Prekognisyon ve Premonisyon

Prekognisyon Öngörü Yeteneği Nasıl Geliştirilir?

Prekognisyon Öngörü Yeteneği Nasıl Geliştirilir?

Prekognisyon öngörü yeteneği nasıl geliştirilir? Öngörü yeteneğimizin geliştirilmesi için hangi teknikler nasıl kullanılır?

Doğuştan prekognisyon, öngörü yeteneğine sahipseniz sistemli bir çalışma ile bu yeteneğinizi geliştirebilirsiniz. Prekognisyon yani öngörü yeteneği tümüyle kontrol altına alınamaz ve size sınırsız bir görüş kazandırmaz. Doğuştan gelen yeteneğiniz ölçüsünde görüşünüzde genişleme ve kontrol sağlayabilirsiniz.

Komplekse girmemek, yaşadıklarınızdan korkmamak ve anormal olmadığınızı bilmeniz için yeteneğinizi tanımalı ve öğrenmelisiniz. Yeteneğinizi kullanmak zorunda değilsiniz. Bir araca sahipseniz özelliklerini ve sınırlarını da bilmelisiniz. Tanıyın, öğrenin. Dilerseniz garaja çekip kullanmayın. Yaşadığımız dünyada madde bilim dışında bilimsel gerçeklik kabul edilmediği için “ruhsal yetenekler” konusunun bilinmediğini ve tanınmadığını unutmayın.

Prekognisyon yani öngörü yeteneğine sahip insanlara bu yeteneğin yansıması farklıdır. Tamamı benzer görüşlere sahip değildir. Sahip olduğunuz yeteneğin özelliklerini tanımanız ehliyet sınavına girmeden önce araba kullanmayı öğrenmeniz demektir. Acil durumlarda ehliyet sizi hiçbir yere götürmez ama aracınızla hastaneye kadar gidebilirsiniz. Yaşamınızda öğrenmiş olmanın ve kendinizi tanımanın güvenini yaşarsınız.

Öngörü Yeteneği Nasıl Geliştirilir konusuna devam etmeden, ön bilgi amacıyla, Prekognisyon Yeteneğinin nasıl bir yetenek olduğunu ve gelecekte olacak olayların nasıl görülebildiğini Prekognisyon Gelecekte Olacak Olayları Görme konusundan okuyabilirsiniz.

Prekognisyon Öngörü Yeteneği ve Geliştirmek İçin Yapmanız Gerekenler

Not: Alıştırmalar prekognisyon yani öngörü yeteneği olanlar içindir. Prekonisyon yeteneğine sahip olup olmadığınızı Doğum Haritasında Ruhsal Yetenek Konumları konusundan öğrenebilirsiniz.

Tüm Gördüklerinizi Not Alın

Rüyalarınızı ve gün içerisinde gördüklerinizi not alın.
Süreyi belirleyin. Ne kadar zaman sonra olacakları gördünüz?
Doğruluk oranlarını saptayın. Gördüklerinizin ne kadarı doğru çıktı?
Görüş genişliğinizi belirleyin. Gördüklerinizin kapsamı nedir? Kendiniz, aileniz, tanıdıklarınız, yaşadığınız yer, dünya, güzel olaylar, felaketler.. Gördüklerinizin ağırlıklı olarak ne ile ilgili olduğunu belirleyin.
Odak konular belirleyerek ne kadar sürede ne kadar gelişme elde ettiğinizi belirleyin.

Prekognisyon Öngörü Yeteneği Geliştirme Teknikleri

Prekognisyon Öngörü Yeteneği Nasıl Kontrol Altına Alınır ve Nasıl Geliştirilir? Yeteneğiniz kontrol altına almak ve geliştirmek için aşağıdaki iki tekniği kullanabilirsiniz. Sık sık tekrarladığımız gibi, “Teknikleri birebir yapmak zorunda değilsiniz” En iyi teknik, kendinize uyarladığınız tekniktir.

Odak Konu Belirleme ve Yoğunlaşma

Prekognisyon yeteneğinizi geliştirmek için konuya odaklanma iki şekilde yapılabilir.

Rüyada görme
〉〉 Derin trans halinde görme

Örnek Odak Konu: Maç sonucunun görülmesi

Amacınız maçın sonucunu görüp, sonuçtan çıkar elde etmek olmamalıdır. Bu alıştırmayı bir kez yapabilirsiniz. Çünkü tekrar ettiğinizde maçın sonucuna göre tüm ruhsal sisteminiz değişime uğrayacaktır. Sonuç, bu noktada önemli değildir. Maç sonucunu tam olarak görmeniz de görmemeniz de sizi değişime uğratacaktır. Diğer alıştırmalarınızda konuyu mutlaka değiştirin ve Asla maddi beklentilerle hareket etmeyin.

Maçın Sonucunu Rüyada Görmeye Odaklanma

Uyumadan az önce maça ve sonucuna odaklanın. Görmeyi istemek ne kadar şiddetli olursa görüşler de o kadar net ve doğru olacaktır. Maçla ilgili tüm ayrıntıları zihninizde canlandırın. Son olarak “Sonucunu görmek istiyorum” deyin ve uyuyun.

〉 Gördüklerinizi sabah mutlaka not alın. Maç gününe kadar en az 5 gün tekrar edin.
〉 Her gün gördüğünüz sonuçları değerlendirin.

〉〉 Bu süreçte sonucu etkileyecek herhangi bir müdahalede bulunmayın. “Şu kazansa, sonuç şu olur mu, gördüklerim çıkar mı” tarzında düşüncelere girmemelisiniz. Asıl sorun bu düşünceleri aşabilmeniz olacaktır. Bilinçli müdahale size sadece hayal gördürür.

Bu Çalışma Size Ne Kazandırır?

Hanginiz hangi kitapta ve okulda “prekognisyon” konusunu gördünüz? Okuma yazma, matematik, fen, hatta hiç kabiliyetiniz olmadığı halde nasıl resim yapılacağını da gördünüz ve temel bilgilere sahipsiniz.

Yaşamımız, nasıl şekillendiğimizle ilgilidir. Hayata nasıl baktığımızı ve nasıl yaşayacağımızı, doğuştan aldığımız etkiler ve doğumdan itibaren öğrendiklerimiz belirler. Ruhsal yeteneğinizle ilgili sistemli hiçbir çalışma yapmadığınız ve büyük ihtimalle “neden böyle olduğunuzla ilgili” bir arama motorunda yaptığınız arama sonucunda buraya geldiğiniz için herşeyi yeni öğreniyorsunuz.

Öğrenmediğimiz ve bilmediğimiz herşey kontrol dışıdır ve kendiliğinden meydana gelir. İstemek, kararlar almak ve uygulamak sizde bir kontrol mekanizması geliştirecektir.

Ne kadar kontrol altına alabiliriz? Ne yazık ki bu sorunun bir cevabı yok. Çünkü ruhsal yetenekler kişiye özeldir ve sınırları kendisi ile ilgilidir.

Derin Trans Halinde Görme

Rüyalar istemsiz gerçekleştiği için müdahale imkanımız yoktur ancak derin trans halinde bilinçli rüya evresi ile görüşler üzerinde istediğimiz müdahaleleri yapabiliriz. Sonuçlar üzerinde etkisi değişecektir ancak müdahaleci olmaz ve kendinizi konuya odaklandıktan sonra serbest bırakırsanız göreceklerinizin doğruluk oranı artacaktır. (İlk başarı ve başarısızlık herşeyi etkiler)

Ancak ilk uygulamada olduğu gibi, konuyu bu çalışmanızda da sadece bir kez uygulayın ve bir sonraki çalışmanızda kendinize farklı bir konu belirleyin.

Prekognisyon Öngörü Yeteneğini Geliştirmek için Teknik Uygulama

Nasıl Transa Geçilir? linkinde bulunan uygulamayı yapın. Belli bir derinliğe ulaştığınızda (Teta evresine geçmeniz gerekir. Bakınız Beyin Dalgaları; Gama, Beta, Alfa, Teta, Delta işlev ve Kullanımları ve Teta Dalgaları, Özellikleri ve Kullanım Alanları) Maça odaklanın.  Burada imajinasyon yapmanız işinizi kolaylaştıracaktır. Örnek olarak şu senaryoyu canlandırabilirsiniz (gerçeklik katmak önemlidir) “Maçı izlemek için eve zamanında ulaşmaya çalışıyorsunuz fakat sadece son 5 dakikasına yetişebileceksiniz. Heyecanla eve giriyorsunuz, kapıları açıp, açık olan Tv’nin bulunduğu odaya giriyorsunuz…..

İşte tam bu noktada durun… Sonucu göreceğiniz anda bilinç olmamalı… Bu noktada kendinizi serbest bırakın; Bırakın görüntü kendiliğinden devam etsin.

Bu uygulamayı da günde sadece bir kez yapın ve sonuçları not alın.

  • Israrla tekrar etmek,
  • sabırsızlık,
  • sonuçlar üzerinde müdahaleci olmak veya yönlendirmeye çalışmak

sonucu olumsuz yönden etkileyecektir.

Sonucu çeşitlendirmek için aynı gün iki çalışmayı da yapabilirsiniz.

Prekognisyon Öngörü Yeteneği Çalışmalarının Değerlendirilmesi

Çalışmanın Sonuçlarını Mutlaka Değerlendirin

Yaptığınız çalışmanın sonuçlarını değerlendirmeniz son derece önemlidir.

  • Eğer her iki çalışmayı da yapmışsanız hangi çalışmanın sonucu sizin için daha başarılı oldu?
  • Gördükleriniz arasında büyük farklılıklar var mıydı? Her gün benzer sonuçları mı gördünüz?
  • Çalışmayı yapmaya başladığınız andan itibaren rüyalarınızda veya yaşamınızda bir değişim oldu mu?

Bu ve benzer tüm ayrıntıları not alın. Çalışmayı sonlandırdığınızda elde edeceğiniz sonuçlar bu yeteneğinizle ilgili zihninizde oluşan soru işaretlerini çözmenizde yardımcı olacaktır.

Çalışma Sırasında Dikkat Etmeniz Gereken Noktalar

 Çalışmaya hangi niyetle başlayacağınız ne elde edeceğinizi veya ne elde edemeyeceğinizi de belirleyecektir. Art niyetler, hak gaspı veya sonuçları bilerek kazanç elde etme düşüncesi size bir şey kazandırmayacaktır.

 Amacınız sadece yeteneğinizi tanımak, sınırlarınızı öğrenmek ve kontrol altında tutmaya çalışmak olmalıdır. Elde edeceğiniz en büyük kazancın öngörü yeteneğinizin çalışma mekanizmasını öğrenmek olacağını unutmayın.

 Kontrol altına almayı öğrendiğinizde eğer bu yeteneğin ortaya çıkardığı sonuçlar yaşamınızı olumsuz etkiliyorsa, yaptığınız çalışma sonrasında elde edeceklerinizi “istememek” olarak değerlendirin.

Bu çalışma ile istemediğiniz görüntülerle de karşılaşma ihtimaliniz her zaman vardır. Bu konudaki sorumluluğun size ait olduğunu unutmayın.

Olumsuz senaryolar yaşamaktan şüphe ediyorsanız lütfen öncelikle Psişik kategorisi altındaki konuları inceleyiniz.

Hangi Taş Kullanılabilir?

Prekognisyon yani öngörü yeteneğimizi geliştirmek için yapacağımız çalışmalarda eskiden kahin veya şans taşı olarak ta bilinen aquamarin taşı kullanılabilir. Aquamarin taşı algılamakta veya çözmekte zorlandığımız sezgi ve öngörülerin tanımlanmasında kullanılır. Ruhsal enerjileri dengeleyerek farkındalığın artmasında yardımcı olur.

 

Prekognisyon Öngörü Yeteneği Nasıl Geliştirilir?

www.parapsikoloji.net
25 Ocak 2019

Bu yayın en son güncelleştirildi 20 Ekim 2020 12:03

Emr

“İnsan ruhunu yitirmediği sürece yapamayacağı şeyler sınırlıdır AMA sınıra ulaşmak için vazgeçmesi gerekenleri terkedemeyecek kadar da bencil, tembel ve egoisttir”

Yorumları Göster

  • anlamıyorum yaa. Sorun bende mi acaba. Prokognisyon yeteneğim var okey amma kullanamıyorum. Lanet olsun. Kontrolum dışında. Kaç yıldır bu konuların içindeyim ruhsal olarak da bence bilinçliyim yani ne biliyim aerokinezi yeteneğimde her gün gelişiyorum amma bu prekognisyon olmuyo ne zaman isterse o zaman bir şeyler görüyorum. Burda çalışmalar da rüyamızda gördüklerimizii yazmamızı istemişsiniz. Filmide izledim ama bende böğle olmuyor farklı. Bir çok prekognisyon diğe bileceğim rüya görüyorum ama hiç biri olmadı ve birinede anlatmamağıma rağmen. Birinin öleceğini görüyorum ama onu bile zarzor görüyorum simsiyah etraf anneanem de ağlıyordu. Kız kardeşime ya dedeme yada aileden birine bir şey olacak dedim 3 gün sonra dedem öldü. Neyin nasıl olacağıını göremiyceksem nasıl önlem ala bilirim ki. Off çocukluktan beri güçlerim olsun isterdim olum böğle yeteneğim var onuda kullanamıyorum kullansamda zaten savaşta falan işe yaramaz.

  • Hala çok birşey bildiğimi düşünmüyorum ve bu bildiklerim araştırdıklarım kesin doğru diyemem çünkü hala tam olarak benim içimde oturmuş değil ama baştaki gibi de hiçbirşey bilmiyor değilim
    Bu sayfaya yazdıktan 2 hafta sonra olması lazım bir arkadaşımın vesilesi ile (arkadaşım yaşadığım şeyleri bilmiyor) bir kadınla tanıştım ettiğimiz sohbet esnasında hiçbirşey bilmiyorken hakkımda bana bu tarz sorular sormaya başladı şaşkınlığımı tahmin edebiliyorsunuzdur bana enerji vb. Konularda üzerine hiç gittin mi bu konuların bu konularda ne düşünüyorsun gibi sorular yöneltti yaşayanlar bana hak verecektir konuşmak istesende konuşamayacağın konular bunlar çünkü acaba bende mi sorun var aklımda zihnimde şeklinde çok düşündüm hepsinde çıkar yol olarak ise tek sen değilsin ailen ve yaşadığın şeylerin kanıtı var şeklinde geri plana atıp durdum bu kafamdaki düşünceyi,kadın benimle iletişim kurmaya devam etti ve bu konuları konuşmaya çalışmayada ama karşılık neredeyse hiç vermedim şu olaya kadar
    Bana alternarif tıptan ve bu konudaki başarılı insanlardan birkaç örnek verdi bu konu hakkında bilgilendirme yaptı bu olay ile kanseri yenen insanları anlattı hastalıklara şifa vs. İşte bu olayların hepsinin ve herkesin olmasada böyle insanların varlığından gerçekten olduğunu ve benimde enerjimin yüksek olup bunun üzerine gitmek isteyip istemeyeceğimi vs sordu açıkçası çok inanan yapıda bir insan değilim herzaman için öyle hala öyle bence herşeyi de sprgulamalı insan her konu için geçerli bu , tam inanmadan sadece bende kendi çapımda araştırmalar yapmaya bilgi toplamaya çalıştım şunu söylemek istiyorum kadınla yada alternarif tıp konusunda herhangi bir çalışmam olmadı tamamı olmaksızın sadece yaşadığım birkaç olayı kadınla paylaştım kadın bana daha sonra mesaj attı ve benim şaman olabileceğimi ailemle birlikti belli bir büyük büyük atamızın birşeykerinden bahsetti bunada açıkçası şüphe ve sorgulama ile yaklaşıyorum son konuşmamızdı bu bizim zaten birdaha iletişimimiz olmadı ama ben bu konuyu araştırmaya devam ettikçe ve insanlara bilgi vermedikçe hayatımda bu kadar böyle insanla karşılaşmadım son bir yıldır haddi hesabı yok

  • Merhaba belli aralıklarla takip ediyordum yeni yorumlar geldi mi şeklinde benim aşşağıda yorumlarımı bulabilirsiniz çocukluğunda farklı bir varlık gördüğünü söyleyip ailemdede bendekine benzer ama herbirimizde farklı şeyler olduğunu söylemiştim annem kontrol dışı kendisini birinin cenazesinde görüyor tek şartı kişiyi tanıması gerekiyor hiçbir sağlık problemi olmasa dahi şaşmaz o insan süre değişmekle beraber en geç 2 hafta içinde hayatını kaybediyor ( bu durum 1 veya 2 defa ile sınırlanan bir durum değil belki 13 - 14 bu civarlarda ) bense aşşağıda yorumda belirttiğim gibi rüya halinde olmadan ve elimdede olmadan belli durumlarda görü gördüm istisnasız gerçekleşen ince ayrıntısına kadar bu sayfaya yazdığım zamandan beri hemen hemen bir sene geçti şunu belirtmek istiyorum ailem hiç üzerine gitmedi bu durumun bende sayfaya yaşadıklarımı yazdığım vakit ve sonrasında araştırmaya ve bazı insanlar ile tanışmaya bazı kitaplar okumaya başladım bu süreci ve öğrendiklerimi de bunun ne olduğunu merak eden insanlar ile paylaşmak istedim burdan hiçbirşey bilmiyorken acaba dedirten emre beye teşekkür ederim tekrardan diğer yorumda devam edeceğim

    • Merhaba, rica ederim. İnsanın kendisini keşfetmesi kadar değerli bir şey yok bu hayatta. Zamanı geldikçe çok daha derinlere ineceğinize eminim. Keşfettikçe hayata çok farklı gözle bakmaya başlayacaksınız.

  • prekognisyon denilen ruhsal yetnek bende mevcut yazılankarın neredeyse hepsi benim için dgru ilk 48 saat içierisinde gerceklesiyo söylediğim veya bahssettiğim şeyler cok uzun süre oncesınden ruya yoluyla yasıyacajlarımı görüyorum bununla ilgili ne yapabilirim bilmiyorum..? nereye ve kime danışmalıyılım

  • 43 yaşındayım ve bu güne kadar kendimin bile kabul etmek istemediği fakat sürekli başıma gelen ve beni korkutan şeyler yaşıyorum.Kimseye anlatamıyorum çünkü delirmiş bu kadın demelerinden korkuyorum.Nasıl oluyorsa tarif bile edemeyeceğim sıradışı olaylar yaşıyorum.Birden Gözümün önünden film şeridi gibi olaylar geçiyor.2 yada 3 gün sonra o olay gerçek oluyor ve kendimi ya o olayı yaşarken buluyorum yada Başkalarını o olayı yaşarken buluyorum.Bu yaşanılan son deprem afetini gördüm.Yıkımları ve ölü insanları gördüm.Çok büyük deprem olacak dedim.Snr kendi kendime saçmalama olmaz öyle şey abartıyorsun deyip kendime telkinde bulundum 3 yada 4 gün snr büyük bir yıkım yaşadık.O kadar çok üzgünüm ki şuan kelimelerle bile anlatamıyorum.Bende bu sıradışı öngörmelerimi araştırmak için Google sordum insan geleceği görür mü diye.Beni bu sayfaya yönlendirdi.Gerçekten ben deli değilim ve bu yaşadıklarım beni çok korkutuyor.Ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum.Bu tür görüntüleri neden benim gördüğümüde bilmiyorum.İşin en ilginç tarafı ne görüyorsam hepsininde gerçeğe dönüştüğünüde görüyorum.

    • Merhaba ilknur hanım. Durumumuz çok benziyor. Ben de 6 şubat depremini biliyordum ama hiç bir şey yapamadım ve depremi yaşadım. Bu durumu kontrol etmeyi öğrenmeye çalışıyorum çünkü sonuçları bazen çok ağır olabiliyor. Sizinle de bu konu hakkında konuşmak isterim. Eğer siz de isterseniz mail adresim ***@gmail.com. (lütfen açık mail yazmayınız. Diğer kullanıcı kabul ederse mail adresinizi iletirim admin)
      Ayrıca emre bey burada yaptığınız bilgilendirmeler çok kıymetli. Artık kendimi ucube olarak tanımlıyordum. Okuduğum yorumlar durumu daha normalleştirmemi sağlayabilir. Gerçekten teşekkürler.

      • Rica ederim. Ben teşekkür ederim. Dilerim kendinizi tanıdıkça aslında ne kadar değerli bir insan olduğunuzu da görürsünüz.

    • Öncelikle hepimize geçmiş olsun. Acıların paylaşıldıkça hafifleyeceğini umarak elimizden geldiğince zor durumda olan kardeşlerimizin acılarını sarmaya çalışıyoruz.

      Araştırmanız ve kendinizi bu vesile ile de olsa keşfetmek için çaba göstermeniz taktire şayan. Henüz olmamış olayları başkalarına anlatmamanız doğru bir yaklaşım. Çünkü henüz olmamış olayların olabileceğine inanmayacaklar ve hatta yakın çevrenizdeki olaylardan da sizi sorumlu tutanlar olacak. Başka bir konuda, bazı olayların gerçekleşmesinde düşüncelerin madde boyutuna yansıtılmasında olayların tetiklenmesi söz konusu olabilmekte. Çok sayıda insanı ilgilendiren olaylar bu kapsama girmese ve sizin böyle bir etki mekanizmanız olmasa dahi insanlar bir şekilde "sen söyledin oldu" şeklinde yaşadıkları acıları yansıtma veya bir sorumlu bulma eğilimine girebilirler.

      Bir diğer konuda, insanlar sizin olacakları bildiğinizi gördüklerinde size farklı bir gözle bakıp egonuzun sağlıksız bir şekilde büyümesine sebep olabilir ve olmadık istek ve taleplerde bulunabilirler. Oysa öngörü mekanizması bilinçli yönetilebilecek bir mekanizma değildir (çok az insan hariç). Bunu insanlara anlatmak zordur ve sonuçları en çok sizi zor durumda bırakır. Anlattığınız ve gerçekleşen olaylarda ise size yönelen bakışlar her zamankinden farklı olacaktır.

      Prekognisyon Öngörü Gelecekte Olacak Olayları Görme yazısında konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.
      Sahip olduğunuz yetenekler doğum haritanızdan net bir şekilde görülebilir. Doğum haritanıza bakarak Doğum Haritasında Ruhsal Yetenek Konumları konusunda belirttiğim konumları kıyaslayabilirsiniz. Eğer doğum saatinizi ve tarihini net olarak biliyorsanız bu yeteneğinizin kaynağını görebilirsiniz.

      Bu yetenek korkulması gereken bir yetenek değil. Endişe etmeyin. Unutmayın hiçbir yetenek gereksiz ve boş değildir. Eğer bu yeteneğinizi faydalı bir şekilde kullanmak istiyorsanız gördüğünüz rüyaları not edin ve müdahale edebileceklerinize olumlu yönde müdahale etmeye çalışın. Görülenlerin yeri, oluşu ve zamanı değişebilen görüntüler olabileceğini unutmayın. En azından dua edebilirsiniz. Eğer başkalarını da haberdar etmek isterseniz adınızı kullanmadan buradan da yazabilirsiniz.

      • merhaba ben 22 yaşındayım bu durumu elimde olmaksızın yılda 2-3 kere yaşıyorum önceden rüya diyemeyeceğim bir şekilde görüyorum rüya diyemem bilincim açık çünkü gördüğümün aynısı oluyor bu durum ben daha çok küçükken başladı başkasının evinde yatarken gördüğüm siyah bir silüet ile ateşler içinde uyandığımı ailemin beni gezdirmeye çıkardığını hatırlıyorum kendime gelmem için , bunları anlatmamın nedeni sizde benzeri bir başlangıç oldu mu merak ediyorum teşekkürler

        • Merhaba. Başlangıçlar herkeste farklı olur. Ancak temel etken astrolojik tetiklemelerdir. Belli gezegenlerin doğrum haritamızda etkin olması ile start verilir. Bu süreçte madde ötesi hassasiyetimiz arttığında diğer varlıkları da daha kolay görebilir hale geliriz.
          Benim başlangıcım rüyalar ile oldu. 1 yaşıma kadar hatırlayabiliyorum. Belli dönemlerde gördüğüm rüyaları sırası ile yaşadım ve devam ediyor. Bunlara bu alanlarda yaptığım çalışmalarla farklı etkilerde dahil oldu.

  • Küçüklükte başladı farklı bir yaratık vari birşey gördüm oda daha küçüktü ve onu görmeye devam ettim ara ara Şuan üniversitem bitiyor en son lise sonda gördüm ve oda benimle beraber bildiğiniz büyüdü simsiyah ağzı büyük birşey işte batağıdır görmüyorum bu konuda bir fikriniz var mı diyet bir konuda yanlız bende değil annemde anneannemde teyzemde ve bende farklı farklı durumlar oluyor benimkinden bahsedeyim kız arkadaşımı ağlarken görüyorum bu durum rüya gibi değil rüya olmadığını biliyorum merak edip nasıl olduğunu aradığımda ve gördüklerimi anlattığımda ilk etapta iyi olduğunu söyledi ve güldü birkaçsaat sonrasında yanına gittim bitik halde aynı gördüğüm şekilde ağlıyordu , aynı bu görü şeklinde ceset gördüm anlam veremedim akşamına gittiğim yerde ceset bulundu , birşeyi düşünüyorum çok fazla istediğim birşeyi sabahına bir arkadaşım o istediğim şey ile beraber beni görüyor rüyasında ve beni aradı ( bu kısımda ilginç olan durum bu benim gördüğüm yaratık vari bir şekilde beni görüyor ve bu durumu bir kişi dışında kimseye anlatmadım bilmiyor yani ) , annemin durumu da farklı olarak şaşmaz yakın çevrede mlecek insanları görür ve ölür buna dedem dahil bilgi verebilirseniz sevinirim

  • Merhabalar benimde önsezi ve öngörü yeteneğim var hatta 12ci evimde şans noktası bulunuyor.Ben hissettiklerim konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum hissim mi yoksa kaygılarımdan oluşan kuruntum mu diye ayırt etmekte zorlanıyorum bana önerebilceğiniz bi yöntem var mı?

    • Merhaba. Doğum haritasındaki açılarla ilgili olabilir. Diğer insanların etkilerinden ve kaygılarınızdan uzak durarak hislerinizi güçlendirmeye çalışın. Dış etkenler ve bilinçaltı etkisi fazla ise (ruhsal hassasiyetinizle ilgili) hisleri doğru algılamak zor olur.

      Nasıl Transa Geçilir? Derin Transa Geçiş, Alfa Teta Evresi konusunda anlatılan çalışmayı yaparak kendinizi dış etkenlerden ve bilinçaltınızda biriken etkenlerden arındırmaya çalışın. Derin trans halinde kendinize vereceğin uygun telkinlerle hislerinizi güçlendirebilirsiniz.

      Telkinler konusunda Telkin linki altındaki konulara bakabilirsiniz.

      Ancak bir şeyi unutmayın ruhsal yetenekleri geliştirmek için yapılan çalışmalar size farklı kapılarak aralayacaktır. Bakış açılarınız, yaşamınız, düşünceleriniz değişebilir. Ruhsal Güçleri Geliştirme Yöntem ve Teknikleri konusunu okuduktan sonra çalışmaya başlamanızı öneririm.

  • Hocam merhabalar. Ne zaman günde 3-4 saatlik uykuyla günlük yaşamımı devam etttirsem önsezilerim bir anda ortaya çıkıveriyor. Bir günde 4-5 olayın gerçekleşebileceğini önceden gördüm ve yaşadım . Bunların hiç birine anlam veremiyorum. Sizce bende bir rahatsızlık mı var yokla pskolojik bir durum mu ?Yardımcı olursunuz sevinirim.

    • Merhaba. Hayır bu bir rahatsızlık değil. Prekognisyon Öngörü Gelecekte Olacak Olayları Görme konusunda bu ruhsal yetenek hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

      Doğum haritanızı çıkararak Doğum Haritasında Ruhsal Yetenek Konumları konusunu inceleyin. Bu yetenekle ilgili konumlara sahip olduğunuzu göreceksiniz.

      Bazı durumlarda rahatsızlıkların verdiği hassasiyetle de bu gibi durumlar yaşanabilir ancak belli koşullarda ortaya çıktığını söylüyorsunuz; büyük olasılıkla doğuştan aldığınız yeteneklerin belli koşullar sağlandığında tetiklenmesi ile ilgili bir durumdur.

  • Merhaba, bazen haberci rüyalar görüyorum bunlar dışında çok garip rüyalar gördüğüm de oluyor. İki defa şapka takan bir adam silüeti görmüştüm (ilki siyah bir rüyaydı ve adam beni kontrol etmeye çalışıyordu, ikincisinde ise beni bir türbeye çekmeye çalışıyordu sonunda karabasanla uyandım) . Sonradan tanıştığım (Durugörü yeteneği olan) bir arkadaşım da bu adamı ve benzeri bir şeyler görmüş. Bu tarz şeyler gören başkaları da var mı yoksa tamamen tesadüfi bir durum mu diye merak ettim ve yazmak istedim.

  • Hocam psişik özellikleri olan kişilerin iç sesleri olur mu?
    Hocam bir de eğer bu üç sesleri varsa duruişiti ile ilgili olabilir mi?

    • Herkeste açığa çıkmayabilir. Kullanılmayan yetenek tıpkı resme yeteneği olan bir insanın resim yapmaması gibidir.
      Evet olabilir. Eğer işitilenler anlık başkalarına ait varolan seslerle ilgili ise olabilir. Bu konuda iç ses ile diğer varlıkların fısıltıları da karıştırılmamalı.

Son Konular

Kuantum Zihniyeti ve Psişik Yetenekler

Kuantum Zihniyeti ve Psişik Yetenekler Kuantum zihniyeti ve psişik yetenekler, bilincimizin derinliklerinde keşfedilmeyi bekleyen gizli…

25 Nisan 2024

Belirsizlik İlkesi ve Parapsikolojik Fenomenler

Belirsizlik İlkesi ve Parapsikolojik Fenomenler Belirsizlik ilkesi ve parapsikolojik fenomenler arasındaki ilişki oldukça ilginç ve…

24 Nisan 2024

Kuantum Alanları ve Ruhsal Algılar İle İlgili Yapılan Deneyler

Kuantum Alanları ve Ruhsal Algılar İle İlgili Yapılan Deneyler Kuantum alanları ve ruhsal algılar arasındaki…

22 Nisan 2024

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar

Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Arasındaki Bağlantılar Kuantum fiziği ve parapsikoloji arasındaki bağlantılar oldukça ilginç ve…

22 Mart 2024

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji

Kuantum Parapsikoloji Nedir? Kuantum Fiziği ve Parapsikoloji Kuantum parapsikoloji konusunda şu anda geçerli olan akademik…

21 Mart 2024

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek?

Psişik Saldırıya Uğramak Ne Demek? Psişik saldırıya uğramak ne demek? Belirtileri nelerdir? Nasıl korunabilirsiniz? Hayatımızda…

1 Kasım 2023

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku