Soru Sor

Parapsikoloji

Soru Sor

1 Soru 1 Cevap

Soru cevapların uzamaması için sadece bir soru ve bir cevap çeklinde devam edilecektir.

Parapsikoloji ve parapsikoloji ile ilgili aklınıza takılanları, yaşadığınız ve anlam vermekte zorlandığınız konuları bu sayfa altında sorabilirsiniz.

Sorularınızı öncelikli olarak ilgili makalelerin altında sormaya özen gösteriniz. Bu şekilde sürekli tekrar eden benzer sorular ortaya çıkmamış olacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1082 YORUM
  1. blank Emel ozulku dedi ki:

    Merhaba egitiminizin var mi acaba?

    1. blank E. Emre Sönmez dedi ki:

      Merhaba hangi alanda?

  2. blank arda dedi ki:

    Merhaba Kendimde anlam veremedigim bir his var parapsikolojide bunun bir karsiligi varmidir acaba kendimi meditasyon yaparken vb. gibi durumlarda butun vucudum kendini saliyor ve gevsiyor karnimda degisik bir gidiklanma ve heyecan hissi olusuyor ve yukarı dogru gidiyormus gibi hissediyorum 20-30 saniye surdukten sonra ise kalp atisimin asiri derecede hizlanmasiyla o halden cikiyorum denedikce suresini artirdim bu olayin ama halen bir anlam veremiyorum nedir bu acaba cevaplarsaniz cok sevinirim

  3. blank Zeynep dedi ki:

    Merhabalar birileri benim hakkımda kötü şeyler düşündüğünde ya d arkamdan bir kötülük yaptıklarında bunu vücudumda fiziksel olarak ya da rüyamda görüyorum. Eskiden inanmazdım rastlantı derdim ama tecrübe ettikçe gerçek olduğunu anladım. Sorum şu negatif düşünceleri nasıl sabote edebiliriz? Yani bir kişinin ruhsal olarak kötülük yapacağının farkındayız bu bize haber (ruhsal)olarak önceden geliyor biz bunu başımızdan nasıl savuşturabiliriz?

    1. blank E. Emre Sönmez dedi ki:

      En basit yöntem bu etkileri dikkate almamanız. Nasıl ki vesvese ile mücadele edilirse büyür bu etkilerde buna benzerdir. Üzerine gidip tüm ayrıntılara dikkat ettiğiniz sürece etki devam edecektir. Doğal karşılayın, sadece izleyin ama bilinçli olarak bu etkilerle bağlantılı bir fiilde bulunmayın. Başka bir zaman “Bunun olmasını istemiyorum, hayatımı olumsuz etkiliyor” şeklinde dua edip kendinize bu yönde telkinler verebilirsiniz. Ancak unutmamanız gereken nokta bu fiilerde de o etki alanına bilinç yoğunlaşacağı için sadece zihnen bu faaliyetlerde bulunun ve üzerine fazla düşmeyin. Farklı bir yöntem de bir kağıda neler istediğinizi yazın ve yakın veya toprağa gömün. Daha etkili olabilmesi için bazı astrolojik açılarda kullanılır ancak bunu ileriki aşamalarda uygularsınız.

  4. blank Zeynep dedi ki:

    Merhabalar ruhsal hassasiyetim fazla mı değil mi bilmiyorum o yüzden soruyorum ama bir kişi benim hakkımda kötü düşünse kötü düşünceler aklından geçirse hemen kalbimde ya da zaman zaman beynimde görüntü beliriyor o kişiye ait sonra gidiyorum bakıyorum ki a evet o kişi benim arkamdan bu kötülükleri yapmış. Sevgi besleyen kişiler de aynı şekilde hemen görüntüsü gözümün önünden geçiyor sanırsam şu anda benim hakkımda iyi düşünüyor diyorum. Ama bunlar ne demek oluyor iyi yönde nasıl geliştirilir bilmiyorum . Rüyalarım da hep çıkar genelde olduğu gibi çıkar sembolik çok değil. Ama tüm bu olanlar bahse geçen kişinin travmasından sonra bende gelişti.

    1. blank E. Emre Sönmez dedi ki:

      Merhaba, bu tür etkiler doğum haritasında net olarak görülebiliyor. Eğer bir şekilde bu mekanizmalar açığa çıkmamışsa büyük astrolojik etkiler, pratik yapma veya travmalar ile gün yüzüne çıkabiliyor. Konuyla ilgili Ruhsal Doğum Haritası linkinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

  5. blank Zeynep dedi ki:

    Merhabalar, ben iki yıl önce bir erkekle(aramızda duygusal bağ vardı ama bilmediğim sebepten bana açılmadı ve aniden bir gün başkasıyla evlendiğini duydum ve sonra da yüzüne bile bakmadım o gün bugün sildim onu hayatımdan ama o uzaktan yakından çok da rahatsızlık vermeden ama aklımı karıştıracak şekilde hep etrafımdaydı. Böyle yapmasına ayrıca üzülüyordum.) Neyse konuya geleyim bu kişiyi akşam rüyamda görürdüm sabah karşıma aynı şekilde çıkıyordu. Rüyalarımda bizim evden hiç çıkmıyordu ve ben de evime rüyamda bile olsa girmesine izin vermiyordum ve rüyamda bile konuşmayordum onunla. Son olarak rüyada iki kez benimle konuştu çok uzun bir konuşmaydı bu bir çeşit hesaplaşma saatime bakınca bir saat geçtiğini anlamıştım. Benim bu hesaplaşmamı o da mı yapmış oluyor? sorum bu çünkü o rüya değil gerçekti sanki.. Bu hesaplamalardan sonra onu istemediğimi beni hak etmediğini ve karşıma iyi insanları çıkarması için dua ettim yaradana ve ertesi gün adam bana kötü davranmaya başladı..Son olarak evlendiği gece gözümün önünde perde açıldı rüyamda tüm olanları gördüm herkes hakkında konuşuyor sonra onların doğru olduğunu başka yerde kulak misafiri olunca anladım. Ek olarak o gün bugündür zaman zaman rüyalarımda perde açılır ve herşeyi olduğu gibi görürüm ama hiç birşeye müdahale edemiyorum. Tuhaf çok tuhaf.

    1. blank Elif Sude dedi ki:

      Merhaba. Ruhsal hassasiyetiniz güçlü ise yaşadıklarınız doğru olabilir. Eğer karşı tarafın enerjisi sizi etkileyecek seviyede ise o farkında olsa da olmasa da bir etkileşim oluşur. O noktadan sonrasının ne kadarı bilinçaltı ile ilgili ne kadarı gerçek bunu ancak son örnekte olduğu gibi siz bilebilirsiniz.

1 10 11 12
error: Korumalı İçerik!