Telepati

Telepati ile Bir Başkası Etkilenebilir mi?

Telepati ile Bir Başkası Etkilenebilir mi?

Telepati ile bir başkası etkilenebilir mi? Telepati, diğer insanları etki altına almak ve yönlendirmek için kullanılabilir mi? Telepati ile herkes başkalarını etkileyebilir mi?

Daha önceki konularda da bahsettiğim gibi günlük hayatımızda telepatik etkilenme doğal olarak sürekli meydana gelmekte.

Yanımızdan üzgün bir insan geçtiğinde onun yüzünü hiç görmesek dahi onun düşünceleri tarafından oluşturulan yoğun enerjiden etkileniriz. Sebebini bilmeden kendimizi üzgün hissederiz.

hakkımızda dedikodu yapıldığında oluşan enerjiden olumsuz etkileniriz,

bizi sevmeyen insanların bulunduğu bir ortama girdiğimizde insanları tanımasak dahi geriliriz,

bizim hakkımızda olumlu sözler söylendiğinde veya bize teşekkür edildiğinde bunlardan haberdar olmasak dahi içimizde bir rahatlama ve mutluluk hissi oluşur,

İyilik yaptığımız insan o an içinden o kadar samimi bir dua eder ki kendimizi sebepsiz yere çok hafiflemiş hissederiz.

Telepati İle Bir Başkası Etkilenebilir mi?

Peki bilinçli bir şekilde telepati ile bir başkası etkilenebilir mi? Doğuştan telepati yeteneği olanlar veya bir süre telepati üzerine ciddi çalışma yapanlar bu sorunun cevabının “evet” olduğunu biliyorlardır. Telepati ile diğer insanlar etkilenebilir ve yönlendirilebilir. Peki bu etki mekanizması nasıl çalışır? Her isteyen başkalarını telepati ile etki altına alıp yönlendirebilir mi?

Telepati ile insanları etkilemek mümkün. Bu etki mekanizmasının çalışmasını sağlayan da düşüncenin yoğunlaştırıldığında enerjiye dönüşmesi ve kendi yoğunluğundan daha az, zayıf ve hasarlı aura alanlarını aşarak düşüncelere baskın gelmesidir.

Bunu şu örnekle açıklayabiliriz. Bir ortama girdiğinizde o ortamın söz sahibi ilk etapta sesi en gür çıkandır. Çünkü diğer seslere baskın bir frekansta yayın yapar ve diğerlerini etkisi altına alarak onları kolayca yönlendirir. Bu durum düşünce ve enerji boyutunda da benzer şekilde cereyan eder. Doğuştan veya sonradan kendisini geliştiren telepatlar düşüncelerini bir noktaya veya canlıya/insana yoğunlaştırdıklarında onu etkileri altına alabilirler. Buna fısıltı tonunda kontrol de diyebiliriz.

Telepat, düşüncelerini o kadar yoğun ve hızlı bir şekilde karşı zihne odaklayarak düşünce bombardımanına başlar ki aurası zayıf olanların bu saldırıya dayanabilmesi mümkün değildir. Özellikle vesveseci, havadan nem kapan, hassas ruhlu insanlar ki bunların büyük kısmı aynı zamanda kolay hipnoz olan insanlardır, çok hızlı etki altına girerler.

Telepati İle Etkilemek İçin Düşünce Bulutları

Konuyu anlaşılır hale getirebilmek için mümkün olduğunca zihninizde canlandırmaya çalışarak anlatayım. Bir bardak su içerisine bir damla gıda boyası damlattığımızda o bardak içerisindeki su hızla boyanır.

Telepatik etkileme sürecinde de telepat, düşünce yoğunluğu ile karşı tarafı bastırarak etkilemek istediği insanın düşüncelerine hakim olur.

Telepatik etkileme nasıl yapılır?

Düşünceler tıpkı gıda boyasının suya dağılıp rengi değiştirmesi gibi aura içerisinden girip düşüncelere sirayet ettirilir (bulaştırma, birleştirme). Bir sis bulutu gibi karşı tarafın aurasından içeri sokularak düşünceler etki altına alınır.

Bağlantı bir kez sağlandığında bu kanal üzerinden telepatik etkiye devam edilir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken nokta hayal kurmak ile imajinasyon etkisi arasındaki farktır. İmajlar hayallerden öte, üzerine bilinç eklenmiş ve etki eden yoğun enerji haline getirilir.

Eğer etki altına alınmak istenenler etkiye açık durumda iseler neler olduğunu çoğu zaman fark etmezler. Yaptıkları şeylerin kendi istekleri olduğunu düşünürler.

Herkes Telepati ile Başkalarını Etkileyebilir mi?

Zaman zaman mail ile ileri seviye tekniklerden bahsetmemin riskli olabileceği konusunda eleştiride bulunan arkadaşlar oluyor. Hayır, bu teknikleri okuyanların büyük kısmı ne kadar çaba gösterirlerse göstersinler uygulayamayacaklar. Belki sadece 10 binde 1 kişi (belki daha fazla) bunları uygulayabilir onlar da zaten ne yapmaları gerektiğini bilen insanlardır. Asıl önemli olan insanların telepati ile nasıl etki altına alındıklarını öğrenmeleri ve buna göre kendilerini geliştirmeleridir. Çünkü gelecekte insanlar ruhsal yeteneklerini daha fazla kullanmaya başlayacaklar ve o zamana kadar ne kadar fazla bilgi sahibi olunursa farkındalıklar da o kadar yüksek olacaktır.

Doğuştan telepati yeteneğine sahip insanların yeteneklerini kontrol altına alıp bu teknikleri uygulayabilir hale gelebilmeleri için oldukça uzun bir süre inzivaya çekilip çalışmaları gerekir ki günümüzde çoğu insan için bunu yapabilmek nerede ise imkansızdır.

Doğuştan telepati yeteneğine sahip olmayanlar ise bu tür teknikleri bilinçli bir şekilde uygulayabilecek seviyeye gelebilmek için yıllarca çalışmaları gerekir. Katetmeleri gereken çok fazla aşama vardır ve gene belki 10 binde sadece 1 kişi o noktaya kadar sabrederek çalışabilir.

Sonuçta çok az sayıda insan bu teknikleri uygulayabilir. Uygulayabilecek ruhsal enginliğe erişenlerde zararlı etkiler üzerine yoğunlaşmayacaklardır.

Cinleri Aracı Kılanlar

Asıl endişe edilmesi gereken grup Cinleri aracı kılarak bu etkileri yapanlardır. Cinden Öğrenilen Telepati Tekniği konusunda konuya kısaca değinilmişti. Psişikleri Diğer Varlıklar Neden ve Nasıl Kullanır? konusunda anlatıldığı gibi ruhsal yeteneği olan insanlar Cinlerin etkisi altına girdiklerinde kontrolü zor bir süreç başlatırlar. Süreci kontrol edemedikleri ve etmeleri zor olduğu için ruhsal yeteneği olan insanlar üzerinden enerjileri zayıf insanları kolayca etki altına alabilirler.

Vesvese sadece Cinlere has bir etki mekanizması değildir (Telepatide Fısıltı Derinliği ve Fısıltı Etkisi) düşünce ses tellerimizle sese dönüştürülmeden zihinde güçlü bir silaha da dönüşebilir.

Telepati gibi ruhsal yeteneklerini geliştirmek isteyen insanların büyük kısmı ruhsal mekanizmalarını açma girişiminde bulunmaya başladıkları andan itibaren değişim de başlar. Bir çoğu sonuca ulaşmadan bırakır ancak içten içe bu mekanizma kullanılmaya devam eder.

İstenmeyen telepatik etkilerden nasıl korunabiliriz? Başkalarının bizi telepatik etki altına almasını nasıl engelleriz? Güvenli Telepati ve Koruma Kalkanı Oluşturma konusunda bahsettiğim teknikleri uygulayarak dışarıdan gelebilecek etkilere kendinizi kapatabilirsiniz.

Telepatik etkilerden tümüyle kurtulmak mümkün mü? Cevap olarak başka bir soru sorayım, bir insan sürekli aynı frekansta titreşebilir mi? Bu tabiki mümkün değil ancak en azından bir sorun olduğu erken tespit edilip gerekli tedbirler zamanında alınabilir. Farkındalık oluşur ve bir şeylerin yolunda gitmediği çok erken fark edilebilir.

 

Yardımcı Konular

Denemek isteyenler için Telepati Nasıl Yapılır? Telepati Nasıl Geliştirilir?

Doğum Haritasında Telepati Yeteneği Konumları

 

24 Eylül 2021
Telepati ile Bir Başkası Etkilenebilir mi?
www.parapsikoloji.net

Bu yayın en son güncelleştirildi 22 Şubat 2023 23:19

Bukra Tarık Dora

Uyanmak için dar bir dehlizden geçiyoruz. Biz yaşayan ölüler, ölülerin uyandıklarını anladığımızda dünyanın, gerçeğin sadece küçük bir parçası olduğunu anlarız. Anladığımızda uyanmış oluruz.

Son Konular

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar Kuantum fiziği ve parapsikoloji arasındaki bağlantılar oldukça ilginç ve…

22 Mart 2024

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Kuantum parapsikoloji konusunda şu anda geçerli olan akademik…

21 Mart 2024

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek?

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek? Psişik saldırıya uğramak ne demek? Belirtileri nelerdir? Nasıl korunabilirsiniz? Hayatımızda…

1 Kasım 2023

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler Morfik rezonans teorisi, İngiliz biyolog Rupert Sheldrake tarafından geliştirilen…

13 Eylül 2023

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji Telekinezi ve Psikokinetik Bilimin de sınırları vardır ve hayat, kalp çakrasına…

12 Eylül 2023

Spiritüel Nedir?

Spiritüel Nedir? Spiritüel nedir ne anlama gelir? "Spiritüel" kelimesi, ruhsal veya manevi olanla ilgili bir…

28 Temmuz 2023

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku