Telepati

Telepati ile Aşık Etmek Mümkün mü? Telepati ile Aşk

Telepati ile Aşık Etmek Mümkün mü?

Sabırla sonuna kadar okuyup yapmanız gerekenleri yapabilirseniz nasıl yapılacağını da öğreneceksiniz. Gerçekten seviyorsanız katlanacaksınız. Çiğnemeniz gereken bir vicdanınız ve yükseltmeniz gereken bir ruhunuz var. Evet Telepati ile aşık etmek mümkün ama!

Bir Başkasını Telepati ile Aşık Etmek Ne Kadar Etik Bir Yaklaşımdır? Telepati ile etkileme ve iradeyi yönlendirme, “Telepati ile aşık ettim” sözünü mazur gösterebilir mi?

Telepati ile ilgili en çok yöneltilen sorulardan biri de bir telepati ile bir başkasını kendine aşık etmekle ilgili. Konu çok fazla irdelendiği için gelen soruların bir çoğu “telepati aşk” kelimelerine yoğunlaşmış durumda. Ben de bu makale de bu konu ile ilgili sorulan tüm sorulara; telepati ile aşk üzerinden bir başkasına etki yapmanın mümkün olup olmadığına, gerçekten seviyorsanız bunu nasıl yapabileceğinize ve bu yaklaşımın ne kadar doğru bir yaklaşım olup olmadığına değinmek istedim.

Gerçekten seviyor ve sevdiğiniz insanı kendinize aşık etmek istiyorsanız, doğuştan gelen bir telepatik yeteneğiniz yoksa bunun çok kolay olmadığını bilmeniz gerekir. Uygulamanız gereken teknikler konu içerisinde linkleri verilen makalelerde mevcut. Kararlıysanız ve bu kararınızı uygulamak için büyük bir değişime hazırsanız devam edin. Önünüzde uzun bir yol ve öğrenmeniz gereken bir çok konu olduğunu unutmayın. Dilerseniz öğrenmeye ilk olarak Ruhsal Gelişim kategorisi altındaki konulardan başlayabilirsiniz.

Telepati ile Bir Başkası Aşık Edilebilir mi?

Telepati ile bir başkasının düşünce yapısına etki etmek hatta kendine aşık etmek mümkün ancak bu denli yüksek telepatik etki, herkesin yapabileceği bir etki değildir. İmkansız değil ancak doğuştan kabiliyeti olmayanların bu seviyeye gelebilmeleri için katetmeleri gereken yol bir çoklarının sabır sınırlarını aşacak boyuttadır. Doğuştan telepati yeteneğine sahip olanların ise büyük kısmı bu özelliklerini kontrol altına alamazlar. Onların da bu özelliklerini kontrol altına alabilmek çok azı yeterli çabayı gösterebilir.

Telepati ile bir başkasını aşık etmenin nasıl mümkün olduğunu ancak herkesin o seviyeye gelemeyeceğini, o seviyelere gelebilmek için genel olarak neler yapmaları gerektiğini Telepati Kategorisi altındaki konuları ve Telepati ve İmajinasyon Çalışmaları adlı makaleyi okuyarak öğrenebilirler. Gerçekten yapmak isteyenler, telepati ile bir başkasını kendilerine nasıl aşık edebileceklerini ve bunun için hangi teknikleri nasıl kullanmaları gerektiğini oradaki tüm konuları ve yazının kalan kısmında linkini vereceğim konuları okuduklarında tam olarak öğrenmiş olacaklar ama dediğim gibi herkes o noktaya gelebilecek sabrı ve cefayı çekemeyecek. Gerçekten sevenler hariç. Onlar da o noktaya geldiklerinde, gerçek sevgi ile neler yapılması gerektiğini anlamış olacaklar.

Neden Herkes Yapamaz ve Yapmamalı

Telepati ve diğer ruhsal çalışmalar herkesin yapabileceği kadar kolay olsa idi herkes her istediğini yapabilir ve sosyal yaşam çökerdi. A Erkeği B Kadınını kendisine aşık eder, sonra C Erkeği B Kadınından hoşlanır A Erkeğini telepatik etki ile devre dışı bırakıp B Kadınını kendisine aşık ederdi. Tüm yaşamın bu şekilde devam edebileceğini düşünmek insanın, insanlık vasıflarını sorgulaması için yeterli.

Yaşamın belli bir dengede kalabilmesi için ruhsal özellikler herkese açık hale getirilmemiştir. Ancak yeterince çalışanlar ve sabırla hareket edenler bunu yapabilir, ki bunu yapabilecek olanların sayı da çok azdır. Daha da ilginç olanı, o seviyeye gelenler artık tümüyle değişmiş ve ruhsal dönüşüm yaşamış olacakları için yapmayı istedikleri çoğu şeyi yapmak istemeyeceklerdir. Çünkü işin sırrı aslında egonun yıkılmasında gizli ve siz egonuzu yıktığında bir başkasının iradesine müdahale edilmemesi gerektiğini de kavramış olacaksınız.

Bu açıklamadan sonra bu konuda sorulan soruları birer birer ele alarak cevaplamaya çalışayım.

Bir Başkasını Telepatik Bağ ile Aşık Etmek Mümkün mü?

Sorular genelde tek bir sorunun farklı versiyonları gibi ama bu konuda aklında soru işareti olan herkese cevap sunmak adına mümkün olduğunca tümüne cevap vermek istiyorum
Telepatik bağ ile aşık etmek evet mümkün. Bunun için öncelikle “bağ” kelimesi ile ifade edilen bağın, karşı tarafla kurulması yani kontak haline geçilmesi gerekir. Aslında soru telepati ile iletişimi zorlaştıran bir unsur içeriyor. Telepati yapmak için bir başkası ile “bağ kurmak” şart değildir, telepati yapmak ile bağ kurmak farklı ifadelerdir.

Bu şekilde telepati yapmak isteyenlerin öncelikle karşı tarafla duygusal bir bağ oluşturmaları gerekir. Bunun için yapılacak çalışmalar; konuşma, tanışma vs. zaten telepatiye olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Ama karşı tarafla daha önce duygusal bir bağ kurulmuşsa telepati ile iletişim daha kolay olacaktır. Telepatide başlangıçta etkinin artması duygusal ve ruhsal bağın ne kadar güçlü olduğu ile doğru orantılıdır.

Telepatik bağ ile aşık etmek için öncelikle karşı tarafla aranıza bir bağ kurmanız bunu da duygular üzerinden yapmanız gerekir. Bunu nasıl yapabileceğinizi üstte linki verdiğim telepati kategorisi altındaki konularda bulabilirsiniz.

Telepati Yoluyla Aşık Etmek Mümkün mü?

Aşk bir başkasına veya varlığa karşı oluşan yoğunlaşmış ve odaklanmış duygulardır. Telepati ile, varolan duygular yoğunlaştırılabilir. Ancak bu yoğunlaşma yapay temellere dayanmamalıdır. Yani böyle bir potansiyel varsa bu potansiyel kullanılabilir. Aksi taktirde duyguların yoğunluğunu korumak için telepatik etkinin sürekli kullanılması gerekir. Etki geçtiğinde gerilen yay gibi yoğunlaşan tüm duygular tersine dönüp herşeyi daha kötü hale getirebilir.

Eğer iki insan arasında karşılıklı sevgi varsa ama bu sevgi zamanla eski yoğunluğunu yitirmiş ve azalmışsa, eski duygular tekrar canlandırılarak bu sevgi artırılabilir. Veya sonradan gereksizliği anlaşılan nedenlerden dolayı ayrılan ama birbirlerini hala seven ve gururlarından dolayı bir araya gelemeyenler arasında yapılabilir. Karşılıklı sevginin olmadığı insanlar arasında telepati ile aşk çalışmaları asla uzun vadeli olmayacak, sonu hüsranla bitecektir.

Telepati Kurarak Aşık Etmek

Sorularda “telepati kurarak” ifadesi çok geçmekte. İfade anlatılmak istenileni tam karşılamadığı için soru “iki kişi arasında telepatik bağ kurarak aşık etmek” veya “bir başkası ile telepatik iletişime geçerek aşık etmek” şeklinde olmalı. “Telepati kurmak” bir araya getirmek ifadesi ile birlikte, zamanlanmış bir kavramı da ifade eder. Eğer gerçekten böyle bir şey ifade ediliyorsa telepatik mesajların belli bir zamanda aktif olmasını ele alabiliriz.

Astral Seyahat Yapmak için Kolay ve Etkili Teknik konusunda astral seyahat yapmak için beynin nasıl şartlandırılacağı anlatılmakta. Buradaki mekanizma telepatide de uygulanabilir. Yani göndereceğiniz mesajlar bilinç içerdiği için belli zamanda aktif hale gelecek şekilde tasarlanarak gönderilebilir. “Sabah uyandığında beni her zamankinden daha güzel bulacaksın. Ben seni ilk sevdiğim andaki gibi seviyorum, sen de beni kalbinde bana karşı aşkı hissettiğin o ilk andaki duyguyla seveceksin” gibi.

Telepati Aşk Nasıl Yapılır

Telepati aşk nasıl yapılır “telepati ile aşk nasıl yapılır” şeklinde ifade edilmek istenmiş sanırım. Telepati ile bir başkası kendine nasıl aşık yapılır şeklinde mi, telepati ile aşk nasıl yapılır şeklinde mi cevap aranmış net değil ancak ilk sorunun cevabı zaten konunun genelini kapsadığı için ikincisine bakalım. Telepati ile aşk nasıl yapılır sorusuyla kasıt telepati ile iletişim kurup imajinatif bir birlikteliğin olup olmayacağı öğrenilmek isteniyorsa evet yapılabilir. Ancak bunun mümkün olabilmesi için Astral Seyahat Kategorisi , İmajinasyon Kategorisi ve Ruhsal Gelişim kategorileri altındaki ve diğer tüm konulardaki yapılması gereken uygulamaların yapılarak iki tarafında aynı seviyeye gelmesi gerekir.

Telepati ve Astral seyahat teknikleri kullanılarak rüyalar üzerinden veya bilinçli rüyalar üzerinden insanların birbirleri ile görsel iletişim kurabileceklerini sanırım biliyorsunuzdur. Ancak bu noktaya gelmek için geçecek zamanda karşı taraftaki insan sizi bekler mi veya tüm bu çalışmalara ikna olur mu orası da ayrı bir konu.

Telepati Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır?

Sorunun düzenlenmiş haline “telepati ile aşk büyüsü nasıl yapılır” şeklinde olacak. Büyü, bir başkasının iradesini madde ötesi varlıkları aracı ederek devre dışı bırakmak ve irade dışı istenileni yapmasını sağlamak diyebiliriz.

Öncelikle bir ayrım yapalım. Telepati yapmak büyük yapmak değildir. Ancak telepatik etkiler bir insanın iradesini sadece kendi çıkarları doğrultusunda değiştirmeye yönelik kullanılırsa, karşı tarafın normal şartlarda yapmayacağı şeyler telepati ile yaptırılmaya çalışılırsa büyüden pek bir farkı kalmaz. Bir farkla, telepati büyü ile aynı kategoride yer almaz; Telepatik etkiler karşı tarafın iradesini tümüyle devre dışı bırakamaz. Sadece yönlendirme ve etkileme yapılabilir.

Sonuçta art niyetli tüm kullanımlar etik (ahlaki) değildir. Telepatik etkide, İnsan bilinci vesvese şeklinde de olsa iradesine yapılan tüm müdahaleleri gözlemleyip farkedebilir ve buna karşı bir savunma geliştirebilir. Ancak büyü de durum çok daha farklıdır. İrade tümüyle devre dışı kalabilir. Çünkü saldırı madde ötesi etkilerle ilgilidir. (bk Psişik Saldırı Nedir? Psişik Saldırı Türleri)

Bu düşünce ile yapılan tüm faaliyetler, sevdiği insanla mutlu bir ömür geçirmeyi düşünenler için sonu büyük bir mutsuzlukla bitecek faaliyetlerdir. Bu konuda “büyü” kelimesi çıkarılarak eğer karşı tarafta sizden hoşlanıyor ancak bunu dile getiremiyorsa telepatik etkiler kullanılarak düşüncelerini serbestçe dile getirmesi yönünde telkinler verilebilir. İrade egonun tamini için etkilenmemelidir. Çünkü hiçbir yapay etki uzun süreli değildir.

Telepatik Aşk Büyüsü Günah mıdır?

İradeyi etkileyen tüm faaliyetler, insanların insanca yaşayabilmeleri ve insani özelliklerinden uzaklaşmamaları için tüm dinlerde yasaklanmış ve büyük günahlar arasında sayılmıştır. Burada kilit nokta “irade” dir, çünkü irade, kişinin bireysel özgürlüğü ile kararlar alıp uygulayabilmesinin tek anahtarıdır. İrade, etkilenip gerçekte istemediği şeyler yapmasını sağlamak hiç kimseye mutluluk getirmeyecektir. Gerçekte sizi sevmediğini bildiğiniz veya sevip sevmeyeceği konusunda fikriniz olmadığı bir insanla huzur içerisinde yaşayabilir misiniz? Bu ancak “sadece ben“, “sadece benim isteklerim” diyen “kendilerinden başkasını düşünmeyen” insanların özelliğidir.

Gerçek büyülerde cinler doğrudan insanlar üzerinde etkiye sahip olurlar. Telepatik etkilerle yapılan yönlendirmelerde ise insan telepatik etkiyi kullanmış olur. Her iki durumda da arzu edilen “aşk” aşk değil, egoizmin tatminidir. “İstemediğiniz bir insanın sizi etki altına alarak sizinle bir ömür yaşadığını düşünün” bu durum hoşunuza giderse karşı tarafa da, istemediği bir insanla birlikte olmak isteyip istemediğini sorun.

Telepati ile Aşık Etme Günah mı?

Yazının tamamını okuduğunuzda çıkaracağınız sonuç size net bir cevap verecektir. “İnsan iradesine yapılan müdahale” hiçbir dinde tasvip edilmez. Yöntem ve tekniğin ne olduğu çok önemli değildir. Varolan bir birliktelik için her iki tarafta mutlu olacaksa duyguların yoğunluğu artırılabilir ancak “kararları ortaya çıkaran irade etkilenmemeli” dir.

Telepati Günah mı?

Günah olan ruhsal kabiliyetler, ilimler ve yöntemler değildir. Bunların insanları yanlış yönlendirmek ve zarar vermek için kullanılması günahtır. Günah kavramı sadece bir kelime ile ifade edildiğinde dini bir argüman içerisinde basitleştirilmemelidir.

İnsanı insan yapan değerler ortadan kalktığında hangi kelime ile ifade edildiğinden ziyade insan vasfına ne kadar zarar verdiğine de bakılmalıdır. İnsanı basitleştiren ve her yolu mübah görmeye başlayan; Onu varedeni de basitleştirme çabası içerisine girdiğinin farkına varamayacak bir ruh haline bürünür. Günah kelimesi arasına sıkıştırılan telepati yöntemi yapılan yanlışları meşru kılmayacaktır. “Telepati ve din” yanlışları meşrulaştırmak için yan yana getirilmemelidir.

Aşk İki İnsan Arasında İradi Bir Muhabbettir

Aşk iki insanın birbirlerini sevmesi ile ortaya çıkan yoğun bir duygudur. İradeyi etkileyecek dış etkilerle ortaya çıkan duygu “aşk” değildir. Sadece bir kişinin, “istediğini elde etme” çabasının egosunu tatmin etme yöntemidir.

Sonuç olarak, Telepati insanların duygularını etkilemek için kullanılabilir ancak konu kullanılıp kullanılamamasından çok bunun ne kadar doğru olup olmadığı ile ilgilidir. İki insan birbirlerini sevebilirler, bunlardan biri diğerine sevdiğini söyleyemiyorsa bu noktada telepatiyi kullanabilirsiniz. Karşılıklı birbirlerini seven iki insan telepati ile iletişim kurmak isteyebilir bunda bir sakınca yoktur. Birbirlerini sevdikleri halde uzak düşmüşlerdir, nerede olduklarını bilmezler, birbirlerini unutamamışlardır, bu durumda iletişim kurmak için telepati kullanılabilir. Eşlerin birbirlerine karşı olan sevgi ve saygılarını artırmak için kullanılabilir. Ancak insan iradesi üzerinde yapılacak tüm müdahaleler karşı tarafın izni olmadan ahlaki bir yaklaşım değildir.

İmajinatif Telepati Kurguları

Telepati İle Karşı Tarafın Maniple Edilmesine Yönelik Teknikler 

Bu kategori altında yapılacak çalışmalar için öncelikle imajinatif kurgular belirlenir. Uygulanan tekniklerle alıcı ve verici açısından telepatik hassasiyetler belirlenir. Gelişim basamakları için alınan notlara göre vericiler uygun manipülatif kurgular geliştirirler. Aslında telepati geliştirme oyunları karşı tarafın bilincini yönlendirmek için önceden tasarlanarak imajinatif telepati için kurgulanmış olur.

Bu kurgular telepatinin ileri aşamalarında rüyalarda enjekte edilebilen kurgulardır. Manipülatif kurgular,

  • telepati ile birinin mesaj atmasını sağlamak,
  • telepati ile mesaj atmasını sağlamak,
  • telepati ile aramasını sağlamak,
  • telepati ile mesaj atmasını nasıl sağlarım,
  • telepati yoluyla mesaj attırma,
  • düşünce gücüyle bir insana mesaj attırabilir miyiz,
  • telepati ile mesaj atmasını istiyorum

şeklinde sıralanabilir. Bu cümleler telepati ile ilgili en çok sorulan sorular arasından seçildi. Aşağıda vereceğim örnekleri tümü için ayrı ayrı düşünebilirsiniz. Karmaşık gelebilir. Özellikle doğum haritasında telepati yeteneği desteklenenler hemen ne yapmaları gerektiğini anlayacaklardır.

Telepati ile Birinin Mesaj Atmasını Sağlamak

Telepati ile birinin mesaj atmasını sağlamak mümkün mü? Evet mümkün. Arkadaşınızla bunu deneyebilirsiniz. Ön alıştırması şu şekildedir.

Öncelikle her ikinizin de ruhsal yönden en hassas olduğunuz zamanı belirleyin.

5 adet kelime belirleyin ve bu kelimeleri küçük kağıtlara yazarak arkadaşınıza verin.

Belirlediğiniz zaman dilimi içerisinde arkadaşınız katlanan kelimeleri belirli aralıklarla çekip size “tahmin etmeniz için” mesaj göndersin.

Tahminlerinizi ve çıkan kelimeleri bir kenara not edip sonuçları daha sonra karşılaştırın.

Bu telepatinin geliştirilmesi için kullanılan eğlenceli bir oyundur. Siz bu yöntemi imajinatif olarak karşı tarafa yaptırmalısınız. Nasıl mı? Telepati ve İmajinasyon konusuna bakabilirsiniz. Kurgu telepatik olarak karşı tarafa rüyada veya gün içerisinde en hassas olduğu zamanlarda aktarılmalıdır.

Telepati ile Birinin Aramasını Sağlamak

Telepati ile birinin aramasını sağlamak için de yukarıda anlattığım yöntemi kullanabilirsiniz. İmajinatif kurgu için “arama saatini bilme” oyununu kullanabilirsiniz.

Öncelikle gün içerisinde 1 saat daha sonra 2 ve 3 saatlik dilimler belirlenerek süre uzatılır.

Arama anında alıcı bunu hissederek “şu an aramayı düşündün” şeklinde mesaj gönderir. Veya dakika dakika “şuan telefonu eline aldın“, “şu an aramayı düşündün“, “şuan arama tuşuna bastın” şeklinde notlar alınır. Not alınacaksa verici tarafı da yaptıklarını dakika dakika not alır ve daha sonra karşılaştırma yapılır.

Elde edilen sonuçlar yapılacak kurgularda değerlendirilir.

Telepati ile Eski Sevgilinin Geri Gelmesi Nasıl Sağlanabilir?

Sorunun aslı genellikle “telepati ile eski sevgiliyi nasıl döndürürsün, telepati ile eski sevgilimin geri gelmesini nasıl sağlayabilirim, telepati yaparak eski sevgilimin gelmesi nasıl sağlarım” şeklinde sorulmakta. Bu ve benzeri çalışmaların nasıl yapılabileceğini verdiğimiz linklerden öğrenebilirsiniz.

Burada önemli olan nokta, size geri dönmesini istediğiniz insan da size dönmeyi istemekte mi? Eğer sizi sevdiği halde bir yanlış anlaşılmadan veya bir iftiradan dolayı gitmişse, gerçeklerin ortaya çıkarılması ve doğruları öğrenmesi için telepati kullanılabilir.

Telepati ile eski sevgilinin gelmesi için imajinasyon teknikleri de kullanılarak uyumadan önce kurguladığınız sahneleri geri dönmesini istediğiniz insana telepati ile iletmeniz gerekir. Geri dönüşünün nasıl olması gerektiğini ve karşı tarafın bu geri dönüşü gerçekleştirdiğini zihninizde canlandırın. Bu yöntemin ayrıntılarını Telepati Nasıl Yapılır? ve Telepati ve imajinasyon Çalışmaları konularını inceleyerek öğrenebilirsiniz.

Telepatik Etkilerden Nasıl Korunabilirim

Eğer ısrarla birisinin sizin üzerinizde telepatik bir etki oluşturmaya çalıştığından şüphe ediyorsanız; Bu durumda üzerinizde bilinçli bir koruma oluşturabilirsiniz. “Dışarıdan gelecek tüm telepatik etkilere kapalıyım” ifadesini bilinçli bir şekilde tekrar etmeniz ve zihninize gelen düşüncelerle meşgul olmadan onlarla ilgilenmemeniz; gelen telepatik saldırılara karşı iç dünyanızda savunma oluşturmak için ilk etapta yeterlidir. Ancak saldırılar sizin iradenizden daha güçlü ise veya vesveye açık bir ruh haliniz varsa Aura Nasıl Güçlendirilir linkinde anlatılanları ve Psişik Konular kategorisi altındaki yazıları gözden geçirerek ek tedbirler alabilirsiniz.

Telepati ile Aşk İrade ve İmtihan

Eğer inandığınız dini tam olarak yaşıyorsanız auranız manevi kalkanla güçleneceği için dış etkilerin size ulaşması, sizi etki altına alması mümkün olmayacaktır.

Süleyman’ın hükümranlığı hakkında onlar, şeytanların uydurup söylediklerine tâbi oldular. Halbuki Süleyman büyü yapıp kâfir olmadı. Lâkin şeytanlar kâfir oldular. Çünkü insanlara sihri ve Babil’de Hârut ile Mârut isimli iki meleğe indirileni öğretiyorlardı. Halbuki o iki melek, herkese: “Biz ancak imtihan için gönderildik, sakın yanlış inanıp da kâfir olmayasınız”, demeden hiç kimseye (sihir ilmini) öğretmezlerdi. Onlar, o iki melekten, karı ile koca arasını açacak şeyleri öğreniyorlardı. Oysa büyücüler, Allah’ın izni olmadan hiç kimseye zarar veremezler. Onlar, kendilerine fayda vereni değil de zarar vereni öğrenirler. Sihri satın alanların (ona inanıp para verenlerin) ahiretten nasibi olmadığını çok iyi bilmektedirler. Karşılığında kendilerini sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bunu anlasalardı!” Bakara ; 102

De ki: Yarattığı şeylerin şerrinden, karanlığın çöktüğü zaman gecenin şerrinden, düğümlere üfürüp büyü yapan üfürükçülerin şerrinden ve kıskandığı vakit kıskanç kişinin şerrinden sabahın Rabbine sığınırım!” Felak ; 1

 

Telepati nasıl yapılır? Ayrıntılı bilgi edinmek için Telepati Nasıl Yapılır? Telepati Nasıl Geliştirilir? Telepati Teknikleri makalesine bakabilirsiniz.

Telepati ile Aşık Etmek Mümkün mü? Telepati ile Aşk

www.parapsikoloji.net

15 Ağustos 2018

Bu yayın en son güncelleştirildi 20 Ekim 2020 13:39

Bukra Tarık Dora

Uyanmak için dar bir dehlizden geçiyoruz. Biz yaşayan ölüler, ölülerin uyandıklarını anladığımızda dünyanın, gerçeğin sadece küçük bir parçası olduğunu anlarız. Anladığımızda uyanmış oluruz.

Yorumları Göster

  • Gördüğüm vizyonların anlamını nasıl bulabilirim rüya tabiri diye aratarak olur mu

    • Olabilir ancak rüyalarla birebir örtüşmeyebilir. Gördüklerinizi not alın, bilinçaltınızla ilgili değil ve bir anlamı varsa mutlaka karşınıza çıkacaktır.

  • Hocam hayatında belkide bir kez bile gormedigin birisi ile aranda bir bağ olması mümkün mü

    • "Bir kez bile görmediği" kısmı izafidir.
      Derin uyku anında görüşmeler olabilir. Verici ve radyo arasındaki frekans uyumuna benzer uyuşmalar ortak sorunlar yaşandığında veya benzer durumlarda ortaya çıkabilir.

  • 2 tane kişiyi telepati yaparak yanıma çağırdım hepsinde tranvayda karşılaşmak istediğimi düşündüm karşılaştım ve ben telepati olarak hiç çalışma yapmıyorum ilk denemelerimdi

    • Hoşlandığım kişiyle günde bikaç kere falan bakışıyoruz bn onun adını biliyorum ama o biliyor mu bilmiyorum telapeti ile kendime çekebilir miyim?

        • Mümkün. Konuda daha çok yapılmak istenilenin etik olup olmadığı vurgulanmış. Bir başkasının iradesine telepati ile müdahale etmek etik olabilir mi? Eğer amacınız sadece sizi farketmesini sağlamak ve iradesinde serbest bırakmaksa konuda anlatılanları yapmanız yeterli.

  • Sevdiğim insanın beni sevdiğinden telepati ile emin olabilir miyim? Bunun için ne yapmam gerekir?

Son Konular

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar Kuantum fiziği ve parapsikoloji arasındaki bağlantılar oldukça ilginç ve…

22 Mart 2024

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Kuantum parapsikoloji konusunda şu anda geçerli olan akademik…

21 Mart 2024

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek?

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek? Psişik saldırıya uğramak ne demek? Belirtileri nelerdir? Nasıl korunabilirsiniz? Hayatımızda…

1 Kasım 2023

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler Morfik rezonans teorisi, İngiliz biyolog Rupert Sheldrake tarafından geliştirilen…

13 Eylül 2023

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji Telekinezi ve Psikokinetik Bilimin de sınırları vardır ve hayat, kalp çakrasına…

12 Eylül 2023

Spiritüel Nedir?

Spiritüel Nedir? Spiritüel nedir ne anlama gelir? "Spiritüel" kelimesi, ruhsal veya manevi olanla ilgili bir…

28 Temmuz 2023

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku