Astral Seyahat

Astral Seyahat Sonrası Riskler ve Önlemleri

Astral Seyahat Sonrası Riskler ve Önlemleri

Astral seyahat sonrası riskler ve alınabilecek önlemler nelerdir? Astral seyahat riskli midir? Astral seyahat sırasında diğer varlıklar müdahale edebilirler mi?

Başlığa bakarak Astral Seyahatin yapılamayacak kadar tehlikeli olduğu gibi bir anlam çıkartmayın. Şu asla unutulmamalı; İnsan bu evrendeki en mükemmel varlıktır ve sahip olduğu ruhsal güçler, O’nu tüm varlıklardan üstün kılmıştır. Bununla birlikte dünyanın en pahalı ve güvenli otomobilini de almış olsanız iyi bir sürücü olmanız şarttır. Aldığınız aracı kullanmayı bilmiyorsanız onun ne kadar değerli olduğunun bir anlamı kalmayacaktır.

Astral Seyahat Tehlikeli midir?

İnsan iki boyutlu; madde ve ruhsal yönü olan bir canlıdır. Bir özelliği madde boyutunda herkese açık, diğer bir özelliği ise keşfedilmeyi bekleyen gizemli ve yalnızca çaba sarfedenlere açık ruhsal boyuttur. Özü ruhsal olan ancak madde boyutunda önceliği olan bir canlıdır.

Yaşam alanı madde boyutunda olan bir canlının daha önce hiç tanımadığı madde ötesi alemde, madde boyutunda olduğu gibi rahat olması elbetteki beklenemez. 3. boyut dışına çıktığımız andan itibaren  diğer boyut sakinlerinin dikkatini çekmeye başlıyoruz. Nasıl ki karada yaşayan insan suya girdiğinde su aleminde nelerle karşılaşacağını bilemiyor ve gerekli tedbirleri almak zorunda kalıyorsa aynı durum 3. boyut dışına çıktığımızda da söz konusudur.

Birisi sizin bahçenize girdiğinde merak edip acaba bu kim neden burada diye merak etmez misiniz? Veya daha önce görmediğiniz bir canlı türü ile karşılaşsanız veya diğer boyutlardan geldiğini bildiğiniz bir varlığı merak edip incelemez misiniz? Kimse kimseyi kandırmasın aynı durum bizim içinde geçerlidir ve diğer boyutlara geçtiğimiz andan itibaren bizde incelenmeye ve gözetlenmeye başlıyoruz.

Paranormal çalışmalarda bulunanlar bunu bizzat tecrübe etmişlerdir. Ruhsal özelliklerde ve enerjilerde artış meydana geldikçe artık hiçbir zaman hayatımız eskisi gibi olmamaya başlar. Daha önce duyulmayan sesler, rüyalarda değişmeler, daha önce görülmeyen görüntüler, farklı hisler hayatımızda yerini almaya başlar.

Astral Seyahat Sonrası Riskler ve Alınabilecek Tedbirler Nelerdir?

Astral seyahat sonrası riskler nasıl ortadan kaldırılabilir?

Tüm bu yazdıklarım sizi endişelendirmiş ve korkutmuşsa bu konu hakkında yeterince bilgi sahibi olmamanızdan kaynaklanmaktadır. Karanlık odanın insanı korkutuyor olması içerisinde neler olduğunu bilmememizden kaynaklanır. Konu hakkında yeterince bilgi sahibi olanlar yaşanan ve yaşanacak olanların tümünün doğal bir sonuç olduğunu da bilirler. Alınabilecek en büyük tedbirler daha çok zihinsel katlarla ilgilidir.

  • Öncelikle astral seyahat hakkında yeterince bilgi sahibi olun. Araştırın ve hangi sonucun hangi sebeplerden ortaya çıktığını öğrenin.
  • Çalışma yaparken başkalarının sizi rahatsız etmemesine özen gösterin. Evde bulunanları haberdar edin. Çünkü Yaşayabileceğiz en büyük tedirginlik bu olacaktır.
  • Her zaman pozitif olmaya çalışın.

Düşünce mıknatıs etkisi gösterir; ne ve nasıl düşünürseniz onu çekersiniz; ona çekilirsiniz.

  • Astral seyahat sırasında geri dönememe diye bir şey olmadığını sakın unutmayın. Geri dönmek için “geri dönmeyi düşünmeniz” yeterlidir.
  • Tüm paranormal çalışmalar birbirleri ile bağlantılıdır. Sizi güçlendirecek çalışmaların neler olduğunu da öğrenin.
  • Bilinçli rüya çalışmaları yapın. Bu sizin için büyük pratik olacaktır ve astral seyahat sırasında yaşayacaklarınız, hissedecekleriniz için ön çalışma gibi olacaktır.
  • Uyku düzeninize, yemenize ve içmenize dikkat edin. Fabrika çıkışlı gıdalardan uzak durmaya çalışın.
  • Herşeyin doğal olanını kullanmaya çalışın. Özellikle diş macunu gibi ürünlerin doğal olmasına dikkat edin. (Daha fazla ayrıntı isteyen ve bu konuda ciddi olanlar Epifiz Bezi ve Üçüncü Göz Konulu yazıya bakabilirler)
  • Yaşadıklarınızı ve yaptıklarınızı herkesle paylaşmayın “Deli misin?, Ne işin var böyle konularla, Kafayı yersin” tarzı karşılıklara muhatap olabilir zihinsel katlarda faaliyetlerinizi baltalayabilirsiniz. Merak ettiklerinizi, yaşadıklarınızı ve sorunlarınızı bilenlerle paylaşın ve yardım alın. Bu konuda internette bol miktarda kaynak ve forum bulabilirsiniz. (Forum Sayfaları)
  • Aura hakkında bilgi sahibi olun ve auranızın her zaman güçlü olmasına dikkat edin. (Konuyla ilgili Aura Nedir ve Nasıl Güçlendirilir? konusuna bakabilirsiniz)
  • Korkunuz varsa nedenlerini bulun ve gerekirse tecrübe ederek korkularınızı ortadan kaldırın. Korkunun giriş kapısı olabileceğini unutmayın (Konuyla ilgili Karabasan Nasıl Oluşur ve Bu Durumdan Nasıl Kurtulabiliriz adlı konuya bakabilirsiniz.)
  • Bakış açılarınızı değiştirin. Bir kaşif olduğunuzu ve yeni alemler keşfetmek için yola çıktığınızı düşünün. Böyle bir keşif için risklerin her zaman olası olduğunu tüm boyutlar için kabul edin ve bir kaşif için neler gerekiyorsa onları bu konuda da hazır edin (Bilgi, tecrübe, cesaret)
  • Eğer bilinmeyenleri ortaya çıkartma, yeni keşifler yapma gibi düşünceler size heyecan değil korku veriyorsa tüm hayatınızı yeniden ele alın gerekirse kendinize farklı uğraşlar bulun.
Astral Seyahat Sonrası Riskler ve Önlemleri

www.parapsikoloji.net
6 Nisan 2017

Bu yayın en son güncelleştirildi 20 Ekim 2020 17:23

E. Emre Sönmez

“İnsan ruhunu yitirmediği sürece yapamayacağı şeyler sınırlıdır AMA sınıra ulaşmak için vazgeçmesi gerekenleri terkedemeyecek kadar da bencil, tembel ve egoisttir”

Yorumları Göster

  • Merhabalar eski bir yazı ama yeni gördüm paylaşmak istedim.karabasan yazınızı okudum ve paylaşmak istiyorum yorumunuzu merak ediyorum.neredeyse her insan yaşamıştır bu deneyimi ama ben üstüste 7-8 kere yaşadığım anları hatırlıyorum. Kaç kere rüyamda cinlerle konuştuğum olmuştur ve hatta onların şekillerini de gördügüm rüyalar oldu konuyla alakası var mı bilmem ama normal bi insan dejavuyu bir kez yaşar ama ben aynı olayı 2-3 kere yaşadıgım8 bazen karşıdaki kisinin ne yaapcağını tahmin ediyorum ve çıkıyorda yani daha önce böyle nasıl diyim ruhsal olaylar diyeyim artık detaylı çalıştığım olmadı bunları neden yaşıyorum diye soruyorum kendime astral seyahat yapmak istiyorum ama bu tarz olaylardan sonra önümdeki engellerin ne olduğunu tahmin ediyorsunuzdur umarım yazıyı görur ve okursunuz teşekkür ederim

  • Selamin aleykum Emir abi.Ben ali astral seyahat yapmak istiyorum ama bir kac sorum var.14 yasindayim astral icin yasim uygunmu.Bide ben kendin bi syeden korkunca o sey karsina cikabiliyomus astralde bi yerde okudum yani mesela cikti diyelim ben hemen nasil geri donecem onu merak etdim.Tesekurler

    • Aleyküm Selam. Astral seyahat yala ilgili değil. Bilinç varolduğu sürece her yaşta yapılabilir. Önemli olan bilinç seviyesinin yüksek olmalı. Yani ney ne için yaptığını ve nasıl yapması gerektiğini biliyor olması gerekir.

      Geri dönmek için istemek yeterli. Korku ve heyecan seni tekrar bedenine çekecektir.

  • Merhaba bir kaç sorum olacak geri dönememe ihtimalimiz var mı? Veya oraya gittiğimizde burdan yok olma vb. Şifremi unutursam asla gelemez miyim? Yazıma oraya gittiğimde odamda olmamı yazarsam dikkat çeker miyim? Yazıma hayalimdeki aileyi yazdım o aile benim geçmişimi doğal olarak bilemeyecekler şüphe duymazlar mı? yazıma shifting yaparken cin vb. varlıklar görmemeyi yazarsam görmez miyim? Ve son olarak diyelim ki şu an olan bir dizide oynadığımı yazdım bu dünyayı etkiler mi((biliyorum biraz fazla oldu kusura bakma 🥴))

    • Merhaba.

      - Gerçek bir çıkış yaşarsanız geri dönmeyi istemeniz yeterli. Heyecan, korku ve panik halinde de ani çekilme olur. Ancak her çıkış gerçek bir çıkış değildir. İlk evrelerde belki karabasan adı verilen durumu yaşayabilirsiniz. Bu da geçicidir. İnsan mekanizmasında bizim bilincimiz dışında varolan koruma sistemleri vardır. İstemsiz geri çekilme olur. (Astral Seyahat Çeşitleri ve Gerçek Astral Evresi

      - Şifreden kastınızı tam anlamadım ama sanırım geri dönüş için oluşturulan bir tetikleme kelimesinden bahsediyorsunuz. Buna gerek yok madde ötesinde herşey düşünce ile şekillenir. Ama yapmak isterseniz yapabilirsiniz. O zaman da şu sorunu yaşarsınız; kendinizi "şifremi unutursam geri dönemem" şeklinde şartlandırırsanız ve ilk evrede iseniz kendi kendinize sıkıntı yaşatmış olursunuz. Bu tür gereksiz şartlandırmalara gerek yok. Kendiniz için bir kapan oluşturup orada hapsetmeye benzer bu. Olmayacak bir şeyi zorla kendinize dayatarak karabasan adı verilen durumu yaşayabilirsiniz.

      - Cinleri görüp görmemeniz kendiniz nasıl şartlandırdığınıza, auranıza, kendiniz koruma altına alıp almamanıza bağlı.

      - Elinizi denize daldırdığınızda Tsunami oluşur mu? Veya Tsunami oluşabilmesi için denize ne kadarlık bir basınçla elinizi daldırmalısınız? "Dizide oynayacağım" veya benzer yazıların etkisini de bu şekilde düşünün. Ortaya çıkan etkinin, isteğinizin gerçekleşmesi için gerekli etkiyi karşılaması gerekir.

  • benim de gece uyurken istemsizce astral seyahat gibi deneyimlerim oldu ama korktuğum için başarısız oldum haliyle ve yaptığım ritüellerde işe yarıyor ancak üçüncü gözüm bir türlü açılmıyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

    • Üçüncü gözünüzü açma konusunda çok istekli olmayın, çok geçerli bir sebebi ve ne yapacağını bilmeyenler daha sonra kapatmak için çaba harcıyorlar. Astral seyahat ile 3. gözün bir ilgisi yok. 3. Göz başlığı altında bilgi bulabilirsiniz.

  • Astral seyahat için birçok kez deneme yaptım ama bir türlü çıkış yapamadım. Daha çok imajine edemiyorum ve nedense uzun sürünce dikkatim dağılıyor ve hevesim kaçıyor. Sonunda bırakıyorum. Özellikle imajinasyon konusunda ne yapabilirim?

    • Doğuştan imajinasyon yeteneğiniz yoksa canlılığını uzun süre korumayabilir veya yeterli düzeyde olmayabilir. İmajinasyon üzerinden çıkış yapmak istiyorsanız öncelikle bu konuya ağırlık verin. Bunun için oto hipnoz, derin trans veya meditasyon yöntemlerini deneyebilirsiniz. Rüya canlılığında imajlar alfa ve özellikle teta evresinde gerçekleşir. Derin transa girdiğinizde bilinciniz açık bir şekilde teta evresinde imajlarla astral seyahate çıkabilirsiniz.

      Aşağıdaki konularda ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.

      Nasıl Transa Geçilir? Derin Transa Geçiş, Alfa Teta Evresi
      Teta Dalgaları, Özellikleri ve Kullanım Alanları

  • İyi günler ben uzun zamandır astral seyahat çıkıyorum istemeden fakat bilmiyordum internetten arastirana kadar su 3 gündür çıkarken trans halindeyken vücudumdan ayrılmakta zorlanıyorum gözlerim açılıyor ama istemeden kapanıyor ve sadece karanlikta buluyorum kendimi gece cikacagimi yattığım zaman anlıyorum yardım ederseniz sevinirim

    • Merhabalar Emre bey
      Ben yazdıklarınızı okudum hala da okuyorum. Ama aklımda soru işaretleri kaldı astral seyahatte farklı canlılar da görebilir miyiz veya görürsek ne yapmalıyız çünkü astral seyahat yapmak istiyorum fakat bunları da merak ediyorum açıkçası . Yazılarınızı da beğeniyorum. Cevaplarsanız çok sevinirim :)

      • Merhaba. Teşekkürler beğeniniz için. "farklı canlılar" dan kastınız nedir?

    • İyi günler. Eğer doğal çıkış yaşıyorsanız Doğum Haritasında Ruhsal Yetenek Konumları konusunda belirtilen astral seyahat ve ruhsal hassasiyetlerin yoğun olduğu konumlara sahip olduğunuz içindir. Yaşadığınız sorunun birden çok nedeni olabilir. Alınan gıdalar, kullanılan ilaçlar, stres veya belirli dönemlerde meydana gelen astrolojik değişimler.. Sorun yaşadığınızda yaşamınızda ne gibi değişimler oldu, bunları gözlemleyin. Eğer hiçbir değişiklik yoksa astrolojik değişimlerle ilgili olabilir.

      • Evet emre bey doğal çıkış yapıyorum bir ara çok güzel oluyordu sonra bir iki ay olmadı sonra tekrar başlayınca zor ve acı verici olmaya başladı aslında çok güzel birşey tam yapabilsem korkularım oluyor genelde rüyalarımda çıkar gece ne görsem mutlaka o gün yaşarım başıma ne gelecek ise sadece kendim için değil çocuklarım içinde nasıl desem bilmiyorum ama rüyalarımda bilgileniyorum

        • Sizin doğuştan astral çıkış yeteneğiniz yanında prekognisyon denilen öngörü yeteneğiniz de olmalı. Bakınız Prekognisyon Öngörü Yeteneği Nasıl Geliştirilir?

          Korkularınızı yenemediğiniz sürece sıkıntı yaşamaya devam etmeniz gayet doğaldır. Bunun içinde sebeplerin kaynaklarına yoğunlaşarak bilgi edinmeye ve ruhsal mekanizmaları çözmeye çalışın. Ancak emin olmadıkça adımlar atmamaya özen gösterin. Kontrol edilemediğinde veya neyin, nasıl ve neden meydana geldiğini tanımlayamadığınızda endişeler kontrolünüzü kaybetmenize neden olabilir. Hiçbir şey olmasa dahi bilinçaltınız korkular için size yeterli olacaktır.

          Astral Seyahat Konusunda: Astral Seyahat Kategorisi
          Öngörü Yeteneği Konusunda: Öngörü, Önsezi ve Geçmiş ile ilgili konuların işlendiği kategoriye bakabilirsiniz.

          Takıldığınız noktalar olursa konu altlarına yazmanız yeterli.

          Bunlara ek olarak Ruhsal Gelişim Kategorisinde bahsedilen konulara göz atmanız yararlı olacaktır.

          Korku ile ilgili yıllar öncesinde yoğun çalıştığım dönemlerde korku ile ilgili tecrübelerim olmuştu. Ruhsal Mekanizmanın dış etkenler tarafından nasıl çalıştırıldığı ve neler yapılması gerektiği ile ilgili konulara Karabasan Nedir? Nasıl Oluşur? konusunda değinmiştim. Konunuzla doğrudan ilgili değil ama süreç benzer olduğu için bakış açınızı olumlu etkileyecek bilgiler bulabilirsiniz.

  • Emre Bey içerikleriniz çok bilgilendirici demin uzunca bir yazı yazdım ama fazla uzun olmuş yorumum yayınlanmadı. Benimle iletişime geçerseniz anlatmak isterim. Ama ben sorumu kısaca burdan sorayim. İnsan farkında olmadan astral yapabilir mi?

    • Merhaba, cep telefonunuzdan yazıyorsanız uzun yazılarda not defterine yazıp buraya yapıştırırsanız sorun olmayacaktır.
      Uyuyan herkes bilinçsiz çıkış yaşar. Astral seyahat çıkış sırasında bilincin açılmasıdır. Bilincin alfa, teta veya delta seviyesinde açılması çıkışların seviyesini belirler.

      Sizin sorunuzda bahsettiğiniz olay daha çok çıkış sırasında bilincin açılması veya bilinçli rüya ile ilgilidir.

  • Selamun aleyküm. Siteyi yeni ziyaret ettim ve çok fazla bilgim yok yazıların bir kısmını okudum ve okumaktayım. Öncelikle bilgilendirmeleriniz için teşekkürler. Astral seyahatten bir arkadaşım bahsetti ve 2 kere yapıp bırakmış çünkü 2 yıl önce ölen bir komşusunu görmüş. Bu ne ile açıklanabilir bunu merak ediyorum, ölmüş insanları görmemiz normal karşılanmalı mı? Ayriyeten 2 kisi anlaşıp ayay saatlerde astral seyahatte buluşabilir mi? Cevaplarsanız sevinirim.

    • Aleyküm selam.
      Konu biraz ayrıntılı olduğu için yeni bir konu açıp açıklamaya çalıştım. Astral Seyahatte, Ölenler Görülebilir mi? İki kişi astral seyahat sırasında görüşebilir. Konuyla ilgili bir konu yok ama nasıl olabileceğini paylaştığım linkten ve diğer konulardan çıkarabilirsiniz. Müsait bir zamanda konuyla ilgili yeni bir konu açıp açıklamaya çalışırım.

  • Emre bey hemen hemen bütün konuları okudum benim için normal ve olağan olduğunu düşündüğüm çoğu şeyin aslında normal olmadığını öğrendim mesela salih rüyalar rüyada istediğini yapabilme öteki alemlere gidebilme tabi bunların hiçbirini kendi irademle yapmadım ama bana yaşadıklarımın bilinçli bir şekilde yapabileceğim isteği ve cesareti verdi nasıl yapabilirim diye araştırıken sitenize rasladım böyle bir siteye rasladığım için kendimi şanslı hissediyorum emeklerinize sağlık ne diyeyim gelelim konuma bir kaç defa rüyada kendimi nasılsa rüyadayım istediğimi yapabilirim diye düşünürken gördüm tahmin edersiniz ki bu durum insanı hakikaten mutlu ediyor astıral seyahati araştırdım ve yapmaya karar verdim ilk deneyimim 1.30 saat sürdü bazı şeyleri eksik yaptığımdan dolayı sadece su üzerindeymiş hissi duydum sonra kendime çok fazla telkin verdiğimi fark ederek ikincisini denemek istedim kollarımdaki kasların gerilmelerinden dolayı bitirmek zorunda kaldım çok fazla ağrı hissettim ikincisine göre daha rahat hatta uyku havasında geçti nedeni nedir acaba birşeyleri yanlış yapmış olabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

    • Estafurullah. Yazılanları değerli kılan, onları okuyanların değer ölçüleridir. Teşekkürler..

      Aslında sadece bu sorunun cevabı ayrı bir yazı konusu ama ben kısaca özetlemeye çalışayım. Astral seyahat ve diğer parapsikolojik çalışmalar dünya yaşamına ters bir yaklaşımdır. Birisinin size gelip "suda yaşıyordunuz sonra dışarı çıktınız, aslında suda da yaşayabiliyorsunuz, haydi asıl yurdunuza dönüp orada yaşamaya devam edin" demesi gibi bir şey. Tüm yaşamımız boyunca öğrendiğimiz herşeyi bir kenara bırakıp herşeyi yeniden ele almamızı gerektiren konular.

      Her yeni düşünce ruhsal boyutta yeni bir kapı aralar ancak aralanan her yeni kapıdan içeri girip yürebilmek için o zamana kadar öğrenilenleri geride bırakıp yeniden programlanmak gerekir. Bu yeni programlanma süreci belirli bir zaman gerektirir. Bu süreçte ruh, beden ve zihnin yeni oluşuma adapte olabilmesi için gereken zaman kişiden kişiye değişecektir. Kasılmalar, rüyalardaki değişimler, uyku düzenindeki değişimler, gerçeklik algısındaki değişimler vs. bu adaptasyon sürecinin yansımalarıdır.

      Eğer bir şey istemişseniz ve bu isteğinizi yerine getirmek için bir çaba içerisine girmişseniz diğer herşey ayrıntıdan ibarettir. Bundan sonra yapılması gereken sadece bu adaptasyon sürecinin tamamlanmasını beklemekten ibarettir. Acele etmeyin, kendinizi yormadan düzenli bir şekilde hareket edin. Zamanı, kendinize belirli dilimlerinde bir şeylerin olması gereken bir olgu olarak değerlendirmeyin. Sadece çalışın ve gelişmeleri gözlemleyin. Gelişmelere çok fazla müdahalede bulunmayın. Hazır olduğunuzda ne kadar hazır olduğunuza göre yeni kapılar açılacaktır.

Son Konular

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek?

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek? Psişik saldırıya uğramak ne demek? Belirtileri nelerdir? Nasıl korunabilirsiniz? Hayatımızda…

1 Kasım 2023

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler

Morfik Rezonans Teorisi ve Ruhsal Yetenekler Morfik rezonans teorisi, İngiliz biyolog Rupert Sheldrake tarafından geliştirilen…

13 Eylül 2023

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji

Telekinezi ve Psikokinetik Enerji Telekinezi ve Psikokinetik Bilimin de sınırları vardır ve hayat, kalp çakrasına…

12 Eylül 2023

Spiritüel Nedir?

Spiritüel Nedir? Spiritüel nedir ne anlama gelir? "Spiritüel" kelimesi, ruhsal veya manevi olanla ilgili bir…

28 Temmuz 2023

Astral Seyahat Denemesi – Yarı Uyku Durumundan Transa Geçme

Astral Seyahat Denemesi - Yarı Uyku Durumunda Transa Geçme Merhaba. Yasadığım duruma tam olarak uyan…

17 Ocak 2023

Telepati ile Bir Başkası Etkilenebilir mi?

Telepati ile Bir Başkası Etkilenebilir mi? Telepati ile bir başkası etkilenebilir mi? Telepati, diğer insanları…

24 Eylül 2021

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku