Astral Seyahat

Astral Seyahatte, Ölenler Görülebilir mi?

Astral Seyahatte, Ölenler Görülebilir mi?

Astral seyahatte ölenler görülebilir mi?

Madde ötesi seyahatlerde farklı boyutlarda bulunan varlıklarla karşılaşmak olasıdır. Bu durum astral seyahat yapan insanın ruhsal yapısı ve astral seyahatin hangi evresinde seyahat yaptığı ile de ilgilidir. Bazı insanlarda ruhsal hassasiyetler o kadar yoğundur ki astral seyahat yapmadan da diğer varlıklarla birlikte ölen insanlardan yaşadığımız boyuta gelme kabiliyetine (iznine) sahip insanları görebilirler.

Astral Seyahatte Her Görülen Gerçek Değildir

Θ Her görülen gerçekten ölen insan olmayabilir. Bu konuda emin olmak çok zordur. Ölen insanı görmek çok sayıda ihtimalin çakışmasına veya telepatik bağlantılara bağlıdır. (Ayrıntılar için Ölülerle irtibat Kurmak Mümkün mü?)

Θ Doğum haritasında medyum özelliği bulunan insanlar görüşe daha açıktırlar. Ancak görüşlerdeki gerçeklik algısı her zaman yanıltılmaya açıktır.

Θ Seyahatler sırasında karşılaşılan, hissedilen ve görülenlerin büyük kısmı cinlerdir. Her ölen insan yaşadığımız boyuta madde ötesi seyahat şeklinde de olsa gelemez. Bunu bisiklet kullanmayı bilmeyen bir insanın bisiklet yarışlarına katılması şeklinde örneklendirebiliriz.

Diğer Varlıkları ve Ölüleri Herkes Görebilir mi?

Astral seyahat sırasında bu gibi olayların her zaman yaşanabileceğinin ama herkesin yaşama olasılığının da bulunmadığının bilinmesi gerekir. Astral seyahat yapan insanın ölmüş yakını veya tanıdığı bir insanı görmesi O’nun ruhsal hassasiyetleri ve telepatik bağlantıları ile ilgilidir. Bu konularda yaşanan bir örnek hiçbir zaman genel geçer değildir.

Paranormal olaylar bireylere has değişkenlikler gösterebilir. Olayın varlığı görenle ilgilidir. Olayda bahsi geçenlerle ilgili değildir. Bir ortamda bulunan 5 kişiden sadece birinin karanlığın içerisinde bir varlığın olduğunu göstermesi diğerlerinin de görmesini gerektirmez. Göreni de anormal yapmaz. Bu sadece görenin ruhsal yönden hassas olduğunun bir göstergesidir.

Telepatik iletişim ve ruhsal görüş madde alem dışında etkinliğini artırdığı için normal yaşamda bu kabiliyetlerinin farkında olmayan insanlar astral seyahat sırasında ruhsal yönden algı artışı yaşayabilir.

Yaşanan Örneklerde Ruhsal Hassasiyetler ve İletişim Mekanizması

Ruhsal yönden hassasiyetinin farkında olmayan değerli bir arkadaşım rüya evresinde dedesini görür. Dedesine öldüğünü ve dünyada ne işinin olduğunu sorar. Dedesi de bir yakını için geldiğini söyler. Birkaç gün sonra arkadaşım dedesinin bahsettiği insanın olayın yaşandığı gün ve saatte öldüğünü öğrenir.

Bu olayın gerçekleşme mekanizmasını açıkladığımda olayların nasıl yaşandığı daha iyi anlaşılacaktır. Arkadaşım ruhsal yönden hassas bir insan ve küçüklüğünden beri sürekli benzer farklı olaylar ve görüşler yaşamakta.

Ruhsal hassasiyetler yüksek tarama gücüne sahip radarlar gibidir. Madde ötesi boyutta bulunduğu anda, ruhsal yakınlık hissettiği bir insan bulunduğu boyuta girdiğinde bunu hemen algılar. Algılama konusunu kulağımızın duyuş aralığı olarak düşünebiliriz. Ruhsal algılarımızda da benzer bir durum söz konusudur. Algılama hissel ve telepatiktir. Konuşmak, görüşmek ve bir şeyler paylaşmak için çaba sarfedilmesine gerek yoktur. O anda telepatik iletişim kurulur.

Zamanlama ve Görüş Türleri

1- Bu tür görüşmelerde ölen insan görüşmek istediği insana bir mesaj iletecekse o insanın uygun ruh halinde olmasını bekler. Bu durumlar,

  • Uyku ile uyanıklık halinin yaşandığı ve yakaza denilen madde ve madde ötesi boyut arasında kalınan evre,
  • Bilinçli rüya anı,
  • Derin transa geçildiği anlar,
  • Astral seyahat anı

Bu gibi durumlarda madde engeli ortadan kalktığı için ruhsal algılarımızı doğrudan kullanma imkanımız vardır.

2- Ölen insan başka bir sebeple gelmiştir ancak dünyada kendisini algılayabilecek insanların ruhsal alıcı ve hissediş konumunda bulundukları zamanla çakışmışlardır. Bu çakışma anları görüşme anlarıdır.

Astral seyahat sırasında yaşanan gerçek ölü görme olayları da bu aşamalarda gerçekleşmiş olabilir.

Ancak unutulmaması gereken önemli noktalar,

  • her görülen gerçek değildir.
  • yaşanan her olayı herkes yaşamaz ve görmez

Doğuştan ruhsal yeteneklere sahip olduğunuzu ve hangi yeteneklerinizin daha güçlü olduğunu öğrenmek için Doğum Haritasında Ruhsal Yetenek Konumları linkine bakabilirsiniz.

 

Bağlantılı konular

Astral Seyahat Nedir? Astral Seyahat Gerçek mi?

Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri

Astral Seyahat Sonrası Riskler ve Önlemleri

Astral Seyahat Tehlikeli mi? Zarar Verir mi?

 

Astral Seyahatte Ölenler Görülebilir mi?

29 Ekim 2018

www.parapsikoloji.net

Bu yayın en son güncelleştirildi 20 Ekim 2020 13:13

E. Emre Sönmez

“İnsan ruhunu yitirmediği sürece yapamayacağı şeyler sınırlıdır AMA sınıra ulaşmak için vazgeçmesi gerekenleri terkedemeyecek kadar da bencil, tembel ve egoisttir”

Yorumları Göster

  • merhaba benim yardima ihtiyacim var cocuklugumdan beri bu makalede okuduklarimin cogunu yasiyorum uyku uyaniklik arasi birsuru sey yasadim yaz yaz bitmez bilincli ruya dediginiz sey ve astral seyahat dediginiz sey bazen kendimi bir gölge olarak insanlari izledigimi hissediyorum bazen duyuyorum onlari ne konusuyolar, uyanmak o kadar zor olmuyor bunlari yasarken zaten o kadar korkuyodumki cocukken korkudan uykumdan zipliyordum, buyudukce korkularim azaldi geceleri uyumak iskenceden cikti cunku ruyalarimi takip ettim bazilarini anlamlandirdim bazilarini anlamadim, ve elimden geldigince kontrol altina aldim.

    taaa ki gecen ay abimin ölumunden bir kac gece önceye kadar, ölmeden birkac gun önce abimin sesini duydum uyuku ve uyaniklik arasinda abim turkiyede yogun bakimdaydi bense yurtdisindaydim, ne bu abuk sabuk seymi olur böyle diye bagirdi kulagimin icindeydi sesi, firladim bir anda anladim ters biseyler var diye, artesi gun doktorlar entubeden cikariyoruz iyiye gidiyo dediler fakat benim beynimin icinde ve yuregimde biseylerin ters gittigini hissediyodum ve nitekim abim sabaha karsi vefat etti cok buyuk bir kederin icindeydim ve hala öyeyim , abimi gömuldugunu gunun gecesi uyuya kaldim, ve birden kendimi buyuk gri bir boslukta buldum ben yine bir gölgeydim boslugun icinde bir kapi kirisi vardi ,kiristen iceri baktigimda siyah bir bosluk vardi, öylece bakiyordum anlam vermeye calisiyodum ve birden kapi kirisinin siyah tarafindan gri bosluga abim geldi sanki telasli etrafa bakindi ve bana dogru döndu önce dondum sanki ve panikledim anlamadim noldugu ve birden uyandim. benim ögrenmek istedigim ben sizin bu makalelerde yazdiklarinizimi yasadim abimle gercekten bulustummu gerci bana sorarsaniz öyleydi , birde kapilari aciyimmi cok fazla kapi oluyo ruyalarimda o kadilardan gecmek iyimi yoksa öylece kalmalimi?

    • Merhaba. Başınız sağolsun. Biz ölüler de bir gün uyananların yanında olacağız o yüzden buna sadece kısa bir ayrılık gözüyle bakalım lütfen.

      Ruhsal olarak Abinizi algılamışsanız o olma ihtimali var. Bu konuda net bir şeyler söylemek zor gerçekten.

      Eğer korkularınızı yenmişseniz kapıları aralayarak ufkunuzu genişletebilirsiniz. Bu sizin iç dinamiklerinizle ilgili olduğu için kararı kendiniz vermelisiniz.

  • Merhaba şunu merak ediyorum yazılarınızdan birinde geri dönmeyi istemeniz yeterlidir geri dönersiniz yazmışsınız tam olarak anlayamadım mesela farklı bir yerdeyim ama bir anda geri dönmek istedim geri dönüş hemen o anda mı oluyor

    • Merhaba, İlk çıkış ve ilk deneyimlerde yüksek heyecan ve alışık olunmayan durumlardan dolayı siz istemesenizde hızla geri dönersiniz. Deneyimler kısa süreli olur. Deneyim kazandığınızda ve ruhsal mekanizmayı anladığınızda geri dönmeyi düşünmek yeterlidir. Zihninizde şu şekilde canlandırın, çıkış sonrası daha önce hiç bilmediğiniz bir yerde ve boyuttasınız. Yaşadığınız deneyimin yeterli olduğunu ve yaşadıklarınızı not almak için geri dönmeyi düşündünüz. O an bedeninizde olduğunuzu farkedip gözlerinizi açarsınız.

      İlk deneyimlerde mümkün olduğunca bir süre bekleyin. Tekrar dönüş sonrası bedende yüksek titreşimler ve dalgalanmalar yaşanacağı için aniden yerinizden kalkmayın.

      Tüm bunlar yaşanılanların gerçek bir deneyim olduğu anlamına da gelmez. Bilinçaltında yaşanan bir deneyimde olabilir. Zamanla gerçekle bilinçli rüyayı ayrıt edebilirsiniz.

Son Konular

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek?

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek? Psişik saldırıya uğramak ne demek? Belirtileri nelerdir? Nasıl korunabilirsiniz? Hayatımızda…

1 Kasım 2023

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler Morfik rezonans teorisi, İngiliz biyolog Rupert Sheldrake tarafından geliştirilen…

13 Eylül 2023

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji Telekinezi ve Psikokinetik Bilimin de sınırları vardır ve hayat, kalp çakrasına…

12 Eylül 2023

Spiritüel Nedir?

Spiritüel Nedir? Spiritüel nedir ne anlama gelir? "Spiritüel" kelimesi, ruhsal veya manevi olanla ilgili bir…

28 Temmuz 2023

Astral Seyahat Denemesi – Yarı Uyku Durumundan Transa Geçme

Astral Seyahat Denemesi - Yarı Uyku Durumunda Transa Geçme Merhaba. Yasadığım duruma tam olarak uyan…

17 Ocak 2023

Telepati ile Bir Başkası Etkilenebilir mi?

Telepati ile Bir Başkası Etkilenebilir mi? Telepati ile bir başkası etkilenebilir mi? Telepati, diğer insanları…

24 Eylül 2021

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku