Üçüncü Göz

Üçüncü Göz Nasıl Açılır? Nasıl Aktif Edilir? Nasıl Kapatılır?

Üçüncü Göz Nasıl Açılır?

Üçüncü göz nasıl açılır? İstenmeyen sonuçlardan dolayı 3. göz nasıl kapatılır? 3. göz Aktivitesi nasıl artırılır? Ruhun maddesel engellerin ortadan kaldırılarak kazandığı görüş alanı nasıl elde edilebilir?

Tüm bunları yapabilmek için çok sayıda yöntem bulunur. Bitkisel karışımlar, kimyasal içerikler, zikirler ve en güvenli yol olarak sistemli ve programlı bir ruhsal gelişim çalışması… Maddesel engellerin aşılarak herşeyin görülmesi, insana çok cazip gelse de ruhsal yönden hazır olunmadan yapılacak çalışmalar bir süre sonra geri adım atmayı zorunlu kılacaktır. Madde boyutunda yaşıyoruz ve orta yolun bulunması dengeli bir süreç takip edilmesi gerekir.

Üçüncü Göz Nasıl Açılır? – Yöntemler

Yöntemlere geçmeden önce önceki yazımda da belirttiğim gibi “üçüncü gözü açma” ifadesi yanlış bir ifadedir. Üçüncü göz (3 . göz) olarak ifade edilen alan herkeste bulunur ve kapalı değildir, sadece aktiviteleri farklıdır. Mevcut durumda üçüncü göz kişinin yaşamına uygun aktivitede bulunur veya Yapılan çalışmalarla aktivitesi artırılabilir. Bunun yerine “üçüncü göz aktivitesi” konuya daha uygundur ve bu tabiri kullanmak istiyorum.

Üçüncü göz (3. göz) aktivitesini artırmak için çok çeşitli yöntemler kullanılmaktadır. Genel olarak yapılan çalışmaların amacı ruh ve madde arasındaki mesafenin düşürülmesi kısacası çocukluk evresindeki seviyeye geri döndürülmesi veya daha ileri boyutlara taşınmasını amaç edinir. Normal süreçte aktivitenin artırılması için belirli bir ruhsal gelişim süreci takip edilir. Meditasyon, Derin Trans çalışmaları, Tefekkür, Zikir – Dua çalışmaları ve karma şekilde farklı adlarla anılarak yapılan uygulamalar bu sınıfta yer alır. Konuyu daha kolay bir şekilde irdeleyebilmek amacıyla farklı başlıklar altında ele alalım.

İstemli Aktivite Artırımları

Sizi buraya getiren, bu satırları okumanıza neden olan istekleriniz ve bilinçli tercihlerinizdir. Bu konuda oluşan isteklerle yöntemler belirlenir ve çalışmalar yapılır. İstemli ve bilinçli üçüncü göz nasıl açılır? Aktivite nasıl artar?

İstemli aktivite artırımlarını iki ana başlıkta ele alabiliriz.

1- Kısa Süreli Aktivite Artırımları:

Günümüz imkanları ile her aklına geleni hemen elde etmek isteyen günümüz insan yapısı hemen herşeyi önce deneyimleyip sonra devam edip etmemeye karar vermek ister. İmkanlar ve bilgiye erişimin kolaylaşması kısa süreli aktivitelere imkân tanıdığı için öncelik bu yöndedir. Merak ve istekleri tatmin etmek önceliklidir.

Adlarını burada anmak istemediğim farklı maddeler, bitkisel yöntemler, bitkisel ve kimyasal terkipler ile zikir ve dua (amaca göre) çalışmaları bu başlık altında değerlendirilir. Elde edilen sonuçlar uygulanan yönteme göre belirli bir süre üçüncü göz (3. göz) aktivitesini artırır. Ruhsal yönden belirli bir aşama katetmeden yapılan bu uygulamaların büyük kısmı olumsuz sonuçlanır ve geri dönüş istenmek zorunda kalınır. Ancak geri dönüşler tümünde sanıldığı gibi hemen gerçekleşmez ve uzun bir süre sorunlar yaşanabilir.

2- Uzun süreli Aktivite Artırımları:

Filmlerde sıkça gördüğümüz yüksek yerlerde inşa edilmiş manastırlarda kendisini dış dünya ile izole etmiş bir şekilde yaşam sürmek veya bizdeki tasavvuf ehlinin uzun riyazet¹ dönemleri ile ruhsal gelişimin sağlanması bu kategoride yer alır. Temel hedef maddi istekleri aşıp ruhsal yönden gelişerek gerçeklere vakıf olabilmektir. Konu temelden alınır ve asıl hedef üçüncü göz aktivitesinin artırılması değildir.

Ruhsal gelişim amaçlandığı için üçüncü göz aktivitesi istenmese de doğal bir süreç olarak ortaya çıkar ve sadece olması gerektiği gibi olur. Aktivite ruhsal gelişimle birlikte dengeli bir seyir izler. Böylece olan hiçbir şey olağandışı karlışanmaz. Kişi süreç içerisinde ve sonrasında sürekli gerçek hedefine ulaşmak için çalıştığından bu tür aktivitelere takılmaz. Bilir ki takıldığında asıl amacından uzaklaşmış olur. Ruhun yüksek makamlarına ulaşmak gibi bir hedefte sadece üçüncü göz aktivitesi ile ilgilenmek çok abes ve gereksiz görülür.

Bununla birlikte sürekli meditasyon, derin trans çalışması yapanlarda; hangi dine mensup olunursa olunsun samimi bir şekilde ibadetlerine devam edenlerde de doğal bir aktivite artışı meydana gelir. Aktive artışı doğal bir gelişimle ve direnç noktalarının uzun sürede adım adım aşılmasıyla meydana geldiği için kişi bunun farkında olmayabilir. Bakış açısı değişir; olaylara, insanlara ve yaşama olan yaklaşımı değişir. Yaşadıkları, gördükleri aslında kendisine özeldir ancak bunun farkında olmayabilir.

Önceki yazıda da belirttiğim gibi Üçüncü göz aktivitesinin artırılmasındaki önemli nokta istemsiz oluş ve Üçüncü gözün aktif edilmesi konusunda ısrarlı olmamaktır. Konu ruhsal gelişimin bir parçası haline getirildiğinde; bencilce yaklaşımlar, güç ve hırs olmadan yapıldığında yaşamımıza olumlu bir katkı sağlayacaktır.

İstemsiz Aktivite Artırımları

Önceki başlık altında değindiğim bazı uzun süreli aktivite artışları bu başlık altında sıralanabilir. İstemsiz üçüncü göz nasıl açılır? Üçüncü göz aktivitesi, gelişimin doğal bir sonucu olarak ortaya çıkar. Herhangi bir etken madde kullanılmaz. Değişim hormonal ve ruhsal gelişimle birlikte meydana geldiği için hem insanlara hem de yaşama bakış açısı genel olarak olumlu yönde gelişir.

Bunların dışında yaşanan ağır travmalar, ruhsal yapıyı derinden etkileyen olaylar, uzun süreli açlık ve sıkıntılar, madde ötesi müdahaleler, telepatik müdahaleler ve özel bazı çalışmalar üçüncü göz (3. göz) aktivitesini etkileyebilir. Tüm aktivite artışları bizim irademizle ortaya çıkmazlar. Anlık korkular, İnsanı madde boyutundan uzaklaştıracak yoğunluktaki ruhsal sıkıntılar, hatta belirsizlikler, endişeler ve aşk acıları insanı bir anda ruhsal yönden yükseltebilir. Tüm ruhsal enerji noktaları bir anda aktif hale gelebilir.

Üçüncü Göz Nasıl Açılır? Üçüncü Göz Aktivitesi Nasıl Artırılabilir?

Belirlenecek yöntemle üçüncü göz nasıl açılır? Kısaca neler yapılabileceğine maddeler halinde değinelim.

Yöntem Belirleme

Üçünçü göz (3. göz) nasıl açılır? Yöntem belirlemenin önemi

Kısa süreli aktivite artırımları olumsuz sonuçlanacağı için uzun süreli artırımlar yani ruhsal gelişimin bir parçası olarak hangi yöntemler kullanılabilir onlara bakalım.

Her insan özeldir seçeceğiniz yöntemde size özel olmalıdır. İnançlarınız, yaşantınız, bakış açınız, bilgi birikiminiz ve ruhsal yapınız seçeceğiniz yöntemleri belirleyebilir. Her insan seçtiği yöntemle, kendi gerçeklerini kendi ruh dünyasında bulacaktır.

Meditasyon, Derin Trans Çalışmaları ve Benzerleri

Adları ne olursa olsun ruhsal derinleşmede etkili bir yöntem olarak kullanılan meditasyon ve benzer uygulamalar insanın madde ötesine uzanan yolculuğunda kullanılabilecek yöntemler arasındadır. Dikkat edilmesi gereken meditasyonun teknik kısmında inancınıza uygun olmayan kısımlarını kendinize göre uyarlamanızdır. Tüm teknikleri tüm detayları ile yapmak zorunda değilsiniz. Düşünce ve inanç yapınıza göre teknikleri kendinize göre düzenleyebilir; Sizi ruh dünyanızla bütünleştirecek, hızlandıracak size özel düzenlemeleri yapabilirsiniz. Meditasyonu bir nefes egzersizi olarak kendinize göre geliştirebilirsiniz. Düzenli çalıştığınızda kendinizdeki değişimi ve gelişimi göreceksiniz.

Transa geçiş çalışmaları da nefes egzersizleri ile birleştirilerek yapılabilir. Madde seviyesinden uzaklaşıp alfa ve teta seviyelerine inmemizi sağlayan trans çalışmaları da ruhsal gelişim ve üçüncü göz aktivitelerinde kullanılabilir.

Her iki çalışmada da genel gelişime ek olarak üçüncü göz noktasına yani ajna adı verilen üçüncü göz çakrası olarak ta bilinen 6. Çakraya (enerji alanı) dikkat etmeniz (O bölgeye odaklanma) bu yönde gelişiminizi tetikleyecektir.

Üçüncü Göz Dualar ve Zikirler

Dua ve Zikirle Üçüncü Göz Nasıl Açılır?

Dua ve zikir çalışmaları ibadetlerle birlikte yapıldığında gelişimi hızlandırır. Ancak sadece belirlenen kelimelerin tekrarı şeklinde yapılması kısa süreli aktivite grubuna gireceği için genelde olumsuz sonuçlanır. Özellikle dmt seviyesinin arttığı gece 2-3 arasında loş ışık altında sessiz bir ortamda devam eden ibadetlerle birlikte Allah’ın adını anmak etkisinin geniş ve kapsayıcı olması nedeniyle tercih edilebilir.

Sadece ruhsal hassasiyetin arıtılması ve üçüncü gözün açılması için belli zamanlarda ve sayılarda esmalar okunabilir ancak Allah’ın isimlerinin Allah’ın rızasını kazanma dışında okunması uygun değildir. Esmalar sadece yeterliliği görülenlere önerilir ve gelişimleri takip edilir. Belli bir süre boyunca belli esmaların okunması sonrası ortaya çıkan açılımlar hazır olmayanlar için ağır gelebilmektedir.

Bu konuda sadece üçüncü göz (3. göz) aktivitesinin artırılmasına yönelik dua ve uygulamalar mevcut ancak tek yönlü bir ilerleme sonrası sonuçları kişinin kaldıramayacağı boyutlarda olabileceği için sadece “istemek”, “talep etmek” ve bu konuda samimi davranmak gelişimin kapılarını aralamak için yeterli olacaktır.

Genel Olarak Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Bir bütün olarak yapılacak çalışmalarda tekrarlanan kelimeler üçüncü göz noktasına dikkat edilerek tekrar edilir ve tekrarlanan kelimelerin titreşimleri o noktaya yönlendirilir.

Alınıp verilen nefes üçüncü göz noktasından alınıp verilir (Ruhsal)

Yapılan eylemlere bilinç katılır. Ezbere ve ne yaptığının farkında olmayacak şekilde yapılmaz. Nefes alışverişler, derin düşünceler, tefekkür, transa geçiş ve diğer çalışmaların tümü ne yaptığının farkında olunarak yapılır.

Çalışmalar aksatılmamalı, belirli bir zamana hapsedilmemeli tüm yaşamı kapsayacak bir şekilde hayatımızın bir parçası olarak görülmeli.

Zor gelen konular memnuniyetle karşılanıp öfke ile değil sabırla aşılmalı.

Ayahuasca ve benzeri karışımlar ilerlemenin bütünselliğini bozacağı için kullanılmamalı. Üzerlik ve benzeri bitkiler gelişimin süreklilik gösterecek bir parçası haline getirilmemeli. DMT doğal olarak gerektiğinde gerektiği oranda artacaktır.

Gelişimde inançlar sadece yöntemleri değiştirebilir ancak insan için gelişim kendisine özeldir ve evrensel niteliklerle bütün halindedir. Bu konuda inançsal, düşünsel farklılıklara girilmemeli. Mümkün olduğunca gelişim bilimsel yaklaşımla ele alınmalı ve gelişimin mekanizmaları doğal bir süreçle gözlemlenmelidir.

Beslenmeye dikkat edilmeli mümkün olduğunca az yemeli ve az uyumalıdır. Doğal olmayan besinler tercih edilmemelidir. Zihni meşgul edecek konulardan uzak durulmalıdır.

Gelişimde Farklılıkların Doğru Değerlendirilmesi

Bazı insanların ruhsal yapıları hızlı gelişime müsaittir veya doğuştan aldıkları etkilerle bu yöndeki gelişime hazırdırlar. Bu yöntem ve teknikleri daha iyi yapma ile ilgili bir durum değildir. “Daha iyi, daha becerikli, daha iyi yaptı, daha iyi çalıştı” şeklinde değerlendirilmez; gelişime daha uygun olduğu için daha hızlı yol alırlar. Bazı insanlar daha yavaş ilerleme kaydederler bu da onların bir şeyleri daha kötü yapması ile ilgili değildir. Açılım ve gelişimin olabilmesi için geçilmesi gereken ruhsal direnç noktalarının onlarda daha fazla olması ile ilgilidir.

Her insanın gelişim alanı farklıdır, değerlendirirken bu açıdan bakılmalıdır. Ruhsal gelişimi hızlı olan bir insan da maddesel düzeyde başarılı olamayabilir. İyi bir yazar, iyi bir satıcı olamayabilir; İyi bir ressam iyi bir müzisyen olamayabilir. Ancak daha uzun süre çalışırlarsa belli mesafeler katedebilirler. Ruhsal gelişim konusu da bu yönde ele alınmalı ve herkes aynı zamanda aynı düzeyde gelişim beklememeli, bu yönde gelişimi olumsuz etkileyebilecek beklentilere girilmemelidir.

Üçüncü Göz Aktivitesi için Kısa Bir Teknik

3. Göz Alıştırma Çalışması

Üçüncü gözün açılması için çok sayıda alıştırma çalışmaları vardır ancak çoğunluğu aşağıdaki tekniğin farklı türevleri olduğu için ilk etapta üçüncü gözün açılması için aşağıdaki çalışma yeterli olacaktır.

Üçüncü gözün açılması için teknik (ilk aşama açılımı)

  • Derin Transa Girin (Nasıl Transa Geçilir)
  • Alfa ve Teta dalga boyunda iken tüm dikkatinizi üçüncü göz bölgesine verin.
  • O bölgeden nefes alıp verin, belirlediğiniz kelimelerin titreşimlerini o bölgeye yönlendirin.
  • Üçüncü göz bölgesinde titreşimler yoğunlaştığında kendinizi serbest bırakın ve gelişmeleri izleyin. Müdahaleci olmayın.
  • Bir süre sonra dikkatinizi sadece o noktaya yönlendirmek aktiviteyi başlatmak için yeterli hale gelecektir.
Üçüncü Göz Nasıl Kullanılır?

Eğer bir amacınız yoksa büyük bir ihtimalle üçüncü gözünüzü kotrollü bir şekilde kullanamayacaksınız. Ancak bilinçli olarak uzun süren çalışmalar sonrası sadece istediğiniz oranda aktivite artışı yapmışsanız, imajinasyon ve düşünce kontrolü ile tetikleme yapabilirsiniz. Genel olarak üçüncü gözün aktivitesi sağlıklı bir şekilde artırılmışsa düşünce bazında bir genişleme meydana gelir ancak ruhsal bir kabiliyet olarak kullanılabilmesi için başlangıçta ruhsal tetikleme için trans halinde imajinasyon yapılması yeterlidir.

Başlangıçta uygulaması kolay “üçüncü göz nasıl açılır” ifadesine uygun gelecek bir imajinasyon tekniği vermek istiyorum. İleri ki aşamalarda geçişleri geliştirebilirsiniz. Önemli olan gelişimin, açılımın ve aktivite artırımın sizin kontrolünüzde olmasıdır.

Trans halinde yeterince derinleştiğinizde yukarıda bahsettiğim tekniği uygulayarak üçüncü göz bölgesini uyarın.
Titreşimler yoğunlaştığında alnınızın ortasından veya üçüncü göz hizasından ileride sislerin dağılarak daire şeklinde uzaklara bir geçit açıldığını düşünün.
Ellerinizle kendinizi o dairenin içine çekin ve gördüklerinizi sadece izleyin.

Üçüncü Göz Açıldığında Neler Olur?

Üçüncü göz açılırsa neler olur? Herkesin bildiği manada üçüncü göz açılması sonrası beynin görsel sistemleri x dalgası yayan ruhsal bir röntgen gibi çalışmaya başlar. Daha önce etrafınızda görmediğiniz varlıkları görmeye başlarsınız.

Teknik olarak üçüncü göz nasıl açılır ve bu sistem nasıl çalışır? Beynimiz 4 farklı frekansta çalışmaktadır. Bunlar beta, alfa, teta ve delta frekanslarıdır. Bunların dışında yakın zamanda keşfedilen ve insanın madde boyutu dışına, diğer tabirle 5. boyuta uzanan frekansı olarak ta tabir edebileceğimiz Gama frekansı bulunmaktadır. Gama dalgaları hipotalamustan ² çıkarak x ışınları gibi etrafa yayılırlar. 3. gözü doğuştan açık veya sonradan açılanlar bu ışınlar sayesinde duvarın arkasını ve maddesel bedene sahip olmayan diğer varlıkları da görmekle kalmazlar; ruhsal bir görüş kazandıkları için canlıları enerjisel olarak ta görebilirler. Bu görüş insanların sahip oldukları enerjilere göre farklı şekillerde görülmesine de neden olabilir.

Üçüncü Gözün Açılma Belirtileri

Üçüncü gözün açılma belirtileri aktivasyon artışına, kullanılan yönteme ve kişiye göre farklılıklar gösterebilir. Herkeste benzer durumlar yaşanmayabilir. Ancak genel olarak gözlemlenen ortak üçüncü göz açılma belirtileri şunlardır.

Geçiş Aşamasında Açılma Belirtileri
  • Olayları ve çevreyi kavramada yüksek algı
  • Algılanabilen herşeyle bütünleşme hissi, birlik hissi
  • Hislerde artış ve yoğunluk
  • Yakın zamanda olacak olayların
  • Olayların yaşanmadan önce hissedilmesi, duyulması, görülmesi ve rüyada semboller ile algılama
  • İnsanların hislerini algılayabilme, düşüncelerini belli belirsiz yakalama vb.
İleri Aşamalarda Açılma Belirtileri

# Maddesel görüş engelleri kalkar. Görüş beyin aracılığı ile değil ruhsal görüşle gerçekleşir.

# İnsanlar ruhsal enerjileri ile görülebilir. Görüntülerden dolayı insanlardan kaçış yaşanabilir. Kimse ile görüşülmek istenmeyebilir.

# Madde ile madde ötesi arasındaki görüş engeli ortadan kalktığı için diğer varlıklarda görülebilir. Bu çoğu insan için katlanılması zor bir sürecin yaşanmasına neden olabilir.

# Nereden geldiği belirsiz patlamalar ve sesler duyulabilir. Hem geçiş aşamasında hem de ileri aşamalarda beyinde patlama sesleri ve farklı sesler duyulabilir.

# Eğer kontrolsüz ve ani bir gelişim yaşanmışsa yaşanan olaylar kontrol edilemeyebilir, diğer insanların görmedikleri görüleceği için normal hayatta diğer insanlara anormal gelen davranışlar sergilenebilir. vb.

Bulunduğumuz boyutta yaşam, sahip olduğumuz özelliklerin dengede tutulmasını gerekli kılmaktadır. Dengede meydana gelebilecek bozulmalar insanı geri dönüşü zor bir sürecin içerisine sürükleyebilir.

Üçüncü Göz Nasıl Kapatılır?

3. Göz nasıl kapatılır? 3. Göz aktivitesi nasıl normale döndürülür?

Yaptığınız çalışma ne olursa olsun durdurun. Çakra açma çalışmaları sonrası titreşimi hızlanan çakra bir süre daha aktif kalmaya devam edecektir. Bu süre içerisinde mümkün olduğunca madde ve madde ötesi dengenin sağlanması gerekir. Bunun için mümkün olduğunca sosyal ortamlara girmeye çalışın. Arkadaşlarınızla bir araya gelin, onlarla iletişiminizi güçlendirin ancak ne olursa olsun yaşadığınız ve hissettiğiniz hiçbir şeyi paylaşmayın. Dikkatinizi o noktaya çekecek faaliyetlerden uzak durmaya çalışın.

Üçüncü gözün kapanması ve aktivitesinin normal seyrine gelmesi için bir bilinç oluşturun. Bu oluşumu kullanacağınız telkinler ve sözlerle destekleyebilirsiniz. Bir kez “artık istemiyorum” dediğinizde ve çalışmalarınızı durdurduğunuzda ilerleme yavaşlayacak ve aktivitesi azalacaktır. Süreci hızlandırmak için yaptığınız çalışmaları tersine işletebilirsiniz. Eğer imajinasyon kullanmışsanız yapacağınız imajinasyonlarda aktivitenin yavaşladığını ve normale döndüğünü hayal edin. Telkin kullanmışsanız aktivitenin normale dönmesi yönünde telkinler verin, dua yöntemini kullanmışsanız daha önce yaptığınız duaların tersini yapın.

Bu süreçte ne olursa olsun panik yapmayın, aktivitenin artışının ve azalmasının sizin kontrolünüzde olduğunu unutmayın. Sizi anlamayacak insanlarla hiçbir şey paylaşmayın. Sohbet konularınızın o noktaya yönelmesine izin vermeyin.

Üçüncü Göz İle İlgili Bilinmesi Gereken Konular

Beyin dalgaları hakkında bilmeniz gerekenler için Beyin Dalgaları | Gama, Beta, Alfa, Teta, Delta işlev ve Kullanımları konusuna bakabilirsiniz.

Ruhsal Güçleri Geliştirme Yöntem ve Teknikleri konusunda belirtilen konuların uygulanması sağlıklı açılımlar için süreci hızlandıracaktır. Ruhsal Gelişimde Bilinmesi ve Yapılması Gerekenler bölümünde ihtiyacınız olan bilgilere ulaşabilirsiniz.

Eğer Psişik İnsanların Özellikleri konusunda belirtilen özeliklere sahipseniz üçüncü gözünüz doğal bir açılıma sahip olabilir. Geliştirmek için çaba sarfedebilirsiniz.

Bir Önceki Yazımız: Üçüncü Göz Nedir?

 

İlgili Konular

Çakra Açma ve Meditasyonun Olumsuz Etkileri

İmajinasyon ve Çakra Açma Çalışmaları

Nasıl Transa Geçilir?

Meditasyon Nasıl Yapılır, Nasıl Yapılmalıdır?

 

¹ Riyazet (Riyazat): Manevi ve Ruhsal gelişim için nefsin isteklerinden uzaklaşma. Aşırılıklardan kaçınma. İbadet ve manevi gelişimle meşgul olma.

² Gamma dalgalarının oluşumu ve çıkış noktası ile ilgili bilgi Aidin Salih’in “Gerçek Tıp” adlı eserinde yaptığı tanımlama baz alınarak yapılmıştır.

 

Üçüncü Göz Nasıl Açılır? Dikkat Edilecek Noktalar

www.parapsikoloji.net

31 Mart 2018

“Üçüncü Göz Nasıl Açılır? (3. göz nasıl açılır?) Dikkat Edilecek Noktalar” konusunda geçen tanımlamalar; Parapsikoloji ile ilgili konuların bilimsel yönden ispatlanmasının zorluğu nedeniyle kişisel edinim ve deneyimlerimle ilgilidir, içerikteki tanımlar ve bilgiler, genel geçer bir nitelik taşımayabilir.

Bu yayın en son güncelleştirildi 1 Kasım 2023 02:54

Bukra Tarık Dora

Uyanmak için dar bir dehlizden geçiyoruz. Biz yaşayan ölüler, ölülerin uyandıklarını anladığımızda dünyanın, gerçeğin sadece küçük bir parçası olduğunu anlarız. Anladığımızda uyanmış oluruz.

Yorumları Göster

  • Selam ben rahatsız ediyorum sanırım ama kaşımın arasında büyük bir baskı hissediyorum. 3. Göz semptomu mu bilmiyorum 3. Göz olayını öğrenince oldu. Açıldıysa napabilirim, 7-8 yıl sonra psikolojimin bozulmasını istemem.

    • Selam. Öncelikle bir sağlık kuruluşunda muayene oldunuz mu? 3. gözünüzle ilgili olduğu kanısına nasıl vardınız?

  • e sey rahatsiz ettiysem uzgunum ama bu konularda cok bir bilgim yok sadece bildigim tek sey 3. gozumun dogustan acik oldugu, cogu kisi oyle diyor 3. gozumu acacak hicbir sey yapmadim yapmam da nasil kapatacagimi bilmiyorum kapatacagimi bilmedigim icin de onlari goruyorum gormek istemiyorum yardim edebilir misiniz

    • Rahatsız etmiyorsunuz. Emin olun hiçbirimizin tam olarak bilgisi yok. Sadece bildiğimiz kadarı ile birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.

      3. gözünüzün açık olduğunu onlar ve siz nasıl anladınız?

      • 2 hafta önceydi sanırım koridor kapısında sürekli kafasını ileri geri yapan bir şey gördüm çok takmadım ama sonra cidden orada bir şey olduğunu anladım ve salona geçtim yine aynı yerden bana bakmaya başladı hava aydınlanınca gitti o günden beri görmeye başladım küçüklüğümde de 2 kez görmüştüm belki şizofrenimdir diye düşünüyordum ama olduğu yere tuz koyup uyuduğumda çok dinç kalkmıştım genelde aşırı yorgun olurdum

  • Öncelikle merhaba. Benim babam yaklaşık 6-7 yıl önce üçüncü gözünü tek başına zikirle açmış. Hisleri kuvvetli falan ama şuan kötü bir durumda. Yazınızdan okuduğum ve araştırdığım kadarıyla bu enerjiyi kaldıramadı. Şuan psikolojik ilaçlar kullanıyor. Ama ne doktora ne de bize bu konu hakkında bahsetmiyor. Eğer bahsederse de geceleri uyuyamaz, tabir-i caizse ruh gibi evin içinde dolaşır. Ben şuan 16 yaşındayım. Bu konuları çok fazla araştırdım. Yani önceden bu konuya bilgim falan da yoktu. Annemler ona inanmadığı ve biraz da onu zorlamaları yüzünden bu halde olduğunu düşünüyorum. Psikiyatriye gittiklerinde babam gayet iyi profesör gibi davranıyor. Ve zaten başladıkları ilaçları aradan yaklaşık 3 ay geçince bırakıyor. Bu da tedavinin başa sarmasına sebep oluyor. Eğer zaten ilaçlarını düzenli alırsa ve tedaviye devam ederse güzel sonuçlar alıyoruz. Ama dediğim gibi bir anda bırakıyor. Her türlü hocaya da gitti. Ama verimli bir sonuç alamadık. Ne yapmamız gerekiyor? Üçüncü gözünü üzerinden bu kadar vakit geçmesine rağmen kapatabilir miyiz? Ve bir de son sorum; üçüncü gözünü kapatması için uyguladığı veya yaptığı zikirleri bulmamız şart mı? Geri dönüş yaparsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

    • Merhaba.

      Sorunun kaynağı aynı zamanda çözümün kaynağıdır. Herşeyi anlatmasına gerek yok zaten istese de anlatamaz ama farklı varlıkların etkisi altında kalıyorsa çözün bulunmasına adına bunu sizin de bilmeniz iyi olur. Zikir diye ifade ettiğiniz okumaları nerede ve kimden almışsa çözümü de büyük ihtimalle oradadır. Tam olarak ne yaptı, bu durumuna sebep olan şey nedir? kendisi bu durumdan kurtulmak istiyor mu ve çözüm için neler yapıyor? Bunların hepsini bilmeniz iyi olur. Yaşadıklarını anlatmasın ancak çözüm arıyorsa bilmeniz gerekenleri size iletmesinde yarar var.

      Kapatılıp kapatılmaması babanıza da bağlı. O istemediği sürece zor. Bir şeyin açılma özelliği olduğu gibi kapanma özelliği de vardır.

  • Merhaba rahatsz ediyorum sizden ricam olucak ben cok fazla din konusunda iyi ve emin sekilde ilerliyemiorum duzelmek istiorum bunun disinda ucuncu gozumun acilmasini da istiorum bunu kaldrabilir miyim bilmiorum fakat denemek istiorum nasil bi yol izlemeliyim neler yapmaliyim veya hic baslamamak dha mi iyi benim icin soylicek bisiyiniz var mi acaba

    • Merhaba. Rahatsız etmiyorsunuz.

      Her insan aynı değildir. Bu konuda kendinizi küçük görmeyin. Doğrum haritanızda olumsuz açılar varsa dini hayatınızı yaşamakta zorlanabilirsiniz. Ancak şu açıdan bakın; İbadetlerini çok kolay yapabilenlere göre siz az ama düzenli ibadet ile çok daha kısa sürede ve hızla mesafe alabilirsiniz. Zor olan her zaman için değerlidir. Bu konuda kararlı olun. Zorlansanız da vazgeçmeyin. Sizin için az olanda değerlidir.

      Üçüncü gözünüzü açmak size bir şey kazandıracaksa veya bu yönde planlarınız varsa deneyin ancak bunu herkes kaldıramaz. Doğum Haritasında Dikkat Edilmesi Gereken Konumlar konusunu inceleyin. Doğum haritanızda burada belirtilen konumlar varsa uzak durun. Veya ısrarlı iseniz kendinize çok katı ve sürekli devam edecek programlar hazırlamalısınız ki bunları yaptığınızda da yaşamınız normal olmaktan çıkacaktır.

      Sadece ibadetlerinizi düzenli yaparak ta güzellikler yaşayabilirsiniz. Fazlası için yüksek idealler ve sonrasına buna değecek hedefler gerekir.

  • Hocam sezgi Altıncı his ve kalp gözü aynı şey midir sezgiyi geliştirsek yinede varlıkları görebilir miyiz yoksa farklı bir şey mi sezgi

    • Kalp gözü 6. hisse göre daha kapsamlıdır. 6. hissi evin odası kalp gözü açıklığını ise evi çevreleyen boyut olarak düşünün. 6. histe sadece hissetmek vardır. Kalp gözü açıklığında daha fazlası bulunur. Her 6. hisse sahip olanın kalp gözü açık değildir ama Kalp gözü açık olanların 6. hissi ağacın dallarından biri gibidir.

  • merhaba ben 3 göz çalışmasını görüp denemeye karar verdim gözlerimi kappattım iki kaşıımın ortasına odaklandım. sonra derin bir karanlık içinden goril süratına benzeyen bir varlık yaklaştı . tabi ben korktum baya açtım gözümü. nedir bi goril sürat cin mi gördüm acaba cevaplarsanız çok sevinirim. devam etmelimiyim 3 göz açmaya.

    • Merhaba. Korkularınız varolduğu sürece bu tür çalışmalar yapmayın. Geçerli bir nedeniniz yoksa bu tür çalışmaları hiç yapmayın.
      Mutlaka yapacaksanız auranızın çok güçlü olması gerekir. En küçük zayıf alanda dahi size etki edebilirler. 3. gözünüzü açmanın size bir getirisi olmayacaksa, bir amaca yönelik kullanmayacaksanız sadece korku yaşarsınız.

  • Merhaba ben odaklanırken ışık falan görüyorum işte tam o an istemsizce gözlerimde açılmaya başlıyor üçüncü gözümle beraber.Ben üçüncü gözümüde normal bir göz gibi düşünüyorum hatta etrafında sinir kanallarının bile olduğunu hayal ettim ama aynı durum değişmedi

  • Merhaba. Meditasyon yaparken niyetim epifiz bezinin aktivitesini arttırmak değildi. Gözlerim istemsiz alnıma odaklanmaya başladı. Gözlerimin olduğu yerde ve alnımda mavi ışık gördüm. 3. göz ( epifiz bezi ) ile ilgili araştırma yapıyorum yazdıklarınız oldukça ilgimi çekti. Herkes 3. göz deneyimini farklı yaşıyor ve bunu sürekli başka bir yere gitmek olarak tanımlıyor. Başka yer dedikleri kendi bilinçaltı olabilir mi ? Gördüklerini sadece izle müdahale etme önerileri var bu bir nevi istemli rüya görmek midir? 3. göz geleceği mi görüyor, Tanrı'yı mı görüyor paralel dünyaları mı görüyor yoksa bizim içsel korkularımız, geçmiş deneyimler, isteklerimiz, ilgili olduğumuz konularda görsel halüsinasyon mu yaşatıyor ? Epifiz bezinin dmt hormonu yüzünden kişi bu deneyimi yaşarken rahatlama yaşıyor olabilir mi ? Bir de bir amacınız yoksa 3. gözü aktivitesini artırmayın şeklinde öneriler yapılıyor. Nasıl bir amaçtan söz ediliyor? Epifiz bezinin kontrolünde olan dmt benzeri hormon kaynaklı psikiyatrik rahatsızlıkların tedavi edildiği şeklinde bilgiler okudum. Kişinin herhengi bir psikiyatrik rahatsızlığı yoksa epifiz bezinin aktivitesini arttırmak psikiyatrik bozukluğa sebep olur mu ?

    • Merhaba.

      Sorular biraz karışmış kısaca maddeler halinde cevaplamaya çalışayım.

      1- Herkes gerçek anlamda farklı yerlere gitmez. Gerçeklik testi için çalışma öncesi kağıtlara rastgele rakamlar yazılır ve katlanır. Gözler kapatılıp aralarından bir kaçı seçilip açık bırakılır. Çalışma esnasında gidilip bakılır birebir örtüşürse gerçekten görülenler doğrudur. Gerçek Astral Evresi

      2- Hayır. Trans halinde veya madde boyut dışındaki görüşler ruhsal görüşler olabilir. O an görülenler zamana ve mekana bağlı olmayabilir. Bir frekans, bir düşünce, bir ses, o anki girilen boyut... görülenleri etkileyebilir.

      3- 3. Göz geleceği mi görüyor? Üçüncü Göz Nedir?

      4- Dmt hormonu nedeniyle rahatlama yaşıyor olabilir.

      5- Ruhsal yetenekleri fayda sağlamak amacıyla geliştirmek gibi amaçlar. Başkalarına, tüm canlılara faydalı olmak gibi.

      6- Rahatsızlık yaşayan çok var.

  • Merhaba, bir zikir sirasinda basimda yogun bir enerji ile birlikte bir agri olustu fakat sonra basimda gözlerimin önünde sanki o agri dagildi ve baska birseye gectigimi hissettim. Agri tamamen gitti kafamda bir rahatlama bosluk olustu. Bunu gelistirmek istiyorum, zikire devam ediyorum. Kendi kendine gelisir mi. Ben cok da farkinda olarak baslamamistim. Cakra acmak degildi amac. Simdi de kalbimde bir sıkıntı var zikir esnasinda. Kara bir dügüm gibi hissediyorum. Siradaki acilacak çakranin kalp oldugu ablamina geliyor sanirim. Fakat bu cok zorluyor. Bunun acilmasi icin nasil yogunlasabilirim. Ne yapmak iyi gelir. Sıkılan bir dugum gibi.

    • Merhaba. Sayılı zikir eskiden herkese verilmezdi, herkeste yapmazdı çünkü namaz kılındığında ve Kur'an okunduğunda zikir yapılmış olurdu. Zikir, zikretmek Allah'ı anmak olduğu için yeri, zamanı ve mekanı kollanmazdı. Belli usullerle seyr-i süluk için yapılan zikirler bunu kaldırabilecek insanlara yaptırılırdı. Çünkü ortaya çıkan enerjiyi herkes kaldıramaz, ortaya çıkan sıkıntılar herkesin üstesinden gelebileceği sıkıntılar değildir. Bu nedenle bireysel olarak yapılmaz gerektiğinde yardım alınacak birileri olması gerekir. Kendi kendine başlamışsan çözümü de kendin bulmalısın. Bulamıyorsan kendi başına yapmamalısın. Başkasına da gitmek istemiyorsan yapman gerekenleri tam anlamıyla yapmanda enerji kanallarını açacaktır.

  • Merhaba. Çocukluğumdan beri çok fazla olay yaşadım ve gördüm. Rüyamda birini hamile gördüğüm de kısa zaman sonra hamile olduğunu öğreniyorum. Bir insandan pozitif enerji alip sevmezsem bir daha asla sevemem, bu bir ön yargı degil illa kötülüğünü görürüm. Bu tarz şeyler yaşayınca biraz ilgi duydum ve denedim. Telepati, 3.göz vs. Birini arayacağım zaman o kisi arar. Rüyamda görsem karşılaşırız o gün içinde. Bu konularda pek bilinçli olmadığım için yaşadıklarım fazla gelmeye başladı bunu yönetemiyorum. Bu dünya dışı hissettiğim yada gördüğüm seyler yuzunden yaşadığım zorluktan bahsetmiyorum. Hergün şiddetli baş ağrıları, enerjimin tükenmiş olması, ağırlık, depresyon. Bunlardan kurtulmak istiyorum. Icimde birsey yapma istegi kalmadi. Bu 3.gözüm açık olduğu için mi oluyor? Eger oyleyse nasil kapatabilirm? Lütfen yardımcı olur musunuz?

    • Merhaba. Çakralar (Enerji kanalları) arası enerji uyumlu olmayabilir. Veya enerjinizi artırıcı çalışmalar yapmıyor olabilirsiniz.

      • Ruhsal yeteneği olan insanların buna uygun olarak beslenmesi,
        hayvansal gıdalardan mümkün olduğunca minimum seviyede faydalanması,
        çok hareketli bir yaşamınız yoksa proteinden uzak durmanız,
        bitki ağırlıklı beslenmeniz,
        spor yapmanız,
        çıplak ayakla toprağa temas etmeniz,
        doğa ile iç içe olmanız gerekir.

      Girdiğiniz veya girmeniz gereken ortamları önceden belirleyin. Enerjinizi tüketen insanlar ve ortamlarda asla bulunmayın.

      • Spor ve doğa ile iç içe olmak haric hepsini yapıyorum. Ama iki çocuğum var ve hep evdeyim. Yalnızım. Enerjinizi tüketen insanlarla aynı ortamda bulunmayın dediniz. Benim enerjimi kocam mi tüketiyor? 😁 geceleri uyuyamiyorum, bazen cinnet gecirecek gibi boğuluyorum. Dün yorum yaptıktan sonra babamin öldüğünü gördüm. Ondan uzakta yaşıyorum hic goremeden ölmüştü. Babami göremedim sanki yokmuş gibi artik hic olmayacak diye ağlıyordum. Bunun bir anlamı olabilir mi? Enerjimi dengelemek icin çalışmalara başlamak istiyorum ama korkuyorumda vucut sağlığım dahada bozulacak diye.

        • Enerjinizi yüksek tutmanız, stres altına girdiğiniz durumlarla başa çıkabileceğiniz mekanizmalar geliştirmeniz gerekir. Aksi taktirde negatif enerjilerden dolayı bir şey yapamaz, mücadele edemez hale gelebilirsiniz.
          Eğer tıbbi bir sorununuz yoksa, sadece düşünce ve enerjinizle ilgili ise meditasyon yapın, ibadet edin, derin trans çalışması yapın, imajinasyon ve aura çalışmaları ile enerjinizi yükseltmeye çalışın. Sorun olarak birlikte yaşadığınız insanlara odaklanmayın. Belki sizdeki agresif tavırlardan dolayı onlarda sıkıntı yaşıyor olabilirler.

          Aşağıdaki konuları incelemenizi öneririm

          Üzerlik Tohumu Antidepresan Yerine Kullanılabilir mi?
          Üzerlik Tohumu, Kullanımı, DMT Etkisi, Faydaları, Zararları ve Diyeti

          Derin Transa Geçiş ve Yararları
          Psişik Saldırılardan Korunma Yolları

          İmajinasyon ve Çakra Açma Çalışmaları

          Mutlaka Yapın
          Uyumadan önce, bir sonraki gün kendinizi gülümserken görüntüleyin. Çok enerjik olduğunuzu çocuklarınızla ve eşinizle çok güzel zaman geçirdiğinizi, etrafa neşe saçtığınızı hayal edin. Kendinizce sorunlu gördüğünüz ne varsa onları iyi olarak görüntüleyin.

          Bu çalışma etkisini 1-2 hafta içerisinde göstermeye başlar. Bir sabah uyandığınızda kendinizi bambaşka dünyaya uyanmış gibi hissedersiniz. Motivasyonun şiddetine göre bir süre bir kaç güne kadar da düşebilir.
          Enerjinizi korumak için ek çalışmalar yapmayı da ihmal etmeyin.

          • Sorularıma tüm içtenliğinizle verdiginiz cevaplar için çok teşekkür ederim. Zahmet verdim güzel yürek. Hoşçakalın.

          • Rica ederim. Yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana. Kendinizi keşfettikçe ömrünüzün değer kazanmasını dilerim.

1 2 3 5

Son Konular

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar Kuantum fiziği ve parapsikoloji arasındaki bağlantılar oldukça ilginç ve…

22 Mart 2024

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Kuantum parapsikoloji konusunda şu anda geçerli olan akademik…

21 Mart 2024

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek?

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek? Psişik saldırıya uğramak ne demek? Belirtileri nelerdir? Nasıl korunabilirsiniz? Hayatımızda…

1 Kasım 2023

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler Morfik rezonans teorisi, İngiliz biyolog Rupert Sheldrake tarafından geliştirilen…

13 Eylül 2023

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji Telekinezi ve Psikokinetik Bilimin de sınırları vardır ve hayat, kalp çakrasına…

12 Eylül 2023

Spiritüel Nedir?

Spiritüel Nedir? Spiritüel nedir ne anlama gelir? "Spiritüel" kelimesi, ruhsal veya manevi olanla ilgili bir…

28 Temmuz 2023

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku