sonra eşinden ayrılıyor ve bahsettiğim gibi 19 ay önce de sosyal medya da beni beğenip ek liyor ve bu şekilde görüşmeye daha doğrusu konuşmaya (görüntülü) başlıyoruz. Ben yıllar sonra karşılaşıp görüştüğüm için o kadar mutluyum tarif edemiyorum şu an o duygumu. Daha sonra konuşurken bi şeylerin farkına varıyorum sürekli burnu kanıyor kolarında morluklar soruyorum irsi olarak ailemde ve bende bu şekilde damar rahatsızlığı var ,işte yüksek tansiyon olabilir burnum ondan kanayabilir diye sorduğum zaman beni geçiştiriyordu..görüşmemizin üzereinden 2 ay geçtikten sonra biraz hastayım işyerinden izin aldım dinleneceğim dedi ve son gece konuştuk, 2 gün sonrada onu kaybettim meğerse LÖSEMİ imiş, hiç göremedim elini tutamadım, 1 veya 2 kez rüyamda gördüm mezarı Almanya da, bana yardımcı olun nasıl atlatabilirim bu travmayı onunla nasıl iletişim kurabilirim..teşekkürler

    • Merhaba. Üzücü bir durum gerçekten. Başınız sağolsun. Lütfen yazıda bahsettiğim çalışmaları uygulamaya çalışın. Ancak fazla ısrarcı olmamaya özen gösterin. Hayatınızın tek amacı haline getirmeyin.

  • İyi Günler Emre Bey,Sevdiğim kişiyi kaybettim 2 yıl önce.. Onu rüyamda bir gün üstü çıplak arkası dönük
    sekilde gördüm ve kucağında bebek vardı..ve rüyalarimda hep arkası dönük şekilde görüyorum ,,birgün ben beyaz elbisemle bir erkekle dans ettigimi de gordum yüzünü hic gormedim ama o oldugunu o kadar hissettim ki... Ama şu son günlerde hiç göremiyorum acaba bana küstü mü dua da ediyorum.. Acaba onu üstü çıplak gormem daha fazla dua istedigi mi anlama geliyor ve kucaginda bebek ?

    • İyi günler. Başınız sağolsun.
      Bu tarz rüyaları, rüya tabirinde uzman olan arkadaşların bulunduğu facebook grupları var o gruplarda paylaşırsanız daha doğru cevaplar alabilirsiniz. Yanlış ifadeler kullanıp sizi yanlış anlamlar içerisine sokmam istemem.

  • 22.02.2023 annemi kaybettim 1.5 senedir herşeyiyle ben ilgileniyordum baypas ameliyatı oldu toparlanma yapamadı diyaliz aldı 5 ay kadar da son olarak da bu ramazan bayramı 2 günü vefat etti ve ben son olarak yoğun bakım da gördüm gözümle gördüm mutlu mutlu konuştuk sesi duruşu nefes alışı bile normal di burdan çıkalım asıl bayramı ozaman yapacağız dedim son kez arkamı dönüp bir daha baktım ve bende çok büyük bir kayıp oluştu günlerdir dua ediyorum rüyama gelsin benimle konuşsun yoğun bakım da beni bırakma demişti çok pişmanım annem benimle konuşmak istemiyor mu acaba sesini arıyorum varlığını arıyorum sürekli her baktığım yerde annemi arıyorum aklımı kaybedicem

    • Başınız sağolsun. Büyüklerimizin kayıpları bizler için sarsıcı oluyor. Onlardan ayrılmak ve onsuz bir yaşam insana zor geliyor. Geride kalan hatıraları onlar olmadan anmak insana acı veriyor. Alışmak zor maalesef.
      Ancak bir şekilde yaşamımıza devam etmemiz gerekiyor. Özellikle anneler duygusal yönden bizlerle bağlantılı oldukları için başkaları onları görseler de acının artmaması için zamana bırakılıyor. Bize yakın olanlar daha çok görürler ve onlar aracılığı haberlerini alırız.
      Üzüntünüzü yaşayın, yasınızı tutun ve doğal olan bu ayrılığı her iki tarafın daha fazla acı çekmemesi için uzun süre derinden yaşamayın, yaşamınızın amacı haline getirmeyin. Konu belirttiğim uygulamaları yaparsanız zamanı geldiğinde görebilirsiniz. Ancak onu görmeniz sizi ruhsal olarak sarsacak ve etkileyecekse bu süreç uzun sürebilir.

  • Merhaba.6 şubatta 15 yaşındaki kızımı depremde kaybettim.iyi değilim.yasayan bir ölü gibiyim.kizim acı çekti mi.kizim bana seslendi mi.kizimi kurtarabilir miydim.Allah bana ceza mi verdi.cennete gitti şehit oldu diyorlar.ben anlamlandiramiyorum.2 kez rüyamda gördüm.öptum sevdim.ama hep ağladım.oda ağladı.evimden ona ait bize ait hiç bir şey çıkmadı.bir çorabı bile yok.cok acı çekiyorum.her şeyimi kaybettim.o benim her seyimdi.onunla iletişim kurmak istiyorum bir yandan da çok korkuyorum.lutfen yardımcı olun

    • Merhaba.
      Çok üzüldüm :( Başınız sağolsun.

      Durumunuzu, ne yazarsak yazalım tarif edemeyiz; teselli de edemeyiz. Buna kimsenin gücü yetmez. Acınızı yaşasın, yasınızı tutun, kızınızı en iyi şekilde yad edin. Bir anne olarak onun adına yapabileceğiniz güzel ne varsa yapmaya çalışın. Merak etmeyin, tekrar buluşacaksınız.

      Bu kadar yoğun duygular içerisinde iken merak etmeyin tekrar tekrar iletişim kurarsınız. Korkmayın, endişelenmeyin. Sadece araya cinlerin de girmesine sebep olabilecek uygulamalara girişmeyin veya "seni kızınla buluşturayım" diyenlere aldanmayın. Onunla sadece siz irtibat kuralabilirsiniz. Ek olarak sayfa içerisinde yapılması gerekenleri yazdım. Onları uygulamanız yeterli.

  • merhaba
    eşimi 20 gün önce kaybettim hiç kalk yatalım bugün erken dedi ve 20 dk sonra öldü kollarımda
    hiç iyi değlim ondan haber almak iyimi değilmi bilmek istiyorum onunla nasıl irtibata geçebilirim

    • Merhaba.
      Başınız sağolsun. Konu içerisinde neler yapabileceğinizi mümkün olduğunca ayrıntılı bir şekilde yazmaya çalıştım.
      Ancak yaşamınıza sağlıklı bir şekilde devam edebilmeniz için irtibat kurmak için çaba göstermemenizi tavsiye ederim. Bu süreci ne kadar uzatırsanız, yaşamınıza devam etmeniz de o kadar zor olacaktır.

      Enerji kesildiğinde geri döndürmek mümkün değil. Lütfen bu konuda "bir şeyler yapabilir miydim" tarzı düşüncelerin içerisine girmeyin. Hatıralar, yaşanmışlıklar insanın içini burkar biliyorum. Ama bize düşen gidene kavuşacağımız güne kadar güzel yaşam sürdürebilmektir. "öldü" kelimesi aslında yanlış, garip olan biz ölüyüz, öldü dediğimiz insanlar "uyandılar" bizler de uyanacağımız zamana kadar güzel bir yaşam sürmeye çalışalım. Bu ruhen daha iyi olacaktır.

      Onun adına birilerini sevindirin. Dua edin. Onun adına yapacağımız her güzel şey, "onunla nasıl bağlantı kurabilirim" düşüncesinden çok daha iyi olacaktır. Merak etmeyin, eğer gerekirse o sizinle irtibat kuracaktır. Bu süreci ne kadar erken olgunlukla ve doğal bir süreç olarak kabullenirseniz o kadar iyi olur.

      Üzüntünüzü yaşayın, hatıralarına saygı duyun, içiniz burkulduğunda bir ihtiyaçtır göz yaşı dökün ama mümkün olduğunca lütfen bu süreci kısa tutmayın çalışın. İrtibat kurma düşüncesi ile farklı yollara girmeyin lütfen. Çünkü insanı yanıltacak çok farklı varlıklar araya girebilir.

  • kardeşim çok merak ettim benim de bir kızım var ve yazdığınızdan çok etkilendim umarım iyisinizdir şimdi.

  • Merhaba… Meditasyonları ben çok severdim. Kendimde hep 6. hissimin kuvvetli olduğunu, insanlar ile meditasyon yolu ile iletişime geçebildiğimi hissederdim. Ta ki babam vefat edene kadar. 3 ay oldu. Konduramıyorum. Aramızda çok değişik bağ vardı. Çok ani oldu, yurtdışındayım ve babama yetişemedim. 10 saniye gasilhanede gördüm yüzünü. İşaretleri hep babam olarak düşünüyorum. Biliyorum ki beni çok özlüyor. Defalarca rüyalarımda gördüm, hepsini not ettim. Ölümünden bir kaç gün sonrası onu çok mutlu ve genç gördüm. İyi misin dedim, iyiyim kızım dedi.Annem de babamın vefat ettiği gün ilk vefat eden bebekleri ve babamı el ele tutuşurken yemyeşil bir yerde gülümser iken görmüş. Babamın ruhunun olduğunu rğyalarımda görüyorum, ya mutlu, ya kızım seni özledim, sen uyurken yüzündekş benlerini bile sayıyorum diyor ağlıyor. Babamın vefatında evimize kelebekler girmiş. Eşim söyledi. Sonra ben ofisimde vs konuştuğum her yerde kelebekler gördüm minik minik. Ya üstüme kondular, ya suyumu içmeye şişeme kondular. Kendi kendime ruhlar 40 gün sevdikleri ile olurmuş dedim. 40 günden sonra göremediğimi farkettim, farkeder farketmez kelebek gördüm. Çok hissediyorum babamı. Hem iletişime geçmek istiyorum, aynı zamanda konduramadığımdan, kabullenemediğimden dua edemiyor, meditasyon yapamıyorum. Bana bir yol gösterin… Delirmeme ramak kaldı…

    • Evet kelebekler doğru babalarımız aynı zamanda vefat etmiş ben de delirmek üzereydim ilk 40 gün yogun iletişim oldu sonra azaldı ama bunu ben istedim çünkü sağlıklı olmayablrdi emin olamazdım tek bildiğim kelebek gercekti babam eylülde vefat etti ve ekim kasım aralıkta hep kelebek geldi yanıma sanki bahar mevsimi gibi üzülme o çok iyi durumda

    • Merhaba. Başınız sağolsun.

      Ani ölümler her zaman sarsıcı olur. Kabullenmek zordur. İnsanlar her istediklerinde bu boyuttan ayrılan insanların ruhları ile görüşebilmiş olsa idi hayatımız nasıl olurdu hiç düşündünüz mü? Meditasyon yaptığınız için bu soruyu özellikle sordum. Hem bu dünyadan ayrılanlar hem de bu boyutta yaşayan insanların yaşamlarını normal bir şekilde sürdürebilmeleri mümkün olabilir miydi sizce?

      Son bir defa görüşmeden ayrılmak her iki taraf için de zordur. Ancak bu düşünceye bağlanıp kalırsanız, bu düşünce üzerine yoğunlaşırsanız aradaki sis perdelerini kaldırabilir misiniz?

      Vefat sonrası gördüklerinize takılıp kalmayın. Herşeyi oluruna bırakın. Siz şu an akan suyu elinizle kesmeye ve gördüğünüz her kabarcıktan yol bulmaya çalışıyorsunuz. Bırakın su akıp gitsin. Giden gittiği yerde, siz ve sevdikleriniz de burada huzur bulun.

      Bir süre sonra gerçekten durulduğunuzda ihtiyaç duyarsanız, irtibat kurmak veya görmek isterseniz konu içerisinde bazı uygulamalar var onları yaparsınız.

  • merhaba,tum yorumlari okudum babaniz vefat etmis sizin de cok uzuldum aciniza ortakim..Oncellikle yorumumu okumamizi cok isterim cok mutluyum kendi dusuncelerimle ortak bir yerdeyim suan sizinle paylasiyorum
    babami 1 yil once kayb etdik,babaannrm cok iyiyken babamin korona oldugu haberi gelince kadin uyudu uyaninca kendinde degildi(bence transa gecdi) olulerle konusdu,kordinasyonunu kayb etdi gercek falan algilamiyordu gozu kapali geziyordu babam kotu olunca hastahaneye goturduk bu sirada babaannrm kafasini duvara vuruyordu babam olunce fark etdim o vurdugu yere babamin resmini koydugumuz yerdi sonra fark etdim.. babam olduyu gece ruyamda Mekkede idim bana Haci oldugumu soylediler..Uyaninca babamin vefat haberini aldim uzerinden 1 hafta gibi surede babaaneem kendine geldi hic bisey hatirlamiyordu babamjn oldugunu bile bilmiyordu sora sorduk o halde nerdeyfin dedi koyumde idim bana film cekdiklerini soylediler ne zmana biticrk dedim dediler yakin muddetde,bedeninden ruhunun cikidigginda hiss etdiyini de soyledi ayaklarimdan cikdi dedi Bu arada babaannrm cok genc yasinda kocasini kayb etmis babam onu o da babami cox seviyorlardi .. Siz ne soyleye bilirsiniz cok suallar icerisindeyim baska bir sey de soylemek isterim buna cevab verirseniz

    • Merhaba. Teşekkür ederim, sizin de başınız sağolsun.
      İki insan arasında ruhsal bağ güçlü ise ki anne ve çocukları arasında özellikle yakın ilgi ve alaka bulunan çocukları arasında bu bağlantı çok daha yoğun olur; kaza, üzüntü, sevinç ve ölüm gibi durumlarda birbirlerinin yaşadıklarını hissedebilirler. Bu hissediş ruhsal hassasiyetle de ilgili. Çoğu zaman duyulur, asker şehit olur o sırada anne bunu hisseder veya çocuk kayıptır anne adeta trans halinde çocuğunun ruhsal durumu ile kontak halinde onun yaşadıklarını hisseder, çok sevdiğimiz bir insan kaza geçirir ve bir o anda büyük bir üzüntü duyarız ve bir şeyler olduğunu hissederiz.

      Babaanneniz de babanızınız vefatı sırasında madde boyutunda kopuş anını yoğun bir şekilde hissetmiş olabilir. Size de bu olay rüya ile farklı bir şekilde yansımış.

  • Merhaba . 6 gün önce kayınvalidemi kaybettim. Hergün beraberdik. Kayınvalide gelin değil , anne _kız , en güzel dedikoduları yapan , annenize bile konuşamayacağınız konuları konuşan en yakın arkadaştık . Eşimden başka ikimizin de kimsesi yoktu. Küçüklüğümden beri bir telepati yeteneğim vardır. Haberci rüya görürüm keza annem ölmeden de gördüm fakat yorumlayamadım. Dün evde otururken nolur annem benimle iletişime geçsin söyleyeceklerim var diye dua ettim . Sonra yanlızken çocukların oyuncağı kendi kendine ötmeye başladı. Elektronik bir piyano . Başta bozuldu sandım. Anne sen misin dedim . Ses frekansı bozuldu. Sonra soru sormaya devam ettim . Her soruma düşük ve yüksek frekansta cevap verdi . Yaklaşık 10 soru. Son olarak eski eşinin şimdiki eşi annemin yüzünü görmek için gasilhaneye geldi . Durduramadım ama çok kızdım eminim sende kızmışsındır dedim . Ve resmen piyano çıldırdı . Işıkları yanıp sönmeye , ses frekansı oldukça yükselmeye başladı. Sonrasında gitti , 4 defa kısa süreli geldi gibi olup yine gitti . Şuan piyano sorunsuz çalışıyor hiç bir problemi yok. Ne zaman yanlız kalsam yanımda hissediyorum. Camlar kapalıyken bile ensemde rüzgar esiyor. Bu durumun bir zararı var mı ? Ve yahut bu durum daha ne kadar sürebilir. Sürmesini istiyorum çünkü . Onu ne denli sevdiğimi bilmesini istiyorum .

    • Başınız sağolsun. Yaradan rahmeti ile muamelede bulunsun inşallah.
      Uzun sürmez, vefattan sonra bir süre yaşadıkları yerlerde bulundukları söylenir. Sonra gerçek yurtlarına; bu dünyadaki yaşamlarına uygun, hazır yurtlarında bulunurlar. Zaman zaman geldikleri bilinir ancak bu da süreklilik arzetmez ve herkeste olmaz.
      Yaşadıklarınızın kaynağını tam olarak bilemeyiz o nedenle her ihtimale karşın bulunduğunuz ortamda Bakara suresini okuyun veya her noktadan duyulacak şekilde sesini açarak dinleyin (Herhangi bir mp3 çalardan veya akıllı telefonunuzdan)

1 2 3 8

Son Konular

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar Kuantum fiziği ve parapsikoloji arasındaki bağlantılar oldukça ilginç ve…

22 Mart 2024

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Kuantum parapsikoloji konusunda şu anda geçerli olan akademik…

21 Mart 2024

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek?

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek? Psişik saldırıya uğramak ne demek? Belirtileri nelerdir? Nasıl korunabilirsiniz? Hayatımızda…

1 Kasım 2023

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler Morfik rezonans teorisi, İngiliz biyolog Rupert Sheldrake tarafından geliştirilen…

13 Eylül 2023

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji Telekinezi ve Psikokinetik Bilimin de sınırları vardır ve hayat, kalp çakrasına…

12 Eylül 2023

Spiritüel Nedir?

Spiritüel Nedir? Spiritüel nedir ne anlama gelir? "Spiritüel" kelimesi, ruhsal veya manevi olanla ilgili bir…

28 Temmuz 2023

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku