Telepati

Resme Bakarak Telepati Yapmak

Resme Bakarak Telepati Yapmak

Resme Bakarak Telepati

Bir fotoğrafa veya resme bakarak telepati yapılabilir mi? Fotoğraf ile telepati nasıl yapılır? Bir başkasının resmine bakarak telepati yapmak mümkün mü?

Sadece düşünmek telepatik iletişime geçmemiz için yeterli iken buna bir de telepatik iletişim kurmak istediğimiz insanın resmini eklediğimizde telepati farklı bir boyutu ile karşımıza çıkacaktır.

Tek bir düşünce, o düşünce ile ilgili sinyaller üretir. Düşünce bir konuda sabitlendiğinde bu sinyaller tekrarlanmaya başlar. Ancak bu sinyaller hedeflenmediği için etrafa yayılır ve etkisiz kalırlar. Düşünceler ister imajinasyon ile ister resimle bir noktaya odaklandıklarında artık tek bir merkeze doğru hareket etmeye başlarlar.

Telepatik iletişim ruhsal bir iletişim olduğu için herhangi bir maddesel engel ile karşılaşmadan hedeflerine ulaşırlar. Faraday kafeslerinde yapılan deneyler, deniz altında yavruları öldürüldüğünde beyin dalgalarındaki değişim izlenen anne tavşan ve uzaktan yapılan telepatik hipnozlar bunlara örnek olarak gösterilebilir.

Bir resme bakarak telepati yapmak istediğimizde aslında biz ruh dünyamızda sinyallerin ulaşması gereken diğer ruhsal alıcıyı da göstermiş oluruz. Normalde imajinasyonla yapılan telepati çalışmalarında alıcı imajinasyonla değil resimle tespit edilmiş olur.

Hangi Durumlarda Resme Bakarak Telepati Yapılabilir?

Telepati için resim bulunması şart değil ancak bazı durumlarda sürecin hızlanmasında etkilidir.

  • İmajinasyon yapmakta zorluk yaşıyorsanız, imajinasyon yeteneğinizi geliştirmek için yeterince zamanınız yoksa
  • Resme bakarak telepati yapmak istediğiniz insanın yüzünü hatırlamakta zorluk yaşıyorsanız
  • Telepati çalışmalarınızda imajinasyonunuzu güçlendirmek istediğinizde,

Resme bakarak telepatik iletişiminizi güçlendirmeyi deneyebilirsiniz.

Telepatik İletişimde Resme Bakmanın Etkisi

İnsan yüzü, ruhunun yansımasıdır. İç dünyasına ait tüm izler genel olarak yüze yansır. Görsel olarak insan yüzü, madde seviyesinde insan ruhuna giden ruhsal bir yol gibidir. Diğer varlıklar için anne adı adres olarak kullanılırken, Ruhsal yeteneği olanlar resimleri ruhsal iletişim için kullanırlar.

Örneklendirecek olursak; İnsan yüzü ruhsal iletişimde bir TV kanalının uydu üzerindeki sinyal değerleri gibi işlev görür. Resme bakıldığında ruhsal bağ kurulmuş olur. Resim çekildiği andan itibaren o insanın ruhsal yansıması o zaman dilimi için bir kareye alınmış olur. Sonrasında devam eden tüm kareler gerçek yaşamda devam etmiş olsa da ruhsal takip için o zaman dilimi yeterlidir.

Eğer telepatik iletişim kurmak istediğiniz insana ait bir resim varsa ki sanırım sosyal medya sayesinde bu çok zor olmasa gerek, resme baktığınızda ruhsal bir titreşim yaşadığınızı hissediyorsanız veya resme odaklanan bir enerjinin varlığını hissedebiliyorsanız resim üzerinden telepati yapmanız daha kolay olacaktır.

Telepatik iletişimde Kullanılacak Resmin Seçimi

Eğer seçim yapma imkanınız varsa resme bakarak telepati yapmak istediğiniz insanın, sizde güzel duygular uyandıran veya o insanı size daha yakın hissettiren resmini tercih edin. Son çekilen resimler zaman diliminde aslına en yakın olan resimler olduğu için tercih edilmesi gereken resimlerdir. Her bir resmi yeni bir uydu frekans değeri olarak düşünecek olursak ulaşılması en kolay ve en net değerler son resimlere ait olacaktır.

Seçeceğiniz resim yüz bölgesinin alınla birlikte net bir şekilde görüldüğü bir resim olmalıdır.

Resim Üzerinden Telepati Tekniği Uygulama

Belli bir ruhsal derinliğe ulaştıktan sonra ( Nasıl Transa Geçilir linkinde bahsedilen uygulamayı yapabilirsiniz.)

Resme Bakarak Telepati Yapmak 1. Bölüm

〉〉 Öncesinde üçüncü göz adı verilen 6. Çakranızı ve 4. Çakra olan Kalp çakranızı harekete geçirin. Titreştiklerini hissetmeniz yeterlidir. Çakra Nedir? Çakralar Nasıl Açılır? Yöntem ve Faydaları

Kendinizi rahat hissedebileceğiniz şekilde oturun

Resmi elinizle tutun veya rahatça görebileceğiniz bir yere yerleştirin (Telefon, tablet veya herhangi bir ekrandan da bakabilirsiniz)

Resimde telepatik iletişim kurmak istediğiniz insanın alnının ortasına odaklanın.

Yaklaşık 10 dakika kadar bu şekilde resme bakın.

4. Çakranız duygularınızı 6. Çakranız da ruhsal iletişimi temsil eder. Her ikisini birlikte kullanmalısınız.

Yeterli yoğunluğa ulaştığınızı hissettiğinizde iletmek istediğiniz mesajları iletebilirsiniz.

Eğer yapabiliyorsanız zihinsel veya kalbi konuşma yoluyla konuşun. Yani ağız ve dil hiçbir şekilde hareket etmemeli. Bu konuşma türü belli bir çalışma gerektirebilir. Ancak bunu yapamıyorsanız hafif bir fısıltı halinde de konuşabilirsiniz.

Resme Bakarak Telepati Yapmak 2. Bölüm

Gözlerinizi kapatın ve resmi hayal ederek bakmaya devam edin.

4. Çakranızdan (Kalbinizden) çıkan ışıkların Onun kalbinden, 6. Çakranızdan (Alnınızın ortasından) çıkan ışıkların da O’nun alnından içeri girdiğini hayal edin.

Bu noktada tam bir ruhsal bütünleşme yaşamınız gerekir. Hissetseniz de hissetmeseniz de bu yolla kurulan bağ ruhsal iletişime geçilmesi için olanak sağlar ancak mesajların iletiminde konuşarak iletişime alışık olduğumuz için bilinçaltımızda “bu yolla iletişim olmaz” inancını yıkmanız ve iletilen mesajları güçlendirmeniz gerekir.

Ruhsal bütünleşmeyi sağladığınıza inandığınızda iletmek istediğiniz mesajları iletin.

İlettiğiniz her mesaj sonrası zihninizde sizi onayladığını hayal edin.

Düzenli olarak bu çalışmayı yaptığınızda telepatik bağ kurduğunuz insanla iletişiminiz güçlenecektir.

Konu hakkında daha detaylı bilgi almak ve çalışmalarınızı geliştirmek için aşağıdaki linklerde bulunan makalelerden yararlanabilirsiniz. Bu noktadan sonra anlatacaklarım daha önce yazıldığı için tekrar etmek istemiyorum.

 

Tüm Telepati Konuları: Telepati Konulu Tüm Makaleler

Telepati ve İmajinasyon: Telepati ve İmajinasyon Çalışmaları

Dikkat etmeniz gereken konular: Telepati ile Aşık Etmem Mümkün mü?

Resme Bakarak Telepati Yapmak

www.parapsikoloji.net
18 Mayıs 2018

Bu yayın en son güncelleştirildi 18 Ocak 2023 09:45

Bukra Tarık Dora

Uyanmak için dar bir dehlizden geçiyoruz. Biz yaşayan ölüler, ölülerin uyandıklarını anladığımızda dünyanın, gerçeğin sadece küçük bir parçası olduğunu anlarız. Anladığımızda uyanmış oluruz.

Yorumları Göster

  • Mrblar efendim bende telepatik olarak kişinin aklına girmek istiyorum küs olsak bile yinede yapılabilirmi acaba cok tesekkur ederım

    • Merhaba. Alıcı ile verici arasındaki güç dengesine bağlı. Alıcı dış etkilere kendisini güçlü bir şekilde kapatmışsa ve aurası güçlü ise etki edemezsiniz. Ancak siz onun gücünü aşabilirseniz başarabilirsiniz.

  • Merhaba,
    Yazi cok guncel degil ama arama geregi duyup aradim ve okudum. Ben birine asik oldum ve o kisiyi dukkanina gittigimde gorebiliyorum. Tanistik konusuyoruz bazen gittigimde ama onun bana karsi hisleri yok. Ben ise kimsede hissetmedigim cok guclu duygular hissediyorum ona karsi. Resmine baktigimda sanki icimden bir seyler gonderiyor gibi hissediyorum ona. Bunu hissediyor mudur? Ruyalarla da saglam bagim vardir. Ruyamda gordugum bazi seyler gercek olur ve ruyamda genelde kus oldugum insanlari pisman bir sekilde gorurum ve gercek hayatta o kisi gercekten gelir ozur diler bazen ayni gun. Cok uzun oldu ama durumu anlatmaya calistim. Cevap gelirse sevinirim :)

    • Merhaba,
      Birisine aşık olduğumuzda, duygusal bağ kurduğumuzda, herhangi bir ruhsal alışverişimiz olduğunda, istesek te istemesek te enerji boyutunda bir bağ kurulur. Diğer insanlara göre bağlantımız olan insanlarla olan telepatik iletişimimiz daha güçlü olur. Ancak bu tür ilişkilerde duygusal yoğunlukla birlikte ortaya çıkan telepatik alışveriş, her iki taraf için de aynı yoğunlukta olmayabilir. Siz, auranızı o insandan gelecek enerjilere açmış olabilirsiniz, o insana enerji akışınızı güçlendirmiş olabilirsiniz ancak aynı durum karşı taraf için söz konusu olmayabilir.

      Sizin hisleriniz ve düşünceleriniz o insana ulaşır mı? Evet, tabiki ulaşır. Her canlı etrafa enerji yayar ve bu enerjilerin içerisinde hislerde bulunur. Ancak tüm bu sinyalleri algılayabilir miyiz? Daha doğrusu hayatın sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için tüm bu sinyalleri algılamalı mıyız? Uyumak için başınızı yastığa koyduğunuzda oturduğunuz apartmandaki insanların etrafa yaydığı tüm düşünceleri aynı anda algıladığınızı düşünün! Bunun olmaması gerekir. Aksi halde yaşam çekilmez olurdu.

      Evet karşı taraf ta sizin hislerinizi ve düşüncelerinizi, resmine baktığınızda veya kendisini gördüğünüzde mutlaka alır. Ancak, benzer duygusal ve ruhsal yoğunluk o insanda yoksa sizin algıladığınız ölçüde algılamaz. Bunu radyo yayınlarına benzetebiliriz. Bulunduğunuz şehirde 50 radyo kanalı olsa, radyomuzu açtığımızda hangi radyo kanalına ayarlı ise sadece o radyonun sinyallerini sese çevirir. Sizin alıcınızın ve vericiniz o insana ayarlanmış. Ama sizin sinyallerinizin o insan tarafından bilinç seviyesine inebilmesi için onun da size ayarlı olması gerekir. Telapati kategorisi altındaki konularda ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

      Doğum haritamızda varolan bazı konumlarda yansıtıcılar çok güçlü çalışır. Bu konumlar düşüncelerimizi ve hislerimizi o kadar yoğunlaştırır ki, karşı taraf her ne yaparsa yapsın mutlaka etkisini görür. O nedenle kimin kalbini kırdığımızda ne kadar kırılıp büküleceğimizi bilemeyiz. Öyle insanlar vardır ki, gördüğümüzde bize çok değersiz gelir oysa iç dünyasında muhteşem bir cevher gizlidir. Onu incittiğimizde veya kırdığımızda eğer bize karşı negatif duygular beslerse iflah olmayız. Bir dokunuruz ama bize yansıması bin olur. Bedeli odur çünkü. Büyük ihtimalle sizde de benzer bir durum vardır.

      • Tesekkur ederim cok guzel yazmissiniz. Daha once de yorum yazdim ama gitmemis olabilir tekrar yazayim. Ben dogum haritasini cozemedim bilmek isterim yetenegim var mi yok mu. Dogum tarihim 7 ocak 1992. Gunu saati lazim mi bilmem ama sali saat oglen 12.00. Kisaca nasil bakmam gerektigini yazabilirseniz cok sevinirim. Bir sorum daha olacakti gecen yorumumda aklima gelmedi yazmak. Bahsettigim sahisi ilk gordugum anda cok tanidik geldi ailesini akrabalarini arastirdim alakamiz olabilir mi diye ama mumkunati yok daha once gormemisim ortak tanidigimiz da yok. Yasca benden kucuk oldugu icin ve ben bir sure turkiyede yasadigim icin onu gormus olma ihtimalim yok. Ama bana cok tanidik geliyor. Yurt disinda yasiyorum su anda. Bu olayin bi aciklamasi olabilir mi? Bizim bilmedigimiz alemlerde tanisiklik gibi?

        • Rica ederim
          Evet olabilir. Bedenlerimiz için zaman ve mekan kısıtlaması var ama ruhlarımız için böyle bir kısıtlama yok. Uyuduğumuzda hangi alemlere gittiğimizi bir çoğumuz bilmiyorum. Frekans uyumu ile birlikte farklı boyutlarda karşılaşmalar da olabilir.
          Aslında astroloji başlığı dışında doğum haritasına bakmıyoruz, şu an kimsenin zamanı olmadığı için hiç bakmıyoruz ama doğrum yerinizi de yazarsanız sadece konumların resmini ekleyim oradan bakarsınız. Doğum saatinin net olması önemli. Ne kadar doğru olursa sonuçlar da o oranda doğru çıkacaktır.

          • Merhaba, gecen yorumumu aradim bulamadim ama su an ikisi de yayinlanmis sevindim. Dogum saatim tam 12.00 oglen. Dogum tarihim 07.01.1992 ve dogum yeri Hollanda, sehir Deventer. Tesekkurler :)

          • Gecikme için özür dilerim. Tarihi netleştirir misiniz? Mümkünse Temmuz veya Ocak şeklinde. 1 Temmuz mu? 7 Ocak mı?

  • Bu yöntemle birinin benden enerji çalması mümkünmü??Benim bi arkadaşim var o asla benim telefonumda fotografinin olmasini istemiyor boyle konularlada cokk ilgileniyo

    • Cok guzel yazmissiniz tesekkur ederim. Ben dogum haritasini cozemedim yalniz. 7 ocak 1992 dogumluyum. Gunu saati lazimsa sali gunu saat oglen 12.00. Bu bilgilerle haritanin neresi nasil bakilir bilmek isterim. Telepati bana cok ilginc geliyor cunku fizikotesi seyler var ve bunu insanlar kullanabilir. Kotu yonde degil tabi demek istedigim. Ben de bilmek isterim ne derece yetenegim var. Var mi yok mu diye.

    • Evet mümkün. Özellikle ruhsal hassasiyeti yüksek olan insanlar daha fazla etkilenirler. "Bilinç" bu düşünceden etkilenmiş ve kabullenmişse her durumda etkilenir çünkü olacağını zaten inanmış ve savunma duvarlarını olası durumlar için indirmiştir.

      Güvenli Telepati ve Koruma Kalkanı Oluşturma konusunu incelesin faydalı olacaktır.

  • Platonik aşığım telepati yaptım ama onun ne düşündüğünü bilmiyorum mesaj atmasını istiyorum denedim bi adım atmadı kesin sonuç almak için ne yapabilirim

    • Kesin sonuç almak için uzun süre çalışma yapmanız gerekir. Telepati Konuları linki altında temel olarak ihtiyacınız olan tüm bilgiler bulunuyor. Konuları okuyarak notlar alın. Temelden başlarsanız başarı sağlayabilirsiniz. Vakit bulabilirsem sitede telepati ile ilgili süreli "Telepati Eğitimi" serisi hazırlamayı düşünüyorum. Onu da takip edebilirsiniz.

      Eğer doğum haritanızda doğuştan gelen telepati yatkınlığı varsa daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Doğum Haritasında Telepati Yeteneği Konumları

  • Hoşlandığım kişinin resmine baktığımda özellikle gözlerine sanki zihnimden bir duygu yayılması gerçekleşiyor gibi çok yoğun bir şekilde bir titreşim gibi şeyler hissediyorum sizce bu nedir? O bana olan hislerini bırakıp başkasına gitmişti ama sanki bir bağ var hissediyorum. Telepatiyle ilgisi varmıdır bunun ?

    • Evet telepati ile ilgili.

      Birisi ile duygusal veya ruhsal temasımız olduğunda, aynı zamanda telepatik bir etkileşimde ortaya çıkar. Hisseder ve hissettiririz. Bu durum yoğunluğun ne kadar yüksek olduğu ile bağlantılı az veya çok olabilir.

  • Merhaba ben birisi gelmeden ve aramadan önce onu düşünüyorum sonra geliyor ve arıyor yani arayacağıno ve geleceğini hissediyorum sanki bunu geliştirebilirmiyim

    • Merhaba. Evet geliştirebilirsiniz. Resim yeteneği olan bir insan bu yeteneğini çalışarak nasıl geliştirebiliyorsa ruhsal yeteneklerde çalışılarak geliştirilebilir. Telepati Kategorisi altındaki konular size temel bilgileri verecektir.

  • Merhabalar,

    Resme bakarak telepati yaparken, resimdeki kişinin yüz hatları sürekli değişiyor, gülüyor veya ciddileşiyor. Acaba bunu nasıl yorumlamak gerekir.

    • Merhaba. Bir kağıdın ortasına nokta çizip duvara asın ve uzun süre gözlerinizi kırpmadan bakın. Noktanın bir süre sonra hareket ettiğini ve yok olduğunu görürsünüz. Yaşadığınız buna benzer bir durum.

  • Merhabalar,
    Benim bir dostum var beni aramıyor beni düşünmüyor ne yapmalıyım bir ritüel var mı varsa kaç günde olur onun beni aramasını çok istiyorum ki onu seviyorum.

    • Merhaba. Onun aramasını neden bekliyorsunuz? Siz onu arayın daha hızlı çözüm bulmuş olursunuz.
      Kastettiğiniz telepati ile iletişim kurmak ise Telepati Kategorisi altında ihtiyaç duyabileceğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.

  • merhaba bir arkadaşım dijital resimlerin etkili olmadığını eski fotoğraf makineleri ile çekilmiş ve kağıda basılmış fotoğrafların etkili olduğunu söyledi doğru mu bu?

Son Konular

Kuantum Zihniyeti ve Psişik Yetenekler

Kuantum Zihniyeti ve Psişik Yetenekler Kuantum zihniyeti ve psişik yetenekler, bilincimizin derinliklerinde keşfedilmeyi bekleyen gizli…

25 Nisan 2024

Belirsizlik İlkesi ve Parapsikolojik Fenomenler

Belirsizlik İlkesi ve Parapsikolojik Fenomenler Belirsizlik ilkesi ve parapsikolojik fenomenler arasındaki ilişki oldukça ilginç ve…

24 Nisan 2024

Kuantum Alanları ve Ruhsal Algılar İle İlgili Yapılan Deneyler

Kuantum Alanları ve Ruhsal Algılar İle İlgili Yapılan Deneyler Kuantum alanları ve ruhsal algılar arasındaki…

22 Nisan 2024

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar Kuantum fiziği ve parapsikoloji arasındaki bağlantılar oldukça ilginç ve…

22 Mart 2024

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Kuantum parapsikoloji konusunda şu anda geçerli olan akademik…

21 Mart 2024

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek?

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek? Psişik saldırıya uğramak ne demek? Belirtileri nelerdir? Nasıl korunabilirsiniz? Hayatımızda…

1 Kasım 2023

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku