Haber

Parapsikoloji Birliğinin 60. Yıllık Konvansiyonu

Parapsikoloji Birliğinin 60. Yıllık Konvansiyonu

Program Başkanı: Callum E. Cooper
Düzenlemeleri Oturum Başkanı: Nikolaos Koumartzis

Parapsikoloji Derneği (PA), Atina’nın 87 yıllık uluslararası parapsikoloji toplantısına ev sahipliği yapmak için Yunanistan’a gelecek. Etkinlik, Syntagma meydanının yakınındaki Titania Hotel’de düzenlenecek ve dünyanın dört bir yanından gelen bilim adamları ve bilim adamları üç gün süreyle kağıt sunumları, çalıştayları ve psi ile ilgili en son araştırmalar ve ekstra-duyusal gibi ilgili olgular üzerine panel tartışmaları düzenleyecektir. Algı, psikokinesis, psişik iyileşme, değişen bilinç halleri, bedensel güç ve vücut ölümünün sağkalımı. PA Üyeleri Callum E. Cooper ve Nikolaos Koumartzis tarafından organize edilen etkinlik, hem kamuoyuna hem de akademisyenlere açık olacak.

Program Başkanı Callum E. Cooper , Northampton Üniversitesinde Anormal Psikolojik Süreçler Araştırması Merkezi (CSAPP) üzerine kurulmuştur. Doktora araştırması, ölenlerdeki anormal deneyimler ve bunların kişisel sağlık, refah ve umut yorumları üzerine etkisi üzerine yoğunlaştı.

Psikoloji ve parapsikolojide 30’u aşkın makalenin yazarı, bir düzine kitap bölümü katkıları ve bugüne kadar 4 kitap yazmış ve düzenlemiştir. Halen, Northampton Üniversitesi’nde BSc Psikolojisi lisans derecesinin bir parçası olarak, her yıl yaklaşık 50 öğrenci tarafından alınan 3. sınıf sınıfı Parapsikoloji ve Anormal Deneyimler için oyunculuk modülü koordinatörüdür.

Nikolaos Koumartzis

Düzenlemeleri yürüten Nikolaos Koumartzis , PA’nın görsel varlığını belirleyen ve Mindfield bültenini düzenleyerek son beş yıldır PA Sanat Yönetmeni olarak görev yapıyor. Bir PA görevlisi olarak gelmeden önce, üç yıldan fazla bir süredir Yunan dergilerinde dünyadaki parapsikolojik araştırmalar hakkında bir sütun düzenledi, çok sayıda ilgili makale yayınladı ve iki ilgili kitap yayınladı. Thessaloniki Aristoteles Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nde doktora yapmış ve üç yayın etiketi, kültürel çok alanlı ve müzik kayıt etiketi bulunan bir yayıncı grubunun ortağıdır.

Nikolaos’un Yunan izleyicisine dünyadaki parapsikolojik araştırmalarla bağlantı kurmasına yardımcı olma çabaları Dr. Angelos Tanagras’a olan saygısıdır; Yunanistan’ın önemli bir olayı olan Atina’da (Nisan, 1930) 4. Parapsikoloji Konferansı’nın getirilmesinden sorumlu Helicic Society of Psychical Research’in ilk ve tek cumhurbaşkanı oldu.

Bu PA kongresi, parapsikolojide konular hakkında en son ve en ileri bilimsel düşünceyi dinlemek için ‘psişik’ veya ‘paranormal’ olarak popüler olan geniş çapta insan işleviyle ilgilenen uluslararası ve Yunan izleyiciler için bir fırsat sunacak. Bu PA kongresi, parapsikolojide konular hakkında en son ve en ileri bilimsel düşünceyi dinlemek için ‘psişik’ veya ‘paranormal’ olarak popüler olan geniş çapta insan işleviyle ilgilenen uluslararası ve Yunan izleyiciler için bir fırsat sunacak. Bu PA kongresi, parapsikolojide konular hakkında en son ve en ileri bilimsel düşünceyi dinlemek için ‘psişik’ veya ‘paranormal’ olarak popüler olan geniş çapta insan işleviyle ilgilenen uluslararası ve Yunan izleyiciler için bir fırsat sunacak.

 

Parapsikoloji Birliğinin 60. Yıllık Konvansiyonu

Parapsikoloji Eğitimi

Kayıt Olmak İçin Tıklayınız

http://parapsych.org/section/54/2017_convention.aspx

Bu yayın en son güncelleştirildi 20 Ekim 2020 17:04

Emr

“İnsan ruhunu yitirmediği sürece yapamayacağı şeyler sınırlıdır AMA sınıra ulaşmak için vazgeçmesi gerekenleri terkedemeyecek kadar da bencil, tembel ve egoisttir”

Yorumları Göster

  • 20-23 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı duyurulmuştu. Şu ana kadar bir sonuç bildirisi yayınlanmadı veya ben kaçırmış ta olabilirim. Mail gönderdim cevap gelince iletirim.

Son Konular

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar Kuantum fiziği ve parapsikoloji arasındaki bağlantılar oldukça ilginç ve…

22 Mart 2024

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Kuantum parapsikoloji konusunda şu anda geçerli olan akademik…

21 Mart 2024

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek?

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek? Psişik saldırıya uğramak ne demek? Belirtileri nelerdir? Nasıl korunabilirsiniz? Hayatımızda…

1 Kasım 2023

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler Morfik rezonans teorisi, İngiliz biyolog Rupert Sheldrake tarafından geliştirilen…

13 Eylül 2023

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji Telekinezi ve Psikokinetik Bilimin de sınırları vardır ve hayat, kalp çakrasına…

12 Eylül 2023

Spiritüel Nedir?

Spiritüel Nedir? Spiritüel nedir ne anlama gelir? "Spiritüel" kelimesi, ruhsal veya manevi olanla ilgili bir…

28 Temmuz 2023

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku