Astral Seyahat

Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri

Astral Seyahat Nasıl Yapılır?

Astral seyahat nasıl yapılır? Öncesinde yapılması gereken hazırlıklar nelerdir? Astral seyahate çıkmak için hangi teknikler nasıl kullanılır?

Astral seyahate çıkmak için yapılması gerekenler ve Astral seyahate çıkış belirtileri nelerdir? Astral çıkış için hangi teknikler nasıl kullanılmalı? Astral seyahat teknikleri ve uygulamaları, Astral seyahatten nasıl geri dönülür? Astral seyahat öncesi yapılması gereken hazırlıklar, Astral Seyahate çıkış anı ve dikkat edilmesi gereken önemli noktalar nelerdir? Astral seyahat yaparken dikkat edilmesi gerekenler ve astral seyahatle ilgili diğer tüm ayrıntılar..

Bu makalede sürekli tekrarlanan teknikler yerine, gerçekten astral seyahat yapmak istiyorum diyenler için neler yapmaları gerektiği üzerinde durarak, astral seyahat en kolay nasıl yapılır ve astral çıkış için en kolay teknikler hangileridir, kesin çıkış için öncesi ve sonrası ile tüm detayları kendi kullandığım tekniklerle aktarmak istiyorum.

Önceki yazımızda astral seyahatin tanımından, içeriğinden ve çeşitlerinden söz ederek gerçek bir astral seyahatin nasıl olması gerektiğinden bahsetmiştik o yüzden astral seyahat nedir kısmını geçiyorum.

Astral Seyahat Nasıl Yapılır ve Nasıl Yapılmalıdır?

Ruh Maddesel Sınırlara Bağlı Değildir

İnsan sadece madde bedenden oluşan bir varlık değildir. Aslını oluşturan ruh, madde gibi sınırlara bağımlı kılınmamıştır. Madde sınırlı, geçici ve kısıtlı iken Ruh kalıcı ve ilahi kurallar çerçevesinde sınırsızdır. Maddenin ruh üzerindeki hükümranlığı uyku sırasında kalktığında zaman ve mekan ötesine geçebilmektedir. Bu geçiş bilinçsiz olduğu için bize sadece yaşadıkça hatırladığımız gelecekle ilgili “astral çıkış anıları” bırakır.

Bilinçli yapıldığında ise istediğiniz zaman istediğiniz yere gitme, ruhun sınırları dahilinde zaman ve mekanla sınırlı kalmama, farklı alemleri keşfetme imkanı doğar. Kapsamı itibari ile kazandırdıkları, telepati, telekinezi ve diğer dallara göre daha ileri seviyededir. Madde sınırlarını aşıp size tüm alemi keşfetme imkanı sunar. Ancak keşifler kişinin sınırları aşma kabiliyeti ve ruhsal irtibatı ile sınırlıdır.

Astral seyahat nasıl yapılır teknik ve uygulama bölümüne geçmeden önce çoğu zaman atlanan, ama bilinmesi gereken ayrıntılara değinmek istiyorum. Bu bilgilerin ardından örnek bir uygulama ile konunun sonunda vereceğim ve bizzat uyguladığım astral seyahat tekniklerini inceleyerek çalışmalarınıza başlayabilirsiniz.

Astral Seyahat Öncesi Yapılması Gerekenler?

Astral Seyahat için Mutlaka Bilinmesi ve Uygulanması Gerekenler

Astral seyahat nasıl yapılır? Hazırlık Evresi

Eğer zihniniz gündelik işlerle sürekli meşgul ve karmaşıksa bu karmaşıklıktan kurtulup madde ötesine geçmek bilinçli olarak mümkün olamayacaktır. Sürekli madde ve maddesel olgularla meşgul bir yaşam insanın ruhsal bağlarını koparacak, ruhu ile irtibatını sarsacaktır. Bir an için dünyayı ve içinde varolan herşeyi bir kenara bırakıp ruhsal boyuta uzanmak için, durgun bir zihin yapısıyla alfateta dalga düzeyine yakın bir frekans aralığı yakalamak gerekmektedir. (bakınız alfa dalgaları ve teta dalgaları)

Bunu ister meditasyon yaparak, ister nefes egzersizleri yaparak isterseniz derin trans çalışmaları ile sağlayabilirsiniz. Adına her ne derseniz deyin, yaptığınız çalışmanın adı her ne olursa olsun, gündelik yaşantıdan bir an sıyrılıp sadece kendinizle başbaşa kalarak ruhsal irtibata geçmeniz gerekir. Bunu bir kez başardığınızda, ruhsal aleminizdeki güzellikleri keşfettiğinizde, o kapıdan içeriye bir kez girdiğinizde artık maddesel düzeyde hiçbir şey size tat vermeyecek kadar sıradan ve yüzeysel gelmeye başlayacaktır.  Ruhsal Gelişimde Yalnızlık Etkisi ve Yapılması Gerekenler

Astral Seyahate Çıkış için Açlık ve Seçicilik

Astral seyahat nasıl yapılır? Madde Seviyesini Açlıkla Zayıflatın

Aç kaldığınız zamanlar olsun. Açlık ruh ile irtibatı kolaylaştırır, madde bedenle ruhsal beden arasındaki dengeyi sağlar. Bu noktayı nasıl yakalayacağınız size bağlı. Az yiyebilirsiniz, oruç tutabilirsiniz, öğlen yemeğini kaldırabilirsiniz, yediğiniz yemek miktarını azaltabilirsiniz. Ruhsal Gelişimde Açlık ve Ruhun Yükselişi

Ruhsal düzeylere ulaşmanıza engel olacak yiyecekler tüketmemeye çalışın. Hayvansal gıdalardan, mevsiminde çıkmayan sebze ve meyvelerden, dondurulmuş gıdalardan, içerisinde koruyucu madde olan gıdalardan uzak durun. Uzak durmadığınız da başarılı olamaz mısınız? Elbetteki olursunuz ancak daha uzun zaman alabilir veya Astral çıkışta 1. evreyi aşamayabilirsiniz. Tüm bunlara rağmen ruhunuzla irtibatınız doğuştan güçlü ve henüz madde boyutu ile tümüyle bütünleşmemişseniz başarı şansınız her zaman yüksektir. Bu konuda Aidin Salih’in yazmış olduğu “Gerçek Tıp” adlı eseri okumanızı tavsiye ederim.

Gereksiz yaptığınız, zihninizi meşgul eden konuşmalardan ve ortamlardan uzak durun. Eğer zihniniz gün sonunda sürekli konuştuklarınız ve size verilen karşılıklarla meşgulse amacınıza ulaşmanız zorlaşacaktır. En azından çalışma yaptığınız sürece buna dikkat edin.

Düşünce Düzeyinde Astral Çıkışa Hazır Olun

Astral seyahat nasıl yapılır? Düşünce Seviyesinde Hazır Olmak

Astral seyahat çalışmalarına başlamadan önce zihnen kendinizi hazırlayın. Eğer kararlı iseniz mutlaka başaracağınızı bilin. Astral çıkış çalışmalarına başlamadan önce kendinize telkinler vererek ön hazırlık yapabilirsiniz. Konu hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olun. Astral seyahat için ön hazırlık aşaması, atacağınız adımların daha sağlıklı olmasını sağlayacak ve başarabileceğinize olan inancınızı artıracaktır.

Astral seyahat tekniklerini kendinize uyarlayın. Kendinize uygun olanları geliştirmeye çalışın. Çalışmalara başlamadan önce zihninizde teknikleri test edin. Bir teknik, sahibini başarıya ulaştırır ancak o tekniğe sizden bir şeyler katmazsanız astral çıkış için sonuç almanız kolay olmayacaktır (Teknikleri konunun sonunda inceleyebilirsiniz.)

Astral seyahat yapmaya başlamadan önce hazırlık evresinde dikkat edilmesi gereken önemli noktaları şu şekilde sıralayabiliriz.

Astral Seyahat için Ortam Nasıl Olmalı?

  • Çalışma yapacağınız ortam az ışık almalı, mümkünse hiç olmamalı. Böylece melatonin salgısı başlayacak ve uyku ile uyanıklık arasında trans haline ulaşmanız kolaylaşacaktır.
  • Dışarıdan gelen seslere karşı duyarlı iseniz çalışma yapacağınız yer sesin az olduğu bir yer olmalı.
  • Ortam ısısı dikkatinizi dağıtmayacak düzeyde olsun.
  • Çalışma yaptığınız ortama habersiz girişlerin olmayacağından emin olun.

Eğer emin olamıyorsanız çalışmanızı herkes uyuduğunda yapmaya çalışın. Trans halinde iken veya çıkış anında irkilerek kendinize gelmeniz pek hoş olmayacaktır.

Astral Seyahat İçin Bedensel hazırlıklar

  • Çalışmanızı sırtüstü uzanarak yapın. Bu pozisyon enerji akışının daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır.
  • Üzerinize sizi sıkmayacak rahat kıyafetler giyin.
  • Tüm bedensel ihtiyaçlarınızı karşılayın.
  • Dikkatinizi dağıtacak kadar aç ve tok olmayın.
  • Boynunuzun sırtınızla paralel olmasına yüksek olmayan bir yastık kullanmaya dikkat edin.
  • Gerekirse yastık kullanmayın. Boynunuza gelecek bir baskı dikkatinizi dağıtacağı gibi enerji akışını da olumsuz etkileyecektir.
  • Ayaklarınızı birleştirmeyin hafif aralık bırakın.
  • Elleriniz vücudunuza temas etmeden yanlarda olsun.

Teknik Düzeyde Astral Seyahat Nasıl Yapılır?

Doğru teknikle astral çıkış nasıl yapılır? Hiçbir teknik herkeste aynı sonuçları vermez. Duyuşsal, görsel ve dokunsal eğilimler algılarımızı farklı şekillerde etkilemektedir. Bir başkasının başarılı olduğu teknik sizde aynı etkiyi yapmayabilir. Bu nedenle kendi tekniğinizi bulmanız ve mümkünse kendinize bir teknik uyarlayıp geliştirmeniz astral çıkış için yararlı olacaktır. Daha önce hazırlık aşamasında seçmiş olduğunuz teknikleri gece uyumadan önce uygulamaya başlayın. Bu uygulamalar sonrası en iyi sonucu aldığınız teknikleri seçerek istediğiniz sonucu alabileceğiniz şekilde geliştirin.

Örnek: Eğer görsel bir algıya sahipseniz, kendinizi bedeniniz dışında hayal etmek veya yattığınız yerden kendinizi izlemek sizde daha iyi sonuçlar doğuracaktır. Dokunsal bir algıya sahipseniz, bedeniniz dışına çıkıp kendinize dokunmak veya diğer cisimlere dokunarak onları hissetmeye çalışmak, bir ipe tutunup bedeninizden çıkmak etkili olacaktır.

Tüm hazırlıkları tamamlayıp kendinizi hazır hissettiğinizde uygulamaya başlayın. Uygulamaya başlamadan önce tüm soru işaretlerini tükettiğinizden emin olun.

Astral Seyahatte Korku Engeli

Korku Çıkışa En Büyük Engeldir

Korkuyu yenerek Astral seyahat nasıl yapılır? Astral seyahat çalışmalarında başarısızlıkların büyük kısmı korku ile ilgilidir. Madde düzeyinde yaşamaya alıştığımız için madde seviyesinden ayrılmak ve farklı boyutlara açılmak insanda nelerle karşılaşacağını bilmemesinden kaynaklanan korkuları beraberinde getirir. Karanlık bir odanın insanda sebep olduğu korkular gibi astral seyahat ile yaşayacaklarımız bizi endişelendirebilir.

Korkularınızı ortadan kaldırabilecek iki çözüm vardır. Karanlık odanın ışığını yaktığınızda içeride korkulacak bir şey olmadığını okuyarak (bilgi edinerek) öğrenmek veya Karanlık odanın ışığını yakarak bizzat bakmak, yani yaşayarak öğrenmek. Bu noktada cesaretinize güvenmiyor ve korkularınızın üzerine gitmekte çekingen davranıyorsanız çıkış anında yaşayacaklarınızın sizi daha fazla korkutacağından emin olabilirsiniz. Korkularınızı zamana bırakın ve adım adım üzerine gidin. Bu konuda sayfa altında linki bulunan “Astral seyahat riskler ve önlemleri” konusuna bakabilirsiniz.

Astral Seyahat Tehlikeli mi? Kimler Astral Seyahat Yapmamalı?

Bu konu astral seyahat nasıl yapılır konularında çoğu zaman atlanır; Astral çıkış anı, eğer kendinizi yeterince hazırlamamışsanız yüksek heyecanla birlikte kalp ritminde artışı da beraberinde getirmektedir. Eğer kalbiniz hassas ise veya panik atak rahatsızlığınız (ve benzeri rahatsızlıklar) varsa o anda yaşayacağınız heyecanı kaldıramayabilirsiniz. Bu konuda kendinize güvenmiyorsanız çalışmalarınızı erteleyerek, uzun süre nefes egzersizleri, oto hipnoz ve derin trans çalışmaları yaparak kendinizi çıkış anına hazırlamalısınız. Mümkünse astral seyahati bilen bir psikolog ile de görüşmeniz sizin için iyi olabilir. Vereceği tavsiyeler işinizi kolaylaştıracaktır.

Astral Seyahate Çıkış Belirtileri Nelerdir?

Ruhsal, zihinsel ve bedensel hazır oluşunuza göre ilk çalışmanızdan itibaren farklı astral çıkış belirtileri algılamaya başlarsınız. Bu belirtileri şu şekilde sıralayabiliriz,

Rüyada farkındalık yaşamaya başlarsınız. Yani bilinçli rüya (Lucide rüya) evresine girersiniz. Bilinç seviyeniz değişeceği için rüya anında uyanıp rüyalarınızı kontrol etmeye başlarsınız.

Çıkış öncesi uğultu, çınlama sesleri, kasılmalar ve içsel parlak ışıklar görülmeye başlanır. Ancak uzun süreli yapılan çalışmalar sonrası bu belirtiler rahatsızlık vermeyecek seviyeye iner.

Astral çıkış öncesi ve çıkış sırasında kayma, kontrolü kaybetme hissi, dalgalanma, hafifleme, titreşimler ve karıncalanmalar hissedilmeye başlanır.

Bu belirtiler kişiden kişiye değişebilir. Kısa sürede astral çıkış yapmak için yoğun çaba sarfederseniz belirtiler sizin için sıkıntı verici bir hal alabilir. Çalışmalarınızı zamana yayın ve acele etmeyin. En sağlıklı astral çıkış uzun süre yapılan çalışmalar sonrası elde edilir.

Astral Seyahatten Nasıl Geri Dönülür?

Astral seyahatten nasıl çıkılır? Nasıl uyanılır? Astral seyahatten geri dönememek mümkün mü? Astral seyahat sırasında ölen var mı? Bu ve benzeri çok sayıda soru var. Öncelikle astral seyahate çıkış sonrası bedene geri dönememek değil, geri dönmeden durabilmek sorundur. Astral seyahate çıktıktan sonra geri dönememe düşüncesi nasıl ortaya çıktı bilmiyorum ancak konu insanları korkutmaya çok elverişli olduğu için sürekli üzerinde duruldu sanırım.

Eğer gerçek bir astral çıkış yaşamışsanız geri dönüş için sadece bedeninize geri dönmeyi istemeniz yeterlidir. Sorun yaşadığını söyleyenlerin büyük kısmı büyük ihtimalle kataleptik evrede takılı kaldıkları için karabasan tarzı bir olay yaşamış olabilirler. Bunun dışında gerçek bir çıkış yaşamışsanız bedeninize dönmek için sadece bedeninize dönmeyi istemeniz veya düşünmeniz yeterli.

Astral düzeyde tüm iletişim ve onaylamalar zihinsel ve telepatik yolla yapılır. Yani bir şeyi zihninizden geçirmeniz, düşünmeniz yeterlidir. Eğer daha önce rüyanızda birisi ile hiç konuşmadan iletişim kurmuşsanız veya rüyanızda karşınızdaki insanın ne söylemek istediğini konuşmadan anlamışsanız astral alemdeki iletişimde buna benzer.

Astral Seyahat Öldürür mü?

Astral seyahat sırasında doğrudan bu olayla ilgili bir ölüm olması mümkün değil. “Astral seyahat öldürür mü?” Astral seyahate çıktığınız için ölmezsiniz. Bir üst başlıkta belirttiğim gibi panik atak veya kalp sorunu olanlar için yüksek heyecanla ilgili bir sorun yaşanabilir. Bilinçsiz astral seyahat uyku ile başlar eğer astral çıkış ölümle neticelenmiş olsa idi uyku hepimiz için son olurdu. Kaldı ki astral seyahat çalışmaları bilinçli yapılan çalışmalardır ve bilincin olduğu durumlarda beyin hayatın devamı için donatılmış uyarıcılarla doludur. Astral seyahati farklı kılan şeyin bilinç olduğunu unutmayın.

Gümüş Kordon Koparsa Ne Olur?

Gümüş kordon adı verilen ruh ve beden arasındaki bağ sadece ölüm adı verilen kesin ve nihai ayrılıkla kopar. Astral seyahat anında bu bağın kopması mümkün değildir. Ancak kişinin ölüm anı astral seyahate çıkış anına denk gelirse bu astral seyahatle ilgili bir durum değildir. Bu bağ yapılan herhangi bir faaliyetle kopabilecek bir bağ değildir. Şu an madde boyutundan evrene baktığımız için madde bedenimizden ruha bağlı olduğumuz yanılgısına kapılıyor olabiliriz ancak aslında bağ adını verdiğimiz, Ruhun bu aleme madde beden ile tutunmasıdır ve ruhsal faaliyetler bu bağı koparmaz bir değişim olacağı düşünülüyorsa tersine güçlendirir.

Kimler Astral Seyahat Yapabilir? Kaç Yaşında Yapılabilir?

Ne yaptığının farkında olan, kalp ve panik atak sorunu olmayan, ruhu olan herkes tarafından yapılabilir. Ruh varolduğu sürece bilinçsiz olarak her yaş gurubu tarafından yapılır. Bilinç evresinde ise astral seyahat yapmak isteyenler bilgiyi nasıl kullanacağını öğrendiği yaştan itibaren yapabilir. Bu konuda herhangi bir yaş sınırı yok. Bu yazıyı okuyacak kadar sabrı olan herkesin, kaç yaşında olursa olsun astral seyahat yapabilecek kadar da sabrı mutlaka vardır. Önemli olan insanın ne yaptığının farkında olarak, buna uygun hareket ederek yapmasıdır.

Astral Seyahat Tekniği ve Uygulama

Evet hazırsanız başlıyoruz. Bu uygulamayı farklı açılardan ele alıp kendinize göre uyarlayabilir konu sonunda verdiğim tekniklerle çeşitlendirebilirsiniz.

Sırtüstü uzanın ve tüm bedeninizi serbest bırakın.

Burnunuzdan derin bir nefes alın (Nefesinizi alırken dikkatiniz aldığınız nefeste olsun) ciğerlerinizi tümüyle doldurun. Bir kaç saniye bekleyin ve nefesinizi ağzınızdan verin. Bunu 5 kez tekrarlayın. (10 kez de yapabilirsiniz)

Son nefesinizi aldığınızda tutun ve tüm bedeninizi sıkın. Bedeninizde sıkabileceğiniz bütün kasları sıkın. (5-6 saniye) Nefesinizi verirken kaslarınızı da gevşetin. (Bu teknikle bedeniniz deşarj olacak enerji kanalları açılacak ve transa girmeniz kolaylaşacaktır. Eğer yeterli gelmediğini düşünüyorsanız aşağıdaki adımdan devam edin)

Derin bir nefes alın ve ayaklarınızı parmaklarınızla birlikte sıkın. Nefesinizi verirken ayaklarınızı da gevşetin.

Derin bir nefes alın ve ayaklarınızdaki diğer kaslarınız için aynı yöntemi uygulayın. Aynı işlemi sırasıyla, kalçalarınız, karnınız, göğsünüz, elleriniz, kollarınız, boynunuz, yüzünüz ve son olarak tüm bedeniniz için uygulayın. Bedeninizde sıkmadığınız kas kalmadığından emin olun.

Müdahaleci Olmayın

Son aşamadan sonra kendinizi tamamiyle serbest bırakın. Bedeninizdeki titreşimleri, enerji akışını ve beliren görüntüleri izleyin. Hiçbir şeye müdahalede bulunmayın. Hiçbir şeyi zihnen de olsa yönlendirmeye çalışmayın. Kendinizi boşlukta asılı bir şekilde duruyormuş hissini yaşayın. Madde bedeninizden daha çok akıp giden enerjiye ve titreşimlere dikkat edin ve sadece izleyin. (Bu aşama, genelde aşırı rahatlama ile salgılanan melatonin nedeniyle uykuyu da beraberinde getirebilir, uyumayın. Müdahaleci olmayın ancak bilincinizi de kaybedip uykuya dalmayın)

Bir süre bu şekilde kaldıktan sonra belirlemiş olduğunuz tekniği uygulayın. Ancak burada dikkat etmeniz gereken tekniği uygularken kendinizi zorlamayın, kaslarınızı sıkmayın. Spor yapmıyorsunuz ruhsal bir çalışma yapıyorsunuz ve bu bilinçle hareket edin. Sadece düşünün ve düşüncenizle yön bulmaya çalışın.

Tekniği Uygularken Dikkat Edilecek Noktalar

Trans halinde iken herşey düşünce ile şekillenir. Tekniğinizi uygularken bedensel reflekslere kapılarak bedeninizi hareket ettirmeye çalışmayın. Gayri ihtiyari olan hareketlere de müdahalede bulunmayın.

Tekniğinizi uygularken, öncesinde ve sonrasında bedeninizde aşırı titreşimler meydana gelebilir. Sesler duyabilir, aşırı parlamalar görebilirsiniz. Bunların bedeninizin vermiş olduğu tepkiler (Kasların gevşemesi, rahatlama, beyne fazla oksijen gitmesi, negatif enerjinin deşarjı) olduğunu unutmayın. Bir beklenti içerisine girmeyin veya endişeye kapılmayın.

Aynı çalışmayı düzenli olarak her gün tekrarlayın. Kendinizi belirli bir zamana odaklamayın. Şu zaman olur, bu zamanda olması gerekir şeklinde şartlandırmalara girmeyin. Hazır olma anı koşullu olarak belirlenemez. Sorunsuz bir çıkış için herşeyi zamana bırakın ve yaptığınız çalışmalar sonrası edineceklerinizin tadını çıkarın.

Çıkış anı aşırı heyecanı da beraberinde getirecektir, kalbiniz daha hızlı atacaktır. (Eğer yeterince uzun bir çalışma süresi geçirmişseniz herşey çok sakin olur) Bu anı zaman zaman düşünün ve çok doğal bir süreç olduğunu düşünün. Aynı durumu uykuya daldığınızda da bilinçsiz bir şekilde yaşadığınızı unutmayın.

Hisler ve Tepkisiz Oluş

Çıkış anına yakın dönemlerde yüksekten düşüyormuş hissi yaşayabilirsiniz. Tüm bedeninizi saran karıncalanmalar olabilir. Müdahalede bulunmayın geçicidir.

Çıkış öncesi ve çalışmalar sırasında çok kısa bir ana sıkıştırılmış normal zaman diliminde kavranamayacak yoğunlukta görsel, hissel ve duyuşsal anlar yaşayabilirsiniz. Bunlara takılıp kalmayın, ileride “Ben bu anı hatırlıyorum” diyeceğiniz anlar olarak size geri dönerler. (Açık bilinç normal zaman diliminde bu paketleri çözemez, uyku esnasında rüyada zaman kavramı farklı işlediği için 3-5 saniyede saatler süren rüyalar görülmesi gibi)

Çok nadir de olsa tüm katlarda hazır olanlar ilk çalışma anında çıkış yaşayabilirler. Ancak büyük çoğunluk için ruhen ve bedenen çıkışa hazırlık süreci yaşanır. Bu sürecin olması gereken bir süreç olduğunu bilmelisiniz. Hemen olmasını istemek daha önce hiç araba kullanmamış birinin şehir içinde araba kullanmaya başlamasına benzeyecektir. Acele etmeyin ve zamana bırakın.

Bedenen ve ruhen hazır olduğunuzda çıkış anını yaşarsınız. Sürenin ne kadar olacağı, kişiye ve kişinin ne kadar zamanda hazır olacağına bağlıdır. Günler, haftalar, aylar ya da yıllar da sürebilir. Süreye takılmayın sadece yaşayacaklarınızın tadını çıkarın.

Astral Seyahat Öncesi ve Sonrası Yaşananlar

Bir kez çıkış yaşadığınızda mekanizma çözüldüğü için sonraki çıkışlar daha kolay olacaktır. Tüm bu çalışma süresince yaşadıklarınızı dikkatle takip edin. Aslında, istemekle başlayan bu süreçte siz, ilerledikçe adım adım bu noktaya hazırlanmaya başlarsınız. 1-2 hafta içerisinde rüyada farkındalık yaşarsınız, rüyada iken rüyada olduğunuzu bilir ve rüyalarınızı yönlendirmeye başlarsınız. Lucid Dream olarak adlandırılan bilinçli rüyalar ruhsal yönde hazırlığın ilk aşamasıdır.

Uykularınız daha derin ve dinlendirici olur. Gördüğünüz rüyaları daha net bir şekilde hatırlamaya başlarsınız. Bu süreçte rüyalarınızı not almaya başlarsanız aslında zaman içerisinde gündelik yaşantınızın önemli bir bölümünü rüyalarınızda daha önceden gördüğünüzü farkedersiniz.

Hayata bakış açınız değişmeye, durgunlaşmaya, daha sakin bir yaşam sürmeye başlarsınız. Zevk algınız, hayatı algılamanızda değişimler olmaya, daha duygusal ve objektif bir bakış açısına sahip olmaya başlarsınız. Eğer belli belirsiz bedeninizin farklı yerlerinde ve kalbinizin etrafında titreşimler hissederseniz endişelenmenize gerek yok bu enerji kanallarının (Çakra, Letaif) çalışmaya başladığının belirtisidir.

Astral Seyahat Teknikleri

Doğru bir teknikle astral seyahat nasıl yapılır? Astral seyahat yapanlar iyi bilirler ki doğru bir teknik, başkaları tarafından yapılmış ve başarı elde edilmiş teknik değildir. Doğru teknik, kendinize uygun teknikleri inceleyerek kendinize uyarladığınız tekniktir. Aşağıdaki teknikleri inceleyerek kendinize uyarlayın. Teknikleri uygulama başlığı altında anlatılanları uyguladıktan sonra, en son aşamada uygulayın.

Düşme Tekniği ile Astral Seyahat Nasıl Yapılır?

Düşme tekniği ile astral seyahat nasıl yapılır? Eğer uzun bir süre astral seyahat üzerine çalışmalar yapıyorsanız son aşamaya geldiğinizde tüm enerji bedeninizi hissediyor olmalısınız. Bu aşamada enerji bedeninizi sadece düşünce ile dalgalandırabilir, aşağıya, yukarıya, sağa ve sola hareket sağlayabilirsiniz. Bu evrede tümüyle düşünceler ve hisler hakimdir.

  • Yeterince derinleştiğinize inandığınız anda, aşağıya doğru çekildiğinizi düşünün.
  • Bu çekilme eylemini farklı imajinasyon teknikleri ile çeşitlendirebilirsiniz. Su şeklinde akış, atomlara bölünerek aşağıya doğru akma, yüksek çekim gücü vb.
  • Aşağıya doğru çekilmenin sürekli şiddetlenmesini sağlayın.
  • Belli bir noktadan sonra gerçekten derin trans halinde iseniz bu çekilme kontrolünüzden çıkacak tüm bedeniniz uyuşarak yüksek bir titreşim haline geçeceksiniz.
  • Bu evrede istemsiz olun ve hiçbir şeye müdahale etmeyin. Çıkış ilk yaşandığında uğultu, çınlamalar ve farklı kopma sesleri eşliğinde gerçekleşebilir.

Eğer uzun süredir çalışma yürütüyorsanız çıkış anı çok daha kolay ve sakin olacaktır.

Buharlaşma Tekniği ile Astral Seyahat Nasıl Yapılır?

Buharlaşma tekniği ile astral seyahat nasıl yapılır? Uygulama ve düşme tekniğinde bahsettiğim aşamaları göz önünde bulundurarak uygulayın.

  • Son aşamaya geldiğinizde tıpkı su gibi buharlaşmaya başladığınızı düşünün.
  • Düşme tekniğinde bahsettiğim aşamaları tekrar ederek kendinizin buharlaşarak adım adım yukarıya doğru çıktığınızı düşünün.
  • Eğer imajinasyon çalışmalarında da belli bir aşamaya gelmişseniz, bir bütün halinde enerji bedeninizin yukarıya doğru çekildiğini hayal edin.

Ani Kopuş Tekniği ile Astral Seyahat Nasıl Yapılır?

Ani kopuş tekniği ile astral seyahat nasıl yapılır? Bu teknik için daha önce kendinizi farklı ortamlarda düşünmüş olmanız gerekir. Mesela trans halinde iken evin başka bir odasında olduğunuzu, kapı kolunu incelediğinizi, evin dış kapısını, sokağı ve benzer yerlere zihnen gitmiş olmanız gerekir. Uygulamaya başlamadan önce kendinizi en kolay projekte ettiğiniz yeri belirlemiş olmalısınız.

  • Son aşamaya geldiğinizde aşağıya doğru çekildiğinizi ve bir süre sonra belirlediğiniz noktaya bedeninizden ayrılarak bedeninizden fırlatılacağınızı düşünün.
  • Büyük bir çekim gücünün sizi aşağıya doğru çektiğinizi düşünün.
  • Çekiş son noktaya geldiğinde sizi aşağıya doğru çeken ipin koptuğunu ve belirlediğiniz noktaya duvarlardan geçerek gittiğinizi hayal edin. (farklı sahneler kullanabilirsiniz.)
  • Bu teknikte önemli olan sizin bedeninizden çıkmanızı sağlayacak bir tetiklemeyi önceden tasarladığınız bir şekilde kullanmaktır. Eğer yeterince hazırsanız kolayca çıktığınızı göreceksiniz.

Astral Seyahat Neden Yapılır?

Astral seyahat neden yapılır? Yaşamı sıradan karşılayıp kendisini yaşamın kurallarına ve akışına bırakanlar için astral seyahat kesinlikle sıradışı bir konudur. Bir faaliyetin yapılabilmesi için belirgin bir “neden” olması gerekir. Ruhsal faaliyetlerin nedenleri de madde duvarının arkasına taşmayı gerektirecek unsurlardan oluşur.

Keşfetmek, araştırmak, sıradışı konulara ilgi, kendi sınırları dışına çıkmak, mevcut imkanlarla yapamadıklarını yapabilmek, kendisini ispatlamak… Sebepler ne olursa olsun temelinde duyu organları ile algılanamayan boyutları keşfetme merakı egosal nedenlerin üstünde yer alır.

Astral Seyahat Zararları

Her çalışma uygun olmayan koşullar, yetersiz bilgi ve tecrübe, yanlış teknikler ve aşırı hırs ile zararlı hale gelebilir. Yanlış uygulamalarla ortaya çıkabilecek zararları şu şekilde sıralayabiliriz

  • Uyku düzensizlikleri (Sağlıklı bir gelişimde görülmez)
  • Korku ve panik
  • Aşırı heyecanla birlikte kalp sorunları
  • Sosyal yaşamda sorunlar
  • Gerçeklik duygusunda değişimler
  • Diğer varlıklarla irtibat ve sonrası yaşanabilecek sorunlar

Astral seyahat zararları kategorisinde sıralayabileceğimiz konular hemen hemen tüm paranormal çalışmalar içinde geçerli olabilir. Bu zararları en aza indirmek için,

Sağlıklı bir süreçle astral seyahat nasıl yapılır?

  • Yeterli bilgi birikimine sahip olmak
  • Sağlıklı bir gelişim için aceleci olmamak ve gelişimi zamana yaymak
  • Doğru teknik ve uygulama için kendi ruhsal özelliklerimizi tanıyarak sağlıklı bir etkileşim oluşturmak

gerekmektedir.

Astral Seyahat İçin Hangi Taş Kullanılır?

Astral seyahat için ametist taşını kullanabilirsiniz. Çalışma yapacağınız yerin yakınına, bileklik veya kolye olarak kullanabilirsiniz. Dilerseniz alnınızın ortasına da kolye şeklinde yerleştirebilirsiniz. Etkisi herkeste aynı oranda olmayabilir. Özellikle doğuştan yeteneği olanlar taşın etkisini daha yoğun hissedecektir.

Her Astral Çıkış Gerçek midir?

Astral seyahat yaptım” diyenlerin büyük kısmı astral seyahatin sadece ilk aşamasında yer alırlar. Astral seyahatin gerçek olup olmadığını anlamak için aşağıdaki maddelere bakabilirsiniz.

  • Net olmayan görüşler
  • Rahat hareket edememe
  • Okunamayan yazılar

Bunlara ek olarak astral seyahat yaptığını söyleyen ancak henüz ilk aşamayı geçemeyenler karabasan denilen sıkıntılı kataleptik (kas hareketlerini kontrol edememe) sorunları yaşayabilirler.

Gerçek bir astral seyahat yapıp yapmadığınızı nasıl anlayabiliriz? Gerçek bir çıkış yaşayıp yaşamadığımızı anlamak için çalışmaya başlamadan önce masanın üzerine rastgele bir kitap açıp bırakın. Seyahatiniz sırasında öncelikle bu kitabı kontrol edin. Sayfa numaralarını ve sayfalarda neler yazıldığınızı geri döndüğünüzde kontrol edin. Eğer gerçek bir çıkış yaşamamışsanız kitabı okuyamayabilir, yazıları silik veya bulanık görebilirsiniz.

Astral Seyahat Yapanlar ve Çıkış Anı

Yaşanmadan tarif edilemeyecekler kategorisinde yer alır. Eğer uzun süre düzenli bir şekilde çalışmış ve sağlıklı bir ruhsal evreye girmişseniz benim gibi nasıl çıktığınızı anlamayabilirsiniz. Bu durumda olanlar çıkış anı belirtilerini daha çok önceki çalışmalarında yaşarlar. Astral seyahat yapanlar çıkış anlarını şu şekilde tanımlarlar (Bu tanımlara göre teknik uyarlayabilirsiniz),

Astral seyahat yapanların anlattıkları ve tecrübeleri;

  • Ani bir düşüş
  • Bir anlık yokluk hissi
  • Uğultu, çınlama ve parlak ışık eşliğinde çatırdamalar, nihayet sessizlik.
  • Yoğun bir karıncalanma ve titreşimle ağır bir düşüş
  • Bir anda, kendisine dışarıdan bakarken bulunma
  • Ani hissizlik
  • Sıyrılma hissi
  • Vakumlanma hissi
  • Açıldığında başka yerlerin görüldüğü bir halkanın içerisinden geçiş
  • Bir anda kendisini başka bir yerde bulma

Her astral çıkış kişiye ve yaptığı çalışmalara hastır. Astral seyahat gerçek mi? Şeklinde bir sorgulamaya girmeden yapacağınız çalışmalarda sağlıklı bir astral çıkış gerçekleştirmenizi dilerim.

 

İlgili makaleler 

Astral Çıkışta Uykuya Dalış Anı

Riskler ve Önlemleri 

İleri seviyeler için

Astral Projeksiyon ve İmajinasyon Çalışmaları 

Astral ve Yapay Beyin Dalgalarının Kullanımı

Ayrıntılı bilgiler için Forum sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Uygulama ve Teknikler

www.parapsikoloji.net
İlk Yayın Tarihi 19 Mart 2017

Bu yayın en son güncelleştirildi 12 Mart 2022 18:42

E. Emre Sönmez

“İnsan ruhunu yitirmediği sürece yapamayacağı şeyler sınırlıdır AMA sınıra ulaşmak için vazgeçmesi gerekenleri terkedemeyecek kadar da bencil, tembel ve egoisttir”

Yorumları Göster

  • Bisey sorcam ben denerken kafam sallaniyor birden bacagim titriyor hala kendimi bunlar olavilir diye birakiyorum sonra bi sıcaklık basıyor ondan sonra bekliyorum kafam titriyor hala ama baska bise olmuyor

    • Herkes için hazır olma süresi farklıdır. Beklenti ile hareket etmeyin. "neden olmuyor, ne zaman olacak, yapamıyor muyum" şeklindeki düşünceleri terkedin veya dikkate almayın. Sadece çalışmanın tadını çıkarın. Çünkü her bir çalışma madde ötesine atılan yeni bir adım gibidir.

  • teknikleri 3 haftadır uyguluyorum, rüyalarımda değişiklik olmaya başladı. bir anda bilincim açılıyor ve rüyada olduğumu farkediyorum ama tam olarak uyanmıyorum. bu normal mi?

    • Bilinçli rüya aşamasında tam olarak uyanmamanız normal karşılanır.

  • Merhabalar, ben yıllardır astral seyahat yapmaya çalışan biriydim çoğu kez karıncalanma ve uğultu kulak çınlaması aşamasına kadar gelip devam ettirememiştim ve bir süre sonra vazgeçmiştim fakat dün gece saat 5 gibi yarı uyku yarı uyanıklık arasında birden vücudum ağırlaştı uzun süre kıpırdayamadım sonra tüm vücudum aynı astral yapmaya çalıştığım zamanlardaki gibi karıncalaşmaya ve sallanmaya başladı ve uğultular geldi ben içimden astral seyahat olduğunu anladım ve korkmadan devam ettim ve gövdeden yukarsı bi anda bedenimden koptu daha sonra içimden bacaklarımıda çıkarmak istiyorum diye dile getirdim ve onu da başardım tamamen bedenimden ayrıldığımı gördüm ,düşünce gücümle hareket etmeye başladım masamdaki eşyalara filan baktım hepsi aynıydı sonra duvardan geçmek istedim ve onu da başardım fakat duvardan geçince annemi koltukta otururken gördüm 1-2 saniye onu seyrettim sonra göz göze geldik ve göz göze gelince ruhum kendiliğinden tekrardan bi anda bedenime geri çekildi istemediğim halde ,uyanır uyanmaz diğer odaya koştum baktım ama odada annem filan yoktu öğlenleyin anneme sordum odada mıydın diye hayır hiç girmedim o odaya dedi ama ben astral seyahat yaptığımdan emindim sizce benim yaptığım neydi?

  • Diğer konuda da yazmıştım buraya aynen kopyalıyorum.

    Şu şekilde düşünün. Bazı insanların enerji alanları onları çeker, bazı insanların enerjileri ise güçlüdür ve aşamazlar. Aşmak için de telepatik vesveselerle farklı yöntemler belirlerler. Açıkçası ben onlardan biri olsam şu an içinde bulunduğunuz durumu oluşturmaya çalışırdım. Size bu kadar yakınlaştıktan sonra henüz deneyimlemediğiniz ve bilmediğiniz bir alemde siz mi daha güçlü olursunuz onlar mı? Cesaret farklı bir konu.

    Şunu deneyin. Enerji kalkanınızı indirmeyin. Dua ve güçlü bir aura ile öncelikle astral seyahat konusunda tecrübe kazanın daha sonra yapmak istediklerinizi yapmaya çalışın. Onlarla iletişime geçmek size bir şey kazandırmayacak tersine enerji alanınızdan sızacak olurlarsa bu kez de kurtulmak için çaba sarfedeceksiniz. Enerjinizi düşürecekleri için şu an varolan cesaretinizde olmayacak. Gerek yok bu tür şeylere. Veya korumasız çıkmayın yola.

    En azından doğum haritanızı inceleyerek Doğum Haritasında Dikkat Edilmesi Gereken Konumlar konusunda yer alan riskli konumlara sahip olup olmadığınızı kontrol edin.

    Namaz kılıyorsanız namazın insan üzerinde güçlü bir koruyucu etkisi vardır. Sizde merak uyandırmak için fısıldıyor olabilirler ve sizi dua ve namazdan uzaklaştırmak için bu düşünceleri telepatik vesveselerle zihninize yerleştirmiş olabilirler.

  • iyi günler ben bi 10 15 gündür astral seyahat deniyorum ve yapma amacım da diyer varlıkları görmek
    sorum şu ben astral seyahat yapmadan önce namaz kılmadan dua felan okumadan direk astrale çıkarsam diyer
    varlıkları görebilir miyim. (Eyer ayetel kürsi felan okursam varlıklar benden kaçar diye tahmin ediyorum) asıl amacım bu çünkü çok merak ediyorum neye benzediklerini ve onlarla iletişime geçebilir miyim? bayağa bi ilerledim şuan çekilme anına kalıyorum ykında çıkacağımı düşünyorum
    yoruma cevap yazarsanız sevinirim

  • Merhaba abi şimdi benim yanımda ruhsal varlık var astral seyahata çıkınca hemen onu görmem psikolojik soruna neden olur mu

    • Merhaba. Evet soruna neden olabilir. Doğum haritanı çıkartarak Doğum Haritasında Dikkat Edilmesi Gereken Konumlar konusunu inceleyebilirsin. Orada bulunan konumlar sende varsa bu tür çalışmalar yapmaman daha iyi olabilir.

      Bu tür riskler almamak için kendini korumaya alabilirsin. Bunun için aşağıdaki çalışmaları yapabilirsin.

      – 7 Ayetel kürsi
      – 7 Fatiha
      – 7 Nas
      – 7 Felak
      – 7 İnşirah
      – 11 İhlas

      Okunarak yanınızda bulunan suya her okumada üflenir ve okuma sonunda içilir. Yetersiz gelirse 7 rakamı 11’e çıkarılır. Sabah ve yatmadan önce okunur. Her gün yatmadan önce Bakara suresi okunur veya sesli dinlenir.

      Eviniz, odanız veya yatağınızın etrafı elinize bir çubuk alınarak (herhangi bir ahşap cisim) 7 Ayetel kürsi ile birlikte çizilir. Okumaya ve çizmeye aynı andan başlarsınız.

      Eğer sureleri bilmiyorsanız veya bu konulara uzaksanız İmajinasyon linki altındaki konulardan imajinasyon örneklerine bakın. O örneklerden yola çıkarak ne istiyorsanız onu hayal edin. Ayrıca aşağıdaki konulara bakabilirsiniz.

      Aura Nedir? Nasıl Güçlendirilir? Güçlendirme Tekniği

  • abi merhaba saat suanda 3 bucuk az once bi astral seyahat denemesi yaptim. Bazi evreleri atladiktan sonra bisey kolumu isiriyodu dokunma falan degil gercekten hafif aci veriyodu. Sonra fazla aldiris etmeden devam ettim . 1 2 saniyeligine kalin bi ses bana bisey fisildiyodu. Ne dedigini anlamadim cok belirsiz bi sesti. Sonra boynumu bisey isirmaya basladi. Once sakin oldum aldiris etmeden devam ediyodum ancak artik boynum acimaya basladi. Belki bocektir diye elimi boynuma goturdum elimde bi islaklik hissettim ama fiziksel olarak degil gercekte elim islak degildi. Elimi cekip denememe devam ettim tekrar isirma acisi geldi. Kafam ve kulaklarim ısındı. Kalktim kulaklarim ve kafam hala sicak basim cok agriyor ve evin icinde etrafimda duvarlardan surtunme sesi geliyor. Suanda bu yaziyi korku ile yaziyorum. Cevabinizi merakla bekliyorum. Simdiden tesekkur ederim...

    • Merhaba.

      Ruhsal hassasiyetin yüksek ve doğum haritanda bazı kritik noktalar varsa bu tür olaylar yaşayabilirsin. Çalışma yapmadan önce arkadaşın paylaştığı bir koruma çalışması vardı onu doğrudan kopyalıyorum. Bu çalışmayı astral seyahat çalışmalarına başlamadan önce yapıp dener misin.

      – 7 Ayetel kürsi
      – 7 Fatiha
      – 7 Nas
      – 7 Felak
      – 7 İnşirah
      – 11 İhlas

      Okunarak yanınızda bulunan suya her okumada üflenir ve okuma sonunda içilir. Yetersiz gelirse 7 rakamı 11’e çıkarılır. Sabah ve yatmadan önce okunur. Her gün yatmadan önce Bakara suresi okunur veya sesli dinlenir.

      Eviniz, odanız veya yatağınızın etrafı elinize bir çubuk alınarak (herhangi bir ahşap cisim) 7 Ayetel kürsi ile birlikte çizilir. Okumaya ve çizmeye aynı andan başlarsınız.

      Eğer sureleri bilmiyorsanız veya bu konulara uzaksanız İmajinasyon linki altındaki konulardan imajinasyon örneklerine bakın. O örneklerden yola çıkarak ne istiyorsanız onu hayal edin. Ayrıca aşağıdaki konulara bakabilirsiniz.

      Aura Nedir? Nasıl Güçlendirilir? Güçlendirme Tekniği

  • Merhaba bisey sormak istiyorum. Astral seyahat denemeleri yapiyorum. Odamda ayna var. Aynali odada deneyebilirmiyim bi sakincasi varmidir ve astral seyahat sirasinda aynaya bakarsak ne olur ne goruruz ? Simdiden tesekkur ederim.

    • Merhaba. Ayna madde boyutunu görüntüler. Astral seyahate madde bedeninizle çıkmıyorsunuz. Ayna doğal olarak hiçbir şey göstermeyecektir. Bulunduğunuz ortamda büyük boy aynanın olması eğer negatif enerji hattının üzerinde ise olumsuz etkisi olur. Astral seyahatle yoğun ilgili olduğum dönemde aynalarla ilgili olumsuz bir durum yaşamadım. Okuduğum hiçbir kitapta da "aynalara dikkat edin" şeklinde bir uyarı görmedim.

  • Merhaba Emre bey. Sitenizi uzun zamandir severek takip ediyorum. 2 tane sorum olacakti. Ilki ben astral seyahat denerken kulakligim ile meditasyon muzigi dinliyorum. Bu sayede daha kolay odaklaniyorum ve kendimi bosluktaymis gibi hissediyorum. Bunun bi dezavantaji varmidir ?
    Ikincisi ise ben yaklasik 1 senedir deniyorum ancak herseyi yapiyorum vucudumu tam hazir halde ruhum havalanmis cikmayi bekliyo iste o son noktayi yapamiyorum. Yani nereden cikicam onu bilmiyorum. Bu son evre yani tam cikis evresi icin bi tavsiyeniz olurmu acaba ? Cunku her seferinde burdan ilerisine gecemiyorum burada tikanip kaliyorum. Simdiden tesekkur ediyorum.

    • Merhaba Oğuz Bey. Teşekkür ederim, aradığınızı bulmanızı temenni ederim.

      Müzik dinlemek odaklanmanızı kolaylaştırıyorsa dinlemenizde bir sakınca yok. Ancak içerisinde yapay beyin dalgaları bulunuyorsa uyumlu olduğuna dikkat etmeniz gerekir. Doğal süreci olumsuz etkileyebilir. Dinlediğiniz müzikte betaya yakın alfa dalgaları sabitse teta evresine geçecekseniz de geçemezsiniz veya çatışmalar yaşanır.

      Zihnen, bedenen ve ruhen hazır olmadığımız sürece çıkış gerçekleşmeyecektir. Bu hazır oluş her insanın doğuştan aldığı etkilere ve sonradan edindiği kalıplara göre zaman alabilir. Bu konuda şu şekilde düşünebilirsiniz. Bir yere ulaşmak için araca binin ve yolculuğun tadını çıkarın. Sürekli "ne zaman bitecek" şeklindeki düşünce yolculuğu sıkıcı hale getirir. Siz gördüklerinizin ve yolda yaşadıklarınızın tadını çıkarmaya çalışın. Süreç tamamlandığında sağlıklı bir çıkış yaşarsınız. Çıkış öncesi bilinçli rüyalar yaşanır bu evre sonunda beklemediğiniz bir anda çıkış gerçekleşebilir.

      Bu konuda Astral Seyahatte Sorunlar ve Çözüm Yolları konusuna bakabilirsiniz. Dikkat edilmeyen önemli bir konudur. Etki ve tepki mekanizması...

  • Merhaba emre bey;
    Ben henüz ilkokula başlamadan önce nedenini bilmiyorum ama sürekli kabuslar görüyordum bu artık öyle bir raddeye gelmiştiki uyumak istemiyordum sonra istemsizce rüyalarımdayken bir yol buldum. Kabus gördüğümü fark ediyordum ve kabus dayanamadığım bir korkunçluğa ulaşınca çok tuhaf birşey oldu beynime bağlandım ve kendimi uyandırdım ama beynime bağlanırken ışıklar çınlamalar ve daha çok tuhaf şeyler gerçekleşti. Bunu yaşadıktan sonra tekrarlamaya başladım kabuslarımda gördüğüm varlıklardan her korktuğumda İsteyerek bunu gerçekleştiriyordum. Sonra bu dahada ilginçleşti kendimi uyandırmak yerini rüyada kendimi yönetmeye başladım bir süre böyle geçince rüyayı yönetmeye Başladım ve bu rüya yoluyla dahada ileri ye geldi çok farklılaştı geçenlerde bu astral seyahat ve lucid rüyayı keşfettim açıkçası şuan size burda ne sorduğumu bende bilmiyorum tek diyeceğim kafam karışmış durumda

    • Merhaba. :) Aslında kendi içsel mekanizmalarınızı çok güzel bir şekilde çözmüşsünüz. Çoğu insan bu durumdan kaçış yolu ararken siz kendi iç dünyanıza giden yolları keşfetmişsiniz. Gerçek bir astral seyahat yapıp yapamadığınızı test etmeye çalışın. Masanın üzerine bir kitabı sayfalarına bakmadan rastgele açarak bırakın. Bilinçli rüya yoluyla odanızda dolaşın kitabın sayfa numaralarına bakın. Uyandığınızda sayfa numaraları doğru ise gerçek bir astral seyahat yapıp yapmadığınızı anlayabilirsiniz. Sayfa numaralarını göremiyorsanız veya numaralar yanlışsa moralinizi bozmayın sadece üzerinde biraz çalışmanız gerekiyordur.

1 2 3 7

Son Konular

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek?

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek? Psişik saldırıya uğramak ne demek? Belirtileri nelerdir? Nasıl korunabilirsiniz? Hayatımızda…

1 Kasım 2023

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler Morfik rezonans teorisi, İngiliz biyolog Rupert Sheldrake tarafından geliştirilen…

13 Eylül 2023

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji Telekinezi ve Psikokinetik Bilimin de sınırları vardır ve hayat, kalp çakrasına…

12 Eylül 2023

Spiritüel Nedir?

Spiritüel Nedir? Spiritüel nedir ne anlama gelir? "Spiritüel" kelimesi, ruhsal veya manevi olanla ilgili bir…

28 Temmuz 2023

Astral Seyahat Denemesi – Yarı Uyku Durumundan Transa Geçme

Astral Seyahat Denemesi - Yarı Uyku Durumunda Transa Geçme Merhaba. Yasadığım duruma tam olarak uyan…

17 Ocak 2023

Telepati ile Bir Başkası Etkilenebilir mi?

Telepati ile Bir Başkası Etkilenebilir mi? Telepati ile bir başkası etkilenebilir mi? Telepati, diğer insanları…

24 Eylül 2021

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku