Astral Seyahat

Astral Seyahat Yapmak için Kolay ve Etkili Teknik

Astral Seyahat Yapmak için Kolay ve Etkili Teknik

Astral seyahat yapmak ne kadar kolay olabilir? Etkili ve kolay çıkış nasıl sağlanabilir?

Astral seyahat deneyimi yaşamak isteyenler için en büyük sorunlardan birisi kolay ve uygulanabilir bir teknik bulamamalarıdır. Teknik bulunsa dahi her teknik, kişisel farklılıklardan dolayı, herkeste aynı sonuçları vermemektedir. Bilinçsiz astral seyahat yapmak zor değildir ancak bilinçli bir çıkış yaşamak normal bir çalışma sürecinde aylar hatta yıllar alabilecek bir deneyim ve tecrübe gerektirebilir.

Tekniğin Temel Mekanizması

Teknik dünyadaki en hassas zamanlamaya sahip “biyolojik saat” ve “şartlanma” üzerine kurgulanmış bir tekniktir. Tekniği gündelik yaşantımızda ertesi gün erken kalkmamız gerektiğinde kurduğumuz alarmdan daha önce uyandığımız anlarda tecrübe ediyoruz. Teknik özetle, “Şu zamanda uyanmalıyım, benim için çok önemli, kaçırmamalıyım” şeklinde yapılan şiddeti yüksek ve gerçekçi telkinlerin istenilen zaman dilimine girildiğinde bilincimizi harekete geçirmesi ile bağlantılı bir mekanizmanın harekete geçirilmesi ile ilgilidir. O an geldiğinde bir anda bilincimiz açılarak uyanırız. Bu uyanma çoğu zaman kurulan alarmlardan önce olur.

Biyolojik saat, Bilinçaltımıza işleyecek kadar önem verdiğimiz hiçbir zamanlama eylemini atlamaz ve tüm saatlerden daha hassas bir şekilde çalışır. Şartlanma ne kadar şiddetli olursa, biyolojik alarm sistemimiz de aynı şiddette bizi uyandıracaktır. Uyanmanın sizin için bir anlamı ve zorunluluğu yoksa; tekrar edeceğiniz telkinler bir anlam ifade etmeyeceği için, biyolojik saat bilincimizi daha az şiddette uyaracak “uyanma – uyanmama” arasında, çoğu zaman “uyanmamayı” tercih ederek uyumaya devam edilecektir.

Uyaran Şiddeti Önemli Bir Etkendir

Not ortalamanızı fazla etkilemeyecek bir sınava uyandığınız günle, Üniversite sınavına uyandığınız gün arasındaki farklar “Neyi ne kadar ciddiye aldığınızla, ne kadar yoğun bir şartlanma içerisinde bulunduğunuzla” ilgilidir. Bu iki güne nasıl uyandığınızı etkileyen temel unsur “şartlanmanın şiddeti” dir. Sistemin işlemesini sağlayan fonksiyon ise “istemedeki eylemin samimiyeti, gereksinimi ve buna bağlı yüksek motivasyon” dur.

Bir deneme yapmak” ile “Mutlaka yapmalıyım” arasındaki fark sizin uyaran şiddetinizi yani biyolojik saatinizin sizi uyandırma şiddetini belirler. Astral seyahat ve diğer paranormal çalışmalarda başarıyı etkileyen önemli etkenlerden biri de bu noktadır. Ne kadar süre düzenli ve sabırla çalıştığınız, neyi ne kadar istediğinizle yani uyaran şiddetinizle ilgilidir.

Astral Seyahat Yapmak için Kolay ve Etkili Teknik

Uygulama Aşaması

Tekniği iki şekilde uygulayabilirsiniz.

1- Rüya gördüğünüz zaman diliminden eminseniz kendinizi uyanmak için o zaman dilimine programlama.

2- Kendinizi rüya görmeye başladığınızda uyandırmaya programlama.

Konumuz ikinci teknikle ilgili olduğu için ek yöntemlerle birlikte bu tekniği açıklamaya devam edeyim.

Gün boyu belirlediğiniz zaman dilimlerinde; gece uykuda rüya görmeye başladığınızda kendinizi uyandıracağınızı söyleyin. Pekiştirmek için bu sözleri kağıda da yazabilirsiniz. (Telkinleri derin trans halinde uygulamanız daha etkilidir)

Etkiyi artırmak için rüya gördüğünüzde kendinizi nasıl uyandıracağınızı zihninizde canlandırın (imajinasyon teknikleri)

Gün boyu uykunuzu ağırlaştıracak faaliyetler yapın. Yürüyüş yapın, arkadaşlarınızla bir araya gelin, çıplak ayakla parklarda veya sahilde yürüyün…

Uykuya dalmadan önce “rüya gördüğünüzde kendinizi uyandıracağınızı” kendinize has cümlelerle güçlü bir şekilde ifade edin.

Belirlediğiniz Saatte Kendinizi Uyandırın

## Eğer gerçekten güçlü bir istekle bu çalışmayı yapmışsanız yarı açık bir bilinçle uykuya dalmakta güçlük çekebilirsiniz. Karanlığın ve uyku ihtiyacının ağır basması ile salgılanan melatonin sizi uykuya sürüklediğinde ve ilk gördüğünüz rüyada bilinciniz sizi uyardığında, planladığınız şekilde kendinizi uyandırın. İlk uyandırmalar gerçek bir uyanışla sonlanabilir ancak uyku ağırlaştığında bir anda kendinizi rüyanın içerisinde yani astral seyahatin ilk evresi olan “bilinçli rüya evresi” nde (lucid rüya) bulacaksınız.

Rüyada bilincin açılması ilk denemelerinizde size gerçek bir astral seyahat yaşatmayabilir ancak çalışmalarınıza devam ederseniz bu evrede (AlfaTeta) ilerlemek, günlük yaşantımızda (Beta) ilerlemekten daha kolaydır ve gerçek çıkışlar için size muhteşem deneyimler yaşatacaktır.

Not: Doğuştan prekognisyon yeteneği olanlar (henüz ortaya çıkmamış olanlarda dahil) ve ruhsal hassasiyeti fazla olanlar bu evrede gerçek kurgularla da karşılaşabilirler.

Astral seyahat ile ilgili diğer ayrıntılara ve yapılması gerekenlere daha önce Astral Seyahat Kategorisi altındaki konularda değinildiği için, konuları dikkatli bir şekilde okumanızı öneririm.

Astral seyahatin nasıl yapılacağı ile ilgili daha fazla ayrıntı isterseniz Astral seyahat teknikleri, öncesinde yapılması gereken hazırlıklar ve dikkat edilmesi gereken noktalarla birlikte şu ana kadar astral seyahat üzerine yazılmış en ayrıntılı makaleye gözatabilirsiniz Astral Seyahat Nasıl Yapılır?

 

Teknik, Oliver Fox‘ın, “Astral Projection” adlı kitabında da farklı yöntemlerle dile getirilmiştir. Konu hakkında farklı bakış açıları kazanmak için kitaptan da yararlanabilirsiniz.

Astral Seyahat Yapmak için Kolay ve Etkili Teknik

www.parapsikoloji.net
6 Ağustos 2018

Bu yayın en son güncelleştirildi 20 Ekim 2020 14:06

E. Emre Sönmez

“İnsan ruhunu yitirmediği sürece yapamayacağı şeyler sınırlıdır AMA sınıra ulaşmak için vazgeçmesi gerekenleri terkedemeyecek kadar da bencil, tembel ve egoisttir”

Yorumları Göster

  • Teşekkürler Emre bey cevabınız için.
    Babamı fotoğrafta gördüm çok sevindim şuan makaleleri teker teker okuyorum şimdi

    • Rica ederim. Ne kadar zaman alır bilmiyorum ama sabredip çaba gösterirseniz mutlaka babanıza ulaşırsınız.

  • Merhaba Ömer Bey.
    Ruhsal ve duygusal bağları olan insanlar telepatik bağlantıları ile birbirlerini daha kolay bulabilirler. Size hiç tanımadığınız bir insanın ismini verip bunu telepati, durugörü veya astral seyahat ile bulun deseler bunu yapmanız aranızda hiçbir bağlantı olmadığı için çok zor olacaktır.
    Ancak genetik kodlarla birbirlerine bağlanmış insanlar evrenin neresinde olurlarsa olsunlar yeterli çalışma ile mutlaka birbirlerine erişirler. Babanıza ait resim varsa ulaşmanız daha kolay olacaktır. Resim yoksa zihninizdeki görüntüsüne odaklanarak çalışma yapın. Bağlantı için öncelikle Telepatiyi kullanın. Bu yolla astral seviyede ulaşmanız daha kolay olacaktır.

    Şu kaynaklardan uygulamanız gereken tekniklere ulaşabilirsiniz.

    Telepati Nasıl Yapılır?
    Resme Bakarak Telepati Yapmak
    Astral Seyahat Nasıl Yapılır?

  • Merhaba emre bey bir sorum var.
    Babamı hayatımda birkez gördüm ama o beni görmedi bana halam söyledi o olduğunu nerede olduğunu bilmiyorum acaba Astral seyahatte nerede olduğunu bilmediğiniz birini görmek istediğimiz de yanına gidebilirmiyiz düşünce hızıyla hareket ediyoruz sonuçta

Son Konular

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek?

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek? Psişik saldırıya uğramak ne demek? Belirtileri nelerdir? Nasıl korunabilirsiniz? Hayatımızda…

1 Kasım 2023

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler Morfik rezonans teorisi, İngiliz biyolog Rupert Sheldrake tarafından geliştirilen…

13 Eylül 2023

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji Telekinezi ve Psikokinetik Bilimin de sınırları vardır ve hayat, kalp çakrasına…

12 Eylül 2023

Spiritüel Nedir?

Spiritüel Nedir? Spiritüel nedir ne anlama gelir? "Spiritüel" kelimesi, ruhsal veya manevi olanla ilgili bir…

28 Temmuz 2023

Astral Seyahat Denemesi – Yarı Uyku Durumundan Transa Geçme

Astral Seyahat Denemesi - Yarı Uyku Durumunda Transa Geçme Merhaba. Yasadığım duruma tam olarak uyan…

17 Ocak 2023

Telepati ile Bir Başkası Etkilenebilir mi?

Telepati ile Bir Başkası Etkilenebilir mi? Telepati ile bir başkası etkilenebilir mi? Telepati, diğer insanları…

24 Eylül 2021

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku