Telepati

Telepati Aşamaları ve Telepati Deneyi

Telepati Aşamaları ve Telepati Deneyi

Telepati aşamaları nelerdir? Basit bir telepati uygulaması nasıl yapılabilir? Doğal ve doğal olmayan telepati aşamaları takip edilerek arkadaşınızla birlikte yapabileceğiniz telepati deneyi…

Telepati doğal yaşamımızda hayatımızın bir parçasıdır. Farkında olmadan çok defa telepatik iletişime ortak oluruz. Telepatinin doğal olmayan yollarla iki kişi arasında yapılabilmesi için belli aşamalardan geçilmesi ve ruhsal iç mekanizmaların işleyişinin anlaşılması gerekir. Arkadaşınızla basit bir telepati deneyi yapabilmeniz için aşağıda telepati aşamalarını doğal ve doğal olmayan yollarıyla basit bir şekilde anlatmaya çalıştım.

Telepati Aşamaları

Telepati hangi aşamalarda gerçekleşir?

Telepati aşamaları şu şekilde sıralanabilir?

1- Madde engelinin aşılması
2- Ruhsal derinliğin hissedilmesi
3- Karşı tarafla bağlantı kurulması (telepatik bağ)
4- İletilecek mesajın belirlenmesi ve zihinde oluşturulması (imajinasyon ve his)
5- Mesajın iletilmesi

3. sırada belirttiğim karşı tarafla telepatik bağ kurma işlemini mesaj iletilmeden öncede yapabilirsiniz.

Telepati Aşamaları ve Madde Engelinin Aşılması

Doğuştan telepati yeteneği olanlar,
yoğun duygular yaşayanlar,
çaresiz kaldığı bir anda yanında olmasını istediği bir insanı yoğun bir şekilde düşünenler

Bu aşamaları doğal olarak gerçekleştirirler. Madde boyutunda ulaşılması ve aşılması zor olan engellerle karşılaşılması ve çaresizlik hissi ruhsal mekanizmaları harekete geçirir. İnsan çift boyutlu varlık olduğu için bir boyutunun erişemediği anda diğer boyutu devreye girer. Çaresizlik anında zihinde beliren insanların görüntüleri o insanla doğal bir telepatik bağ oluşmasına neden olur. Kaza yapan çocuğu annesinin acıyla hissetmesi gibi… (bakınız Doğuştan ve Sonradan Edinilen Yetenekler)

Doğal olmayan yöntemlerde madde boyutunun aşılması gözlerin kapatılıp derin transa geçilmesi ile mümkün olur. Sırası ile düşük beta, alfa ve teta evresine ulaşılması insanın ruhsal boyutta aktif hale gelmesini sağlar.

Ruhsal Derinliğin Hissedilmesi

Doğal yollarda bu aşama, karanlıkta çaresiz kalan bir insanın hiçbir şey yapamadığında içinin titremesi, yokluk ve hiçlik duygularını temsil eder. Küçük çocukların kendilerini kontrol edemeyip ağlamalarına neden olan evredir. Aşırı üzülme, yaptığı yanlış karşısında ne yapacağını bilemediği için çaresizlik ve aşırı üzüntü durumlarıdır. (Çocuğunun üzüntüsünü içinin sızlaması ile hisseden Annenin durumu gibi)

Doğal olmayan yolda bu telepati aşaması, derin transta alfa ve teta evresinde yaşanan aşırı ve coşkun duygu hissi ile ağlanması ve “ben” kavramının yok olduğu anları temsil eder. “Ben” engeli ortadan kalktığı için kendisi dışında diğer var olan herşey ön plana çıkar.

Karşı Tarafla Bağlantı Kurma

Doğal durumlarda bu aşama, çaresizlikten annesinin veya yardım alabileceği insanların adlarının veya yaratıcının adının fısıldandığı, içten içe birinin gelip yardım etmesinin istendiği durumları tarif eder.

Doğal olmayan durumlarda derin trans halinde telepati ile bağlantı kurulmak istenen karşı taraf zihinde canlandırılır. “Telepatik bağ” olarak ifade edilen bu bağlantı yoğun hisler (birlikte olunan anlarda hissedilenler, hatıralar ruhsal bağlantı yolu olarak kullanılır) ve imajinasyonla birlikte yapılır.

İletilecek Mesajın Belirlenmesi ve Zihinde Oluşturulması

Doğal durumda bu evre bilinçli bir şekilde işlenemez. Doğala çaresizlik ve panik eşlik ettiği için içeriği anlamlı bütünler içermeyen hisler oluşturur. Karşı tarafın sadece acı, üzüntü veya kalbinde yanma hissetmesinin nedeni de budur. Eğer uykuda rüya görülen evrede de bu süreç devam ederse hisler görüntülere dönüşebilir.

Doğal olmayan durumda bu aşamada, telepatik bağ kurulan insana gönderilecek mesaj ağız ve dil hareket ettirilmeden zihnen his olarak fısıldanır. Bu fısıltılara zihinde oluşan görüntüler eşlik eder. (bakınız Telepati ve imajinasyon Çalışmaları)

Telepatik Mesajın İletilmesi

Doğal aşamada bilinç olmadığı için mesajlar doğal yolla serbest bırakılarak iletilir. Farkındalık yoktur. Mesajlar daha çok çaresizlik içeren duygu ve hislerle doludur. Doğal olmayan yöntemlerde zihinde oluşturulan mesajların ve görsellerin iletilmesi serbest bırakıldıkları son aşamalardır. Ancak deneyimlenmedikçe bu aşamanın gerçekleştirilmesini tam olarak tarif etmek veya yaşamak güçtür.

Mesaj iletimi var olan enerjinin, duygunun ve hissin sonlandığı ve serbest bırakıldığı andır. Bunu okunup bitirilen bir kitabın sayfasının çevrilmesine, elektrikli bir aletin fişinin takılmasından sonra çalıştırılıp kapatılmasına ve fişinin çekilmesine, aracın kontağının çevrilmesine ve kapatılmasına, bardağın su ile doldurulup içilmesine benzetilebilir.

Mesajların iletimi oluşturulan imajlarla gerçekleştirildiğinde telepatik bağ kurulan insana uzanan bir enerji, ışık veya hat resmedilir. Mesajların bu bağlantı üzerinden gönderilmesi içimizden akıp giden enerji veya hislerle desteklenebilir. Mesaj iletildiğinde tekrar bir mesaj oluşturulmayacaksa bağlantı koparılır.

Telepati Deneyi: Basit Telepati Uygulaması

Daha önce birlikte bir şeyler paylaştığınız, acı, hüzün veya mutluluk gibi yoğun hisleri birlikte yaşadığınız bir arkadaşınızı belirleyin.

5 adet kare şeklinde kesilmiş kağıtların üzerine 1’den 5’e kadar rakamları yazarak kağıtları eşit oranda katlayın.
Gözlerinizi kapatarak rastgele bir kâğıt seçin.
Arkadaşınızın gözlerini kapatarak elinizdeki kâğıtta hangi harf olduğunu kendisi ile birlikte görmesini isteyin.
Gözlerinizi açarak kâğıtta yazan rakama bakın. Rakamı görerek zihninizde rakamı sabit bir şekilde canlı tutun.
Bu aşamada iki farklı yöntemi farklı zamanlarda deneyin

İki Farklı Telepati Bağlantı Modeli

1) Alnınızdan çıkan ışığın arkadaşınızın alnından içeri girdiğini zihninizde canlandırın. Arkadaşınızın bu bağlantı aracılığı ile gördüğünüzü, sizin gözünüzden gördüğünü hayal edin. Bunu yapmanız mümkün olmazsa kurulan bu bağlantı üzerinden kâğıt üzerinde yazan rakamın görüntüsünün karşı tarafa ışıktan bağlantı üzerinden taşındığını hayal edin. Görüntülemeyi istediğiniz şekilde yapabilirsiniz

2) Kâğıt üzerinde yazan rakamı zihninizde büyük bir rakam olarak canlandırın. Zihninizde bu rakamı cebinizden çıkarıp arkadaşınıza verin. Bir araya geldiğinizde rakamın tüm gökyüzünü kapladığını ve arkadaşınızın bu rakama bakarak tebessüm ettiğini hayal edin. Bu görüntülemeye daha önce bir araya geldiğinizde yoğun hisler yaşadığınız anıları dahil edin.

Arkadaşınız herhangi bir rakamı görmek için çaba harcamamalı. Zihninde canlanan ilk rakamı hemen söylemelidir. Süre uzadıkça başarı oranı azalacaktır.
Bu çalışmada ilk denemelerde başarı oranı daha yüksektir. Çalışma tekrar edildikçe başarıyı azaltan, “ben” olgusunun devreye girip yorumlar yapması ve bilinçle dahil olmasıdır. (ben bildim, ben biliyorum, ben kabiliyetliyim)

〉〉 Arkadaşınızın rakamı gördüğü evreyi belirlemeye çalışın. Alıcı ve vericinin başarılı olduğu anı tekrar ederek başarı oranını artırabilirsiniz.

〉〉 Eğer arkadaşınız henüz siz kâğıdı açmadan kâğıtta yazanı görmüşse Prekognisyon (öngörü) yeteneği de var demektir.

〉〉 Bu tür çalışmaları çok sık aralıklarla tekrar etmek başarı oranını düşürebilir. Ancak rakamın görüldüğü anın yakalanması ve o an üzerinde çalışılması telepati yeteneğinin geliştirilmesinde etkili olarak kullanılabilir. Bu durum iki insan arasındaki frekansın kesiştiği an gibi değerlendirilebilir.

 

İlgili Konular

Telepati Nedir?

Telepati Nasıl Yapılır?

Telepatik Mesajların Güçlendirilmesi

 

Telepati Aşamaları ve Basit Telepati Deneyi

www.parapsikoloji.net

24 Aralık 2018

Bu yayın en son güncelleştirildi 20 Ekim 2020 12:24

Bukra Tarık Dora

Uyanmak için dar bir dehlizden geçiyoruz. Biz yaşayan ölüler, ölülerin uyandıklarını anladığımızda dünyanın, gerçeğin sadece küçük bir parçası olduğunu anlarız. Anladığımızda uyanmış oluruz.

Son Konular

Kuantum Alanları ve Ruhsal Algılar İle İlgili Yapılan Deneyler

Kuantum Alanları ve Ruhsal Algılar İle İlgili Yapılan Deneyler Kuantum alanları ve ruhsal algılar arasındaki…

22 Nisan 2024

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar Kuantum fiziği ve parapsikoloji arasındaki bağlantılar oldukça ilginç ve…

22 Mart 2024

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Kuantum parapsikoloji konusunda şu anda geçerli olan akademik…

21 Mart 2024

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek?

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek? Psişik saldırıya uğramak ne demek? Belirtileri nelerdir? Nasıl korunabilirsiniz? Hayatımızda…

1 Kasım 2023

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler Morfik rezonans teorisi, İngiliz biyolog Rupert Sheldrake tarafından geliştirilen…

13 Eylül 2023

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji Telekinezi ve Psikokinetik Bilimin de sınırları vardır ve hayat, kalp çakrasına…

12 Eylül 2023

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku